• Τελευταία
  • Trending
  • All

Κορονοϊός: Η Ελλάδα “αγόρασε” 8-12 μέρες.-Η μεγάλη πρόκληση

31 Μαρτίου 2020

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Management

Κορονοϊός: Η Ελλάδα “αγόρασε” 8-12 μέρες.-Η μεγάλη πρόκληση

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
31 Μαρτίου 2020
Στις Crisis Management, Crisis Zone, On the Radar, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
393 8
0
1.1k
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η πανδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται ραγδαία στις ΗΠΑ και σκορπά θύματα στην Ευρώπη, πλήττοντας την αξιοπιστία του όρου “κράτος” και θέτοντας εν αμφοβόλω την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας αρχών και θεσμών. Η εικόνα που παρουσιάζει, όμως, η δυναμική του θανατηφόρου ιού στην Ελλάδα, είναι αισθητά καλύτερη.

Το σκηνικό όμως είναι ιδιαίτερα ρευστό και δυναμικά μεταβαλλόμενο, καθώς η αποτελεσματικότητα των μέτρων είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη χρονική διάρκεια και τον χαρακτήρα τους. Επίσης, υπό την τρέχουσα διαμόρφωσ, η κατάσταση του ΕΣΥ, ανάγεται σε μέτρο της προοπτικής οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Υπ΄αυτό το πρίσμα, ο νόμος της “φθίνουσας απόδοσης” δεν απέχει πολύ, καθώς ο συνδυασμός των ψυχολογικών επιπτώσεων του εγκλεισμού, του φόβου για τη ζωή και εργασιακής ανασφάλειας, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό κοκτέιλ. Ενδεχόμενη έκρηξή του ασταθούς αυτού μίγματος, θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Οι αντοχές και ανοχές του συστήματος Υγείας, βέβαια, εξαρτώνται και από την πρόοδο στους τομείς της αντιμετώπισης του covid-19 και της πρόληψής του. Μέχρι στιγμής, οι ενδείξεις από τον τομέα της ανάπτυξης φαρμακευτικής αγωγής είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, ενώ αποτελέσματα αναμένονται εντός της Άνοιξης, Από την άλλη πλευρά, η ανακάλυψη εμβολίου είναι αρκετά πιο περίπλοκη διαδικασία που συνεπάγεται μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Τα μέτρα και η καμπύλη του covid-19

Η καλύτερη εικόνα που παρουσιάζει η εξέλιξη ου ιού στην Ελλάδα οφείλεται, κυρίως, σε δύο παράγοντες: Την απόδοση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και του lockdown και στη διαφορά φάσης στην εξάπλωσης του ιού με άλλες χώρες. Ήτοι πρόκειται για ένα μίγμα που δεν αγγίζει -για την ώρα την αποτελεσματικότητα του συστήματος Υγείας.

Όπως καταδεικνύει η αναθεωρημένη έκδοση του μαθηματικού μοντέλου του συνέταξε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πάτρας Γιώργος Ανδρουλάκης και η ομάδα του, τα μέτρα που έλαβαν οι ελληνικές αρχές εξασφάλισαν την παράταση της κορύφωσης κατά 8 έως 12 ημέρες, χωρίς ωστόσο να μεταβάλλεται ουσιωδώς ο εν δυνάμει αριθμός των κρουσμάτων που θα καταγράφονται τις ημέρες της κορύφωσης.

Το μαθηματικό μοντέλο, που χρησιμοποιείται, επισημαίνει τη διαφοροποίηση-επιμήκυνση της περιόδου επώασης, εκδήλωσης και αποδρομής του ιού μέσα στην κοινωνία, εξαιτίας των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης. 

Έτσι, επιτυγχάνεται, σε αυτή τη φάση η προστασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας από υπερφόρτωση, δίνοντας παράλληλα χρόνο στις αρχές να διορθώσουν δομικές και συστημικές αδυναμίες και ανεπάρκειες. Ωστόσο, η λείανση αυτή, της καμπύλης, εξέλιξης του ιού, σηματοδοτεί παράλληλα την αντίστοιχη επιμήκυνση της περιόδου αποδρομής.

Με βάση τα μοντέλα του ΔΝΤ, τα οποία επικαλείται ο Πολ Τόμσεν, κάθε μήνας σε lockdown στοιχίζει έως και 2% του ΑΕΠ στις οικονομίες. Όπερ σημαίνει ότι η εξομάλυνση της καμπύλης είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ανάπτυξη. Βέβαια, δεν μπορεί να πιστοποιηθεί ότι ισχύει και το αντίστροφο, ότι δηλαδή η ανεξέλεγκτη και μαζική επιμόλυνση του πληθυσμού θα είχε περιορισμένες συνέπειες στην κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο μαθηματικό μοντέλο και άλλα αντίστοιχα, καθώς και οι επιδημιολογικές παραλλαγές τους, αποτελούν στην ουσία τη μόνη “πυξίδα” που διαθέτουν οι αγορές για να πλοηγηθούν στην επόμενη ημέρα, υπολογίζοντας τον αντίκτυπο των πολιτικών που εφαρμόζονται και προβλέποντας τον χρόνο ολοκλήρωσης του αρχικού κύματος της κρίσης τους COVID-19.

Το δεύτερο κύμα

Η πρόκληση όμως, πλέον, έγκειται στο δεύτερο κύμα του ιού, το οποίο αναμένεται να ξεσπάσει το φθινόπωρο, είτε λόγω εποχικών συνθηκών, είτε εξαιτίας της άρσης των περιορισμών στην κίνηση και τα ταξίδια. Τότε, τα Συστήματα Υγείας θα κληθούν εκ των πραγμάτων να διαχειριστούν αυξημένους όγκους, καθώς οι κυβερνήσεις θα είναι πλέον λιγότερο δεκτικές στην υιοθέτηση νέων μέτρων περιορισμού της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας.

Η τέλεια καταιγίδα έρχεται: Τα μέτρα έχουν ημερομηνία λήξης, το κράτος χρειάζεται λύσεις, οι αγορές προοπτική και τα λεφτά πέφτουν σε λάθος σημείο.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέτρα που έχει λάβει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού, δεν είναι τα αυστηρότητερα δυνατά, αλλά έχουν περιθώρια σύσφιξης. Ακόμα, είναι προφανής γ κλιμακούμενη είναι επιτήρησή τους, γεγονός που καταδεικνύει τη στρατηγική των αρχών για παρατεταμένη εφαρμογή τους, χωρίς ωστόσο την εξάντληση των αντοχών και ανοχών της κοινωνίας.

Για να αποφευχθεί όμως ενδεχόμενη ρήξη της ήδη αποδυναμωμένης κοινωνικής συνοχής, θα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα το ΕΣΥ. Η στρατηγική αυτή όμως δεν πρέπει να περιορίζεται στη συντήρηση των δομών και της δυναμικότητας στα υφιστάμενα επίπεδα, αλλά στην επίτευξη ενός νέου medical standard, που θα ισχυροποιεί το σύστημα, θα διευρύνει τις δυνατότητές του και θα το καθιστά ικανό να διαχειριστεί τέτοια ξεσπάσματα με λιγότερα μέτρα ή ακόμα και χωρίς αυτά.

Το στοίχημα

Βέβαια, η αναβάθμιση της λειτουργικής ικανότητας του ΕΣΥ, σε περιβάλλον διεθνούς ανταγωνισμού για την απόκτηση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού, αποτελεί μια ιδιαίτερα περίπλοκη και κοστοβόρα διαδικασία. Η Ελλάδα όμως, είναι μικρή χώρα, με ικανή παραγωγή γιατρών, καλά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και ικανοποιητική βάση εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας.

Τα χρηματιστήρια παγκοσμίως, καταρρέουν, παρά τις πομπώδεις ανακοινώσεις για κρατική στήριξη και τις παρεμβάσεις των κεντρικών τραπεζών, οι αντιδράσεις είναι πρόσκαιρες και το κλίμα διαρκώς επιδεινούμενο. Οι δείκτες φόβου-μεταβλητότητας ταυτίζονται -σχεδόν- με την πορεία των κρουσμάτων και θανάτων σε κάθε χώρα και διεθνώς.

Τα στοιχεία αν και δεν είναι καταληκτικά, αποτελούν όμως ισχυρές ενδείξεις της κατεύθυνσης που θα έπερεπε να έχουν τα μέτρα στήριξης που εξαγγέλλουν οι κυβερνήσεις. Η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών είναι σε αυτή τη φάση η βάση της επανάκαμψης της αναπτυξιακής δυναμικής στις οικονομίες και αυτό σχετίζεται άμεσα με την πίστη του πολίτη στο σύστημα Υγείας και στο κράτος.

 

Η “κρυφή” κρίση

Η ενίσχυση της οριακής δυνατότητας του εκάστοτε συστήματος Υγείας, συμβάλλει καθοριστικά στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, βελτιώνει την αντίληψή των αγορών για την επόμενη ημέρα και συμβάλλει στην ταχύτερη επανάκαμψη της κοινωνίας και της οικονομίας. Ενδεχόμενη παρατεταμένη περίοδος σε καθεστώς περιορισμού, βαθαίνει την οικονομική κρίση, εντείνει την εργασιακή ανασφάλεια και δημιουργεί συνθήκες κοινωνικής έντασης. Παράλληλα όμως, τέτοιες συγκυρίας δοκιμάζουν την ισχύ και αντοχές του κράτους καθώς και τη δυνατότητά του να απορροφήσει κραδασμούς.

Σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία, ενδεχόμενες κοινωνικές αναταραχές, αναζωπύρωση της εργασιακής ανασφάλειας και υπονόμευση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα μπορούσαν να αποδειχθούν άκρως επικίνδυνες για την βιωσιμότητα του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος, με απολήξεις που είναι ορατές και ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Οι αγορές αναζητούν προοπτική, ορίζοντα ολοκλήρωσης της κρίσης και επιστροφής στην κανονικότητα, κανείς όμως, ακόμα, δεν μπορεί να προβλέψει το πότε, ούτε να εγγυηθεί τη μη επανεμφάνιση του ιού. Αντιθέτως, οι επιδημιολόγοι και οι αρχές διεθνώς αντιμετωπίζουν την έξαρση του ιού περιοριστικά, προετοιμαζόμενοι για το επόμενο κύμα. Αυτή είναι η μόνη προοπτική που υπάρχει.

Τα μέτρα και το κράτος

Στην Ελλάδα και σε πολλές ακόμη χώρες, η ισχύς των μέτρων κοινωνικής απομάκρυνσης έχει παραταθεί μέχρι και μετά το Πάσχα, αναβάλλοντας κοινωνικές και θρησκευτικές τελετές, που συνεπάγεται ότι εκείνες  τις ημέρες η πίεση για την ελαστικοποίηση των μέτρων θα ενταθεί. Για το λόγο αυτό οι παρεμβάσεις τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από το σύνολο του πολιτικού και επιστημονικού κόσμου εστιάζονται στην αναγκαιότητα τήρησης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και στην τελευταία ενημέρωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για την ανάσχεση της έξαρσης της πανδημίας. Η δήλωση αυτή, στο πλαίσιο των εντεινόμενων απαγορεύσεων και της αυξανόμενης εποπτείας τήρησής τους, στοχεύουν να στείλουν μήνυμα στην κοινωνία ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω πιέσεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η τήρησή των μέτρων θα κρίνει και το επίπεδο αξιοπιστίας του κράτους, που σε αυτή τη φάση διακυβεύεται, ενώ η επιβεβαίωσή της θα αποτελέσει εχέγγυο για την πίστη των πολιτών προς την κεντρική διοίκηση στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας.

Σχετικά

Tags: Coronavirus-EffectΑναλύσειςγεωοικονομίαΕλλάδαΚοροναϊόςπανδημίαΥγεία
Share435Tweet272Share76Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Ο Ντίνος Αδριανόπουλος

Η επόμενη ημέρα για τις επιχειρήσεις: Η επικοινωνία μέρος της λύσης

Σωτήρης Τσιόδρας

Κορονοϊός: Μητρώο ασθενών και τηλεϊατρική προωθεί το υπουργείο Υγείας

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    976 shares
    Share 390 Tweet 244
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2041 shares
    Share 816 Tweet 510
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    278 shares
    Share 111 Tweet 70

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr