• Τελευταία
  • Trending
  • All

ΕΛΠΕ:Διατήρηση υψηλής παραγωγής και θετικών λειτουργικών αποτελεσμάτων

28 Αυγούστου 2020

Καύσιμα: Στο όριο η αγορά – Φόβοι για ελλείψεις και γενικευμένη πίεση

18 Μαρτίου 2026

COSMOTE Telekom: Data Center για ανάγκες AI

18 Μαρτίου 2026

Cosmote – Nvidia – HPE: Συνεργασία για AI data center και business cloud

18 Μαρτίου 2026

O Χάρης Βαφειάς αναδείχθηκε EY «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025

18 Μαρτίου 2026

PwC: Τράπεζες και ασφαλιστικές στίβουν την αγορά με deals

18 Μαρτίου 2026

ΔΕΗ: Νέα αναβάθμιση στη βιωσιμότητα από S&P Global – Βελτίωση έως 51 μονάδες στο ESG

18 Μαρτίου 2026

ΕΕ: Στροφή σε επενδύσεις και παραγωγή στη βιοοικονομία έως το 2040

18 Μαρτίου 2026

ΣΓΥ ΕΕ: Προετοιμασία για το Ευρωσυμβούλιο με επίκεντρο MFF και οικονομία

18 Μαρτίου 2026

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΣΣΑΗΕ

18 Μαρτίου 2026

Στις 26-29 Μαρτίου το Συμβούλιο ΕΕ – ΠΟΕ για το εμπόριο και τις μεταρρυθμίσεις

18 Μαρτίου 2026

Οριακή πτώση στον τζίρο των επιχειρήσεων τον Ιανουάριο – Πιέσεις στη μεταποίηση

18 Μαρτίου 2026

Έβρος: Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΔ – Κελέτσης καρφώνει Δερμεντζόπουλο για το ΚΥΤ Φυλακίου και το 1 εκατ. ευρώ

18 Μαρτίου 2026

Χρυσός: Σε χαμηλό ενός μήνα και το βλέμμα σε Fed και Ιράν

18 Μαρτίου 2026

Η realme παρουσιάζει τη 16 Pro Series

18 Μαρτίου 2026

Ακύρωση αναχωρήσεων 27 και 30 Μαρτίου 2026 με το Celestyal Discovery

18 Μαρτίου 2026

Χρυσό Βραβείο για το NITRO Digital Europe Action στα Cyber Security Awards 2026

18 Μαρτίου 2026

Η METRO AEBE ενισχύει την ανακύκλωση

18 Μαρτίου 2026

Το Ισραήλ παραδέχεται πλήγμα σε θέση του ΟΗΕ στον Λίβανο και ζητά συγγνώμη

18 Μαρτίου 2026

BAT Hellas: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας ο Δημήτρης Ιατρίδης

18 Μαρτίου 2026

Με πυραύλους διασποράς απαντά το Ιράν στο Ισραήλ μετά τη δολοφονία του Larijani

18 Μαρτίου 2026

Το Bloomberg ανοίγει μέτωπο με τον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ

18 Μαρτίου 2026

Piraeus Bank και Wikifarmer παρουσιάζουν τη FarmClick

18 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Δελτία Τύπου

ΕΛΠΕ:Διατήρηση υψηλής παραγωγής και θετικών λειτουργικών αποτελεσμάτων

NewsRoomΑπόNewsRoom
28 Αυγούστου 2020
Στις Δελτία Τύπου
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
17 1
0
48
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανακοίνωσε τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα Β’ Τριμήνου 2020, με τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA να ανέρχονται στα €63 εκατ. για το τρίμηνο και στα €191 εκατ. για το Α’ Εξάμηνο.

Συνοπτικά:

  • Σημαντικότατη επιδείνωση στην αγορά πετρελαιοειδών λόγω κορωνοϊού, με πτώση ζήτησης και ιστορικά χαμηλά περιθώρια διύλισης

 

Σχετικάθέματα

Σιάμισιης: Η κρίση αλλάζει ριζικά την αγορά ενέργειας – Ο ρόλος της Ελλάδας

17 Μαρτίου 2026

Expert Hellas: Στα 39,3 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 – Επενδύσεις σε υποδομές και δίκτυο

17 Μαρτίου 2026

Trade Estates: Έσοδα 51,9 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 39,9 εκατ. το 2025

17 Μαρτίου 2026
  • Διαχείριση της κρίσης, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις σε λειτουργία και εφοδιασμό των αγορών – Διατήρηση της παραγωγής στους 3,7 εκατ. τόνους

 

  • Συγκρίσιμα κέρδη EBITDA Εξαμήνου €191 εκατ., και αντιστροφή μέρους των ζημιών στα αποθέματα από τη πτώση τιμών του Α’ Τριμήνου – Περαιτέρω βελτίωση του χρηματοοικονομικού κόστους

 

  • Ξεκινά εκτενές πρόγραμμα συντήρησης και περιβαλλοντικών επενδύσεων στο Διυλιστήριο Ασπροπύργου – Επένδυση €130 εκατ.

 

  • Υλοποιείται η Στρατηγική μετεξέλιξης του Ομίλου, με ανάπτυξη σε ΑΠΕ – Σημαντικά βήματα στο πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Α) Κύρια σημεία αποτελεσμάτων Β’ Τριμήνου:

Οι τελευταίοι μήνες χαρακτηρίστηκαν από τη σημαντική μείωση της οικονομικής δραστηριότητας παγκοσμίως, ενώ τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 επέφεραν και την αντίστοιχη μείωση στη ζήτηση για καύσιμα. Η κρίση επηρέασε ιδιαίτερα το κλάδο αερομεταφορών, με τη μείωση της αεροπορικής δραστηριότητας στο Β’ Τρίμηνο να φτάνει το 81%, ενώ στην Ελλάδα, οι τουριστικές αφίξεις για το Α’ Εξάμηνο ήταν μειωμένες κατά 77%. Η σημαντική πτώση στη διεθνή ζήτηση προϊόντων, σε συνδυασμό με τη συμφωνία για περιορισμό της παραγωγής αργού (ΟPEC ++) με αποτέλεσμα την αύξηση στις τιμές των αργών, οδήγησε σε υποχώρηση των διεθνών περιθωρίων διύλισης στα χαμηλότερα επίπεδα ιστορικά.

Σημαντική πρόκληση που αντιμετώπισαν πολλά διυλιστήρια στη περιοχή, ήταν η αδιάλειπτη λειτουργία των διυλιστηρίων μέσα σε ένα περιβάλλον σημαντικών προκλήσεων και η έλλειψη αποθηκευτικών χώρων για τα προϊόντα.  Παρά τις δυσμενείς συνθήκες, ο Όμιλος διατήρησε υψηλά επίπεδα λειτουργίας, με την παραγωγή των διυλιστηρίων να ανέρχεται σε 3,7 εκατ. τόνους (αντίστοιχα με το 2019), αξιοποιώντας τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους στα διυλιστήρια του, ενώ ταυτόχρονα, προβαίνοντας σε εμπορικές συναλλαγές και χρηματοοικονομικά παράγωγα, απέφυγε υπερβολική έκθεση σε κίνδυνο απώλειας λόγω τιμών και αξιοποίησε τη δομή της αγοράς (contango market structure) για να διασφαλίσει βελτίωση των αποτελεσμάτων από διεθνείς συναλλαγές.

Αναφορικά με τα Δημοσιευμένα κατά ΔΠΧΑ Αποτελέσματα, η σταδιακή ανάκαμψη των τιμών αργού και προϊόντων από τα χαμηλά επίπεδα που είχαν διαμορφωθεί στις αρχές του Β’ Τριμήνου, οδήγησε σε κέρδη από αποτίμηση αποθεμάτων ύψους €26 εκατ., μειώνοντας μερικώς τη σημαντική απώλεια που κατέγραψε το Α’ τρίμηνο και διαμορφώνοντας τα Δημοσιευμένα Κέρδη EBITDA στα €76 εκατ.

Ισχυρός ισολογισμός, μειωμένο χρηματοοικονομικό κόστος

Ο Όμιλος συνεχίζει την πολιτική διαχείρισης ισολογισμού για μεγιστοποίηση ρευστότητας και επάρκεια χρηματοδότησης.  Σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις για την αναχρηματοδότηση των πιστωτικών γραμμών που λήγουν στους επόμενους μήνες, με σκοπό την βελτίωση του προφίλ ωρίμανσης των δανειακών υποχρεώσεων του Ομίλου.

Το χρηματοοικονομικό κόστος διατηρείται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών, σημειώνοντας μείωση 15% σε σχέση με πέρυσι. Ο Καθαρός Δανεισμός στο Β’ Τρίμηνο διαμορφώθηκε στα €1,8 δισ., με τον Συντελεστή Μόχλευσης στο 48%, σημειώνοντας βελτίωση συγκριτικά με το προηγούμενο τρίμηνο.

 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Ανδρέας Σιάμισιης, επεσήμανε:

«Οι συνθήκες κατά τη διάρκεια του B’ Τριμήνου ήταν πρωτόγνωρες, με επιπτώσεις σε πολλά επίπεδα και ιδιαίτερα στην αγορά πετρελαιοειδών, καθώς ο περιορισμός των μετακινήσεων και η πτώση στην αεροπορική κίνηση οδήγησαν σε σημαντικά μειωμένη ζήτηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι προσπάθειές μας εστιάστηκαν κυρίως στη διαχείριση αυτής της κρίσης και στη προσαρμογή του επιχειρηματικού μοντέλου στη νέα πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα είναι θετικά, καθώς διατηρήσαμε υψηλά επίπεδα ασφαλούς λειτουργίας και πετύχαμε ομαλό εφοδιασμό σε όλες τις αγορές μας, αξιοποιώντας παράλληλα και τις εμπορικές ευκαιρίες που εμφανίστηκαν με ουσιαστική συνεισφορά.

Ταυτόχρονα όμως, προωθήσαμε και στρατηγικές κινήσεις, με πρόοδο στο έργο ΑΠΕ στην Κοζάνη, έναρξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού στον Όμιλο, αλλά και λανσάρισμα νέων προϊόντων προστιθέμενης αξίας στα δίκτυα πρατηρίων.

Κύριοι στόχοι μας για τους επόμενους μήνες, είναι η πετυχημένη υλοποίηση του προγράμματος συντήρησης του Διυλιστηρίου Ασπροπύργου, καθώς και η επιτάχυνση της αναπτυξιακής στρατηγικής του Ομίλου».

 

Β) Στρατηγική και κυριότερες εξελίξεις στη διάρκεια του Β’ τριμήνου:

Η σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού από τα μέσα στου Β’ Τριμήνου τόσο στη χώρα μας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, οδήγησαν σε ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας και της κατανάλωσης καυσίμων, που εξακολουθεί όμως να υπολείπεται της αντίστοιχης περσινής περιόδου, κυρίως σε κλάδους όπως ο τουρισμός, οι αερομεταφορές και η ακτοπλοΐα. Ο Όμιλος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, με κύριο γνώμονα την υγεία και ασφάλεια προσωπικού και συνεργατών στις εγκαταστάσεις του, ιδιαίτερα εν όψει του προγράμματος συντήρησης του Διυλιστηρίου Ασπροπύργου και προσαρμόζει, αντίστοιχα, τον τρόπο λειτουργίας του.

 

Επενδύσεις €130 εκατ. στο Διυλιστήριο Ασπροπύργου

Στις 28 Αυγούστου ξεκινά το εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης στο Διυλιστήριο Ασπροπύργου, με τη σταδιακή προσωρινή παύση λειτουργίας των βασικών μονάδων. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 9 βδομάδες, δυο επιπλέον από το προβλεπόμενο, ώστε να περιλάβει επιπλέον μέτρα ασφάλειας για αποφυγή κρουσμάτων covid-19. Το πρόγραμμα, συνολικού κόστους €130 εκατ., είναι το μεγαλύτερο αντίστοιχο έργο στην ιστορία του Ομίλου. Εκτός από εργασίες συντήρησης σε όλες τις μονάδες, περιλαμβάνει επενδύσεις ύψους €60 εκατ., με έργα που θα ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αφορούν, κυρίως, στον τομέα ασφάλειας και περιβάλλοντος, με αναμενόμενη περαιτέρω μείωση εκπομπών μικροσωματιδίων (PMs) του διυλιστηρίου κατά 50%.

Στην τελική ευθεία η δημιουργία του μεγαλύτερου Φ/Β Πάρκου στη Κοζάνη

Σε ό,τι αφορά την ουσιαστική διείσδυση στις ΑΠΕ με την υλοποίηση του μεγάλου Φ/Β έργου 204MW στην Κοζάνη, για το οποίο αναμένεται κλείσιμο της συναλλαγής το Γ’ Τρίμηνο 2020, έχει ήδη οριστικοποιηθεί η βέλτιστη τεχνική λύση, ενώ αναμένεται να εξασφαλιστεί και η χρηματοδότηση εντός του έτους.

Προχωρά κανονικά η διαγωνιστική διαδικασία για την ΔΕΠΑ

Επιπλέον, σε ότι αφορά τις διαδικασίες πώλησης των εταιρειών της ΔΕΠΑ που συμμετέχει η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες due diligence (συλλογή και ανάλυση στοιχείων και πληροφοριών από τις εταιρίες που συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία).

Προστιθέμενη αξία στον Όμιλο από την εκκίνηση του προγράμματος Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Τέλος, ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμα Ψηφιακού Μετασχηματισμού, με συνολικά εκτιμώμενα ετήσια οφέλη σε επίπεδο EBITDA άνω των €50 εκατ,, εντός τριετίας.

 

Γ) Διεθνής και εγχώρια αγορά καυσίμων:

Σημαντική υποχώρηση περιθωρίων διύλισης και ανάκαμψη τιμών αργού

Οι διεθνείς τιμές αργού διαμορφώθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2003, με τις τιμές Brent στα $30/bbl κατά μέσο όρο – υποχωρώντας και κάτω από τα $20/bbl κατά τη διάρκεια του Απριλίου – έχοντας σημειώσει πτώση $45/bbl από τις αρχές του έτους. Πάντως, από τον Μάιο καταγράφουν σταδιακή ανάκαμψη, σε συνέχεια της συμφωνίας των κύριων χωρών παραγωγών πετρελαίου παγκοσμίως.

Τα περιθώρια του ντίζελ και της βενζίνης, που αποτελούν τα βασικά προϊόντα των διυλιστηρίων του Ομίλου,  υποχώρησαν σε πολυετή χαμηλά, λόγω κατάρρευσης της ζήτησης ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του Β’ Τριμήνου, αλλά και των υψηλών αποθεμάτων παγκοσμίως. Σε συνδυασμό με την ενίσχυση των τιμών Urals σε επίπεδα υψηλότερα έναντι των αντίστοιχων του Brent, τα ενδεικτικά περιθώρια διύλισης οδηγήθηκαν στα χαμηλότερα επίπεδα ιστορικά. Συγκεκριμένα, τα περιθώρια για διυλιστήρια τύπου FCC κυμάνθηκαν στα $0,5/bbl, ενώ τα περιθώρια Hydrocracking στα $0,1/bbl.

Η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα τόσο με το προηγούμενο τρίμηνο, όσο και με το αντίστοιχο περσινό, στο 1,10 κατά μέσο όρο για το Β’ τρίμηνο.

 

Μείωση ζήτησης στην εγχώρια αγορά καυσίμων

Η ζήτηση στην εσωτερική αγορά καυσίμων διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, στους 1,6 εκατ. ΜΤ, καθώς ο πενταπλασιασμός των συνολικών όγκων πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης, λόγω περιορισμών στις μετακινήσεις και χαμηλών τιμών, αντιστάθμισε τη μεγάλη μείωση ύψους 24% της κατανάλωσης καυσίμων κίνησης. Η αδασμολόγητη αγορά κατέγραψε ακόμη μεγαλύτερη μείωση (-58%), λόγω κατάρρευσης της ζήτησης αεροπορικών καυσίμων (-94%) και μείωσης στα ναυτιλιακά καύσιμα άνω του 40%.

 

Δ) Κυριότερα στοιχεία για τις επιμέρους επιχειρηματικές δραστηριότητες:

ΔΙΥΛΙΣΗ, ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΑ

  • Το Β’ Τρίμηνο 2020, τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA του κλάδου Διύλισης, Εφοδιασμού και Πωλήσεων ανήλθαν στα €40 εκατ..
  • Η παραγωγή διαμορφώθηκε στους 3,7 εκατ. τόνους, σε επίπεδα αντίστοιχα με πέρυσι, επιτρέποντας τη χρήση των αποθηκευτικών χώρων για συναλλαγές contango, ενώ οι πωλήσεις ανήλθαν σε 3,6 εκατ. τόνους (-12%).
  • Η απόδοση προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα, ενώ και το μίγμα πρώτων υλών ήταν σημαντικά διαφοροποιημένο, λόγω και του μοντέλου λειτουργίας ΙΜΟ του διυλιστηρίου Ασπροπύργου.

 

ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΑ

  • Τα Συγκρίσιμα EBITDA ανήλθαν στα €16 εκατ. (-43%) στο Β’ Τρίμηνο 2020, κυρίως λόγω των αδύναμων διεθνών περιθωρίων πολυπροπυλενίου.

 

ΕΜΠΟΡΙΑ

  • Στην Εγχώρια Εμπορία, η κατάρρευση της αγοράς αδασμολόγητων καυσίμων και η μείωση ζήτησης στην εγχώρια αγορά, λόγω μέτρων περιορισμού μετακινήσεων, οδήγησαν σε σημαντική υποχώρηση τους όγκους πωλήσεων και την κερδοφορία, με τα Συγκρίσιμο EBITDA Β’ Τριμήνου στα €-1 εκατ.
  • Στη Διεθνή Εμπορία, αντίστοιχα, καταγράφηκε μείωση όγκων και συνεισφοράς, με τα Συγκρίσιμα EBITDA Β’ Τριμήνου στα €10 εκατ. (-30%).

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

  • Η συνεισφορά της ΔΕΠΑ και των θυγατρικών της εταιρειών στα ενοποιημένα Καθαρά Κέρδη του Ομίλου για το Β’ Τρίμηνο 2020 (εξαιρουμένης της επίπτωσης της υπόθεσης διαιτησίας με BOTAS), ανήλθε στο €1 εκατ..

Το EBITDA της Elpedison για το Β’ Τρίμηνο 2020 διαμορφώθηκε στα €11 εκατ., σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι, λόγω αυξημένης παραγωγής

Σχετικά

Tags: HELLENiQ ENERGYΑποτελέσματα
Share19Tweet12Share3Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Σιάμισιης: Η κρίση αλλάζει ριζικά την αγορά ενέργειας – Ο ρόλος της Ελλάδας

17 Μαρτίου 2026
On the Radar

Expert Hellas: Στα 39,3 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 – Επενδύσεις σε υποδομές και δίκτυο

17 Μαρτίου 2026
On the Radar

Trade Estates: Έσοδα 51,9 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 39,9 εκατ. το 2025

17 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο
Καύσωνας, heatwave

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για καύσωνα με 40άρια

Δημόσια στήριξη Μέρκελ στην Ελλάδα

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Cash is the king… ξανά! Κι ας λέτε ότι δεν έχουμε 2008!

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Το Bloomberg ανοίγει μέτωπο με τον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Η στρατηγική Δένδια για την ΕΑΒ: Ο Κένταυρος και δύο μικρά του αδερφάκια που κάνουν θραύση

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Το ράλι σε Motor Oil, ΕΛΠΕ και Τιτάν έφτιαξε την εικόνα στον Γενικό Δείκτη 

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • realme 16 Pro: Το στρεσάραμε σε επαγγελματικό ταξίδι – Άντεχε κι άλλο!

    53 shares
    Share 21 Tweet 13

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Καύσιμα: Στο όριο η αγορά – Φόβοι για ελλείψεις και γενικευμένη πίεση
  • COSMOTE Telekom: Data Center για ανάγκες AI
  • Cosmote – Nvidia – HPE: Συνεργασία για AI data center και business cloud
  • O Χάρης Βαφειάς αναδείχθηκε EY «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025
  • PwC: Τράπεζες και ασφαλιστικές στίβουν την αγορά με deals

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr