• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ιμπραχίμ καλί και Ταγίπ Ερντογάν

Πιο κοντά Τραμπ-Ερντογάν για Λιβύη. Στήνει αδιέξοδο στην ΕΕ για να μείνει… μόνος

25 Ιουνίου 2020

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Πιο κοντά Τραμπ-Ερντογάν για Λιβύη. Στήνει αδιέξοδο στην ΕΕ για να μείνει… μόνος

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
25 Ιουνίου 2020
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
56 1
0
Ιμπραχίμ καλί και Ταγίπ Ερντογάν
154
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Για συμφωνία σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο μεταξύ Τραμπ και Ερντογάν όσον αφορά στο μέτωπο της Λιβύης κάνουν λόγο τουρκικά media, μετά την επικοινωνία των συμβούλων εθνικής ασφαλείας των δύο προέδρων, Ιμπραχίμ Καλίν και Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν. Το σενάριο δεν φαίνεται εντελώς αβάσιμο, είναι όμως προδήλως εκβιασμένο, καθώς αντίστοιχες φήμες διαδίδει η Άγκυρα καιρό τώρα, επιχειρώντας στην ουσία να εξαναγκάσει το χέρι των ΗΠΑ στην περιοχή.

Η επικοινωνία των συμβούλων εθνικής ασφαλείας των δύο προέδρων, αποτελεί αδιαμφισβήτητη ένδειξη της προόδου που έχει σημειωθεί επί της συμφωνίας Τραμπ-Ερντογάν για τον συντονισμό των ενεργειών τους σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, Άμυνας και μυστικών υπηρεσιών.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Πλέον δημιουργείται με αρκετή σαφήνεια, εφόσον δεν υπάρχουν και περί του αντιθέτου ενδείξεις, αίσθηση διευρυνόμενης συνεργασίας ΗΠΑ-Τουρκίας, η οποία βασίζεται σε συναντίληψη για μια σειρά ζητημάτων.

Auditor’s note Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας, υποστράτηγος Φλυν, που αποδεδειγμένα είχε αποτελέσει άνθρωπο των Ρώσων και του Ταγίπ Ερντογάν, εν τέλει φαίνεται να αποφεύγει την καταδίκη, μετά και από απόφαση εφετείου. Τη δυναμική προσέγγισης Τραμπ-Ερντογάν δεν κατέστη δυνατό να ανακόψει ούτε η δημοσίευση του βιβλίου-καταπέλτη του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας, Τζον Μπόλτον, στο οποίο ο Τραμπ παρουσιάζεται να υποτάσσεται στις βουλές του Ερντογάν.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, ο εκπρόσωπος Τύπου της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχήμ Καλίν επικοινώνησε με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για την επίτευξη βιώσιμης εκεχειρίας στη Λιβύη και για την επανέναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των εμπολέμων.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η αναφορά της τουρκικής εφημερίδας, ότι οι Καλίν και Ο’ Μπράιεν «υπογράμμισαν ότι πρέπει να υποστηριχθούν παράγοντες με νομιμοποίηση και αξιοπιστία ώστε να υπάρξει πρόοδος προς την κατεύθυνση της πολιτικής λύσης, υπό την εποπτεία του ΟΗΕ».

Η διατύπωση αυτή φαίνεται να υπονοεί ότι υπάρχει σύμπτωση σε κεντρικό επίπεδο που αποκλείει τον Χαλίφα Χαφτάρ και προωθεί την αντικατάστασή του από κάποιο περισσότερο αποδεκτό πρόσωπο στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Ιδανικός υποψήφιος θα ήταν ο Ακίλα αλ Σάλεχ, πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος επίσης υποστηρίζεται από την Αίγυπτο.

Το κλίμα αποδυνάμωσης του Χαφτάρ διαχέεται καιρό τώρα. Ο επικεφαλής του LNA έχει υποστεί σημαντικές ήττες, φαίνεται ότι η Μόσχα έχει περιορίσει τη στρατιωτική υποστήριξη που του παρέχει, ενώ το Κάϊρο εμφανίζεται δυσαρεστημένο απέναντί του.

Η Άγκυρα, επιχειρεί να επιτύχει αντίστοιχη προσέγγιση και με την Ιταλία, με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να δίνει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Λουίτζι Ντι Μάιο λίγο μετά την υπογραφή συμφωνίας οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών Ιταλίας-Ελλάδας. Και τότε, τουρκικά media είχαν δημοσιεύματα για την επίτευξη συμφωνίας για τη Λιβύη.

Ακόμα και πρώιμα ή πολιτικά καθοδηγούμενα να ήταν τότε τα δημοσιεύματα, σίγουρο είναι πως η Άγκυρα κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Στόχος της Τουρκίας δεν είναι να πάρει την ΕΕ με το μέρος της, κάτι τέτοιο θα ήταν ουτοπικό, δεδομένων των ισορροπιών. Ο Ταγίπ Ερντογάν θα ήταν ικανοποιημένος αν καταφέρει να πείσει τη Ρώμη να λάβει αποστάσεις από τη Γαλλία στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, πριν τη Σύνοδο Κορυφής, ώστε να μην φτάσει σε επίπεδο ηγετών κοινή θέση που θα υπονομεύει την Τουρκία στο λιβυκό μέτωπο.

Auditor’s note Σε αυτό το σενάριο, η Ευρώπη βρίσκεται σε αδιέξοδο, επιτρέποντας στην Άγκυρα να συνάψει αποσπασματική συμφωνία με την Ιταλία -όπως κάνει η Αίγυπτος με τη Γαλλία- και η συναντίληψη με τον Τραμπ-Ερντογάν, είναι αρκετά για να “κλειδώνουν” την ισορροπία δυνάμεων στο έδαφος υπέρ της Τουρκίας.
Στην πραγματικότητα, ο Ερντογάν δεν ζητά αποδοχή και συνεργασία από άλλους παίχτες, αλλά επιδιώκει τον εσωτερικό διχασμό και την απραξία τους, έτσι ώστε να διευρύνει το περιθώριο κινήσεων που διαθέτει και να παραμείνει ο μόνος με στρατιωτική παρουσία στο έδαφος.

Στο μεταξύ, η Γαλλία, οι σχέσεις της οποίας με την Αγκυρα έχουν επιδεινωθεί ραγδαία το τελευταίο διάστημα, κάλεσε την Ε.Ε. να συζητήσει το «πρόβλημα Τουρκία» το ταχύτερο δυνατόν. Όπερ σημαίνει ότι το ζήτημα των ευρωτουρκικών σχέσεων θα τεθεί στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στις 16 και 17 Ιουλίου. Η προετοιμασία όμως έχει ήδη ξεκινήσει με την επίσκεψη του ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ στην Ελλάδα και τις συναντήσεις του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας και την επίσκεψή του στον Έβρο.

Από το βήμα της Γερουσίας, ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν δήλωσε: «Η Γαλλία εκτιμά πως είναι απολύτως απαραίτητο να ανοίξει το ταχύτερο η Ε.Ε. μια συζήτηση εις βάθος, δίχως ταμπού, δίχως αφέλεια όσον αφορά τις προοπτικές των μελλοντικών σχέσεων με την Αγκυρα και το πώς η Ε.Ε. θα προασπισθεί σθεναρά τα δικά της συμφέροντα, διότι διαθέτει τα απαιτούμενα μέσα».

Την ισορροπία δυνάμεων στο έδαφος θα μπορούσε να μεταβάλλει μόνο παρέμβαση της Ρωσίας. Η Μόσχα όμως έχει αναγνωρίσει την ανατροπή της ισορροπίας δυνάμεων, έχει αναδιπλωθεί και επιχειρεί να αναβαθμιστεί σε εγγυητή της επόμενης ημέρας, με οποιοδήποτε καθεστώς. Η Μόσχα, μάλιστα, προ ημερών ανακοίνωσε, δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ότι υπάρχει κοινό έδαφος μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου, ενώ χθες ο αντιπρόεδρος επανέλαβε την πρόθεση της Μόσχας να πουλήσει τη δεύτερη συστοιχία S-400 στην Άγκυρα, επιδεικνύοντας ότι οι διαβουλεύσεις είναι παραγωγικές και προσφέροντας κάποιου είδους νομιμοποίηση στις κινήσεις της Άγκυρας.

Η κατάσταση στο έδαφος

Οι δυνάμεις του Σάρατζ (GNA) συνεχίζουν να επελαύνουν προσεγγίζοντας σημεία στρατηγικής σημασίας πέριξ της Σύρτης, έχοντας λάβει σημαντικές ενισχύσει από την Τουρκία. Οι προσπάθειες ανάσχεσης από τη Ρωσία, μέσω βομβαρδισμών, έχουν περιοριστεί.

Το Κάιρο απειλεί με εισβολή σε περίπτωση που καταληφθεί η Σύρτη, με τη Γαλλία να εκφράζει στήριξη στις “ανησυχίες της Αιγύπτου”. Η ΕΕ, όμως, παραμένει διχασμένη, καθώς η Ιταλία συνομιλεί με την Άγκυρα, η Γερμανία έχει περιοριστεί σε ρόλο παρατηρητή και η Κομισιόν φαίνεται ανέτοιμη να διαχειριστεί συνεκτικά την εξωτερική πολιτική.

Η κατάσταση όμως φαίνεται ότι βρίσκεται σε οριακό επίπεδο, καθώς ο πρόεδρος του λιβυκού Κοινοβουλίου, Ακίλα Σάλεχ, ο οποίος θεωρείται επικεφαλής του πολιτικού σκέλους του GLA και εδρεύει στο Τομπρούκ της Ανατολικής Λιβύης, με συνέντευξή του στο αιγυπτιακό πρακτορείο ΜΕΝΑ, καλεί τον Αιγύπτιο πρόεδρο Σίσι να κάνει πράξη την απειλή του.

«Ο λιβυκός λαός επισήμως ζητεί από την Αίγυπτο να επέμβει με στρατιωτικές δυνάμεις αν το απαιτήσουν οι αναγκαιότητες για τη διατήρηση της ασφάλειας των δύο γειτονικών χωρών»,

δήλωσε ο Σάλεχ.

Η δήλωση του προέδρου του Λιβυκού Κοινοβουλίου, δεν αποτελεί κάλεσμα για άμεση δράση, αλλά μήνυμα ότι η Αίγυπτος οικοδομεί την απαραίτητη νομιμοποίηση για να είναι σε θέση να επέμβει. Σε αυτό το πλαίσιο, η “κατανόηση της Γαλλίας” αποτελεί τη βάση της διπλωματικής προσπάθειας της Αιγύπτου.

Ωστόσο, με δεδομένη την ισχυρή παρουσία Αδελφών Μουσουλμάνων στους μηχανισμούς της αιγυπτιακής κυβέρνησης, ο Σίσι γνωρίζει ότι ενδεχόμενη επέμβαση στην Αίγυπτο θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στο εσωτερικό.

Συνεπώς, το Κάιρο είναι αναγκασμένο να ζητήσει το πράσινο φως ή ακόμα και παρέμβαση πολυεθνικής δύναμης από τον Αφρικανικό Σύνδεσμο. Εκεί η εξίσωση είναι αρκετά πιο σύνθετη, καθώς τα συμφέροντα διαφοροποιούνται, ενώ η αύξηση της επιρροής της Κίνας σε πολλές χώρες, οι προσπάθειες της Άγκυρας να αποκτήσει ερείσματα σε άλλες και η κατώτερη των προσδοκιών κινητοποίηση της ευρωπαϊκής διπλωματίας σε περιοχές εκτός του Σάχελ, δεν επιτρέπουν αισιοδοξία.

Σχετικά

Tags: Ανατολική ΜεσόγειοςΓαλλία-Τουρκίαγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοεμφύλιος στη ΛιβύηΙμπραχίμ Καλίνκρίση ΕΕ-Τουρκίαςκρίση ΗΠΑ-ΤουρκίαςΡωσία-ΤουρκίαΤαγίπ Ερντογάν
Share62Tweet39Share11Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Παράταση του lockdown στον Εχίνο. Στα "κάγκελα" η τοπική κοινωνία

Ο Τραμπ εκβιάζει με νέους δασμούς τους Ευρωπαίους, για να τους βαλει στο τραπέζι

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2037 shares
    Share 815 Tweet 509
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    970 shares
    Share 388 Tweet 243

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr