• Τελευταία
  • Trending
  • All
Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

Στόχος κατασκόπων τραπεζίτες και CEO’s στην Ελλάδα!

14 Φεβρουαρίου 2020

Μακρόν: Σεξουαλικό σκάνδαλο με το καλημέρα της νέας κυβέρνησης

23 Μαΐου 2022

Τουρκικά media απειλούν Έλληνα δημοσιογράφο στην Κομοτηνή

23 Μαΐου 2022
Καύσωνας

Μίνι καύσωνας την Κυριακή – Πάνω από 34 βαθμούς η θερμοκρασία

23 Μαΐου 2022

ΕΟΔΥ: Αρνητικό το ύποπτο κρούσμα για ευλογιά των πιθήκων στην Ελλάδα

22 Μαΐου 2022

Ευλογιά των πιθήκων: Αναμένονται πολλά κρούσματα- Μικρός ο κίνδυνος

22 Μαΐου 2022
ΟΠΑΠ

Τα παιδιατρικά νοσοκομεία παραδόθηκαν πλήρως ανακαινισμένα από τον ΟΠΑΠ

22 Μαΐου 2022
Mytilineos, logo

Η Mytilineos μπαίνει στην Πολωνία μαζί με τη Siemens

21 Μαΐου 2022
Ίλον Μασκ

Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

21 Μαΐου 2022

Η παρουσία των γυναικών στις Θετικές Επιστήμες: Προβληματισμοί και προοπτικές

21 Μαΐου 2022
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,

Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

20 Μαΐου 2022
Gazprom

Φυσικό αέριο: Η Gazprom κλείνει τις βάνες στη Φινλανδία

20 Μαΐου 2022
Η μεταβλητότητα συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στο ΧΑ με την κατεύθυνση της τάσης να υπαγορεύεται από το εξωτερικό.

Μ. Χατζηδάκης / Beta: Εισαγόμενες αναταράξεις στο Χρηματιστήριο

20 Μαΐου 2022
f16

Τουρκικά F-16 κοντά στην Αλεξανδρούπολη

20 Μαΐου 2022
Βλάντιμιρ Πούτιν και Γκέρχαρντ Σρέντερ

«Κάψανε τα δάκτυλα» του Σρέντερ- Εκτός Rosneft

20 Μαΐου 2022
Η απόδοση του Ελληνικού Ομολόγου 10Y ήταν 3,72 τοις εκατό την Παρασκευή 20 Μαΐου, σύμφωνα με τις εξωχρηματιστηριακές διατραπεζικές τιμές απόδοσης για αυτήν τη διάρκεια του κρατικού ομολόγου.

Ελλάδα: Σε υψηλά 26 μηνών η απόδοση του 10ετούς

20 Μαΐου 2022
Σημαντική άνοδο και κόντρα στις προβλέψεις σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένδειξη ανάκαμψης της εγχώριας ζήτησης και κατανάλωσης.

Βρετανία: Η οικονομία αναπνέει – αυξήθηκαν οι λιανικές πωλήσεις

20 Μαΐου 2022

Σε υψηλό 4ετίας το ρούβλι – Η ΕΕ πληρώνει για το αέριο

20 Μαΐου 2022
Αγωγός φυσικού αερείου

Γκρίζες ζώνες στις κυρώσεις: Η Σλοβακία πλήρωσε όρους… Πούτιν

20 Μαΐου 2022
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τις πρωινές ώρες της Κυριακής

Πλησίασε το 0 ο υδράργυρος το πρωί της Παρασκευής

20 Μαΐου 2022

«Λουκούμι» τα ελληνικά ομόλογα για τους επενδυτές…

20 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

Στόχος κατασκόπων τραπεζίτες και CEO’s στην Ελλάδα!

Τρόποι και προγράμματα διασφάλισης επικοινωνιών

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
14 Φεβρουαρίου 2020
Στις Cyber Security, On the Radar, The Wire, Αγορές, Αμυνα & Διπλωματία, Επιχειρήσεις, Ναυτιλία, Τράπεζες
Reading Time: 1 min read
105 2
0
Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

290
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μπροστά σε νέα γενιά προβλημάτων που μέχρι τώρα είχαν υποτιμήσει βρίσκονται τραπεζίτες και υψηλόβαθμα στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, που βρίσκονται στην Ελλάδα. Σειρά γεγονότων, που είναι ορατά στη δημόσια σφαίρα και πληροφοριών που διακινούνται, στα παρασκήνια, αποδεικνύουν ότι η ασφάλεια πληροφοριών, επικοινωνιών και εν γένει της δραστηριότητας των υψηλόβαθμων στελεχών αμφισβητείται έντονα.

Η εταιρική-βιομηχανική κατασκοπεία δεν είναι νέα τάση, αν και κατά καιρούς πολλοί την ανακαλύπτουν εκ νέου, ιδιαίτερα σε μεταβατικές περιόδους και ενώ προγράμματα μετασχηματισμού, μεταφοράς ισχύος βρίσκονται σε εξέλιξη. Αν σε αυτά προστεθεί η ένταση στα ελληνοτουρκικά και οι επιχειρήσεις υβριδικού πολέμου που διεξάγει η άγκυρα, καθώς και η έντονη δραστηριοποίηση άλλων παραγόντων, τόσο στο επιχειρηματικό όσο και στο πολιτικό και γεωοικονομικό πεδίο, τότε διαμορφώνεται ένα μάλλον εκρηκτικό, ως προς την ασφάλεια, σκηνικό.

Σχετικάθέματα

Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κομισιόν

Η Ευρώπη πληρώνει 2 δισ. για να βάλει η Ιταλία 5G

29 Απριλίου 2022
ΕΕΤΤ

ΕΕΤΤ: Απέρριψε τα ασφαλιστικά της Vodafone κατά ΟΤΕ

15 Απριλίου 2022
Europol

Η Europol έβγαλε off-line την πλατφόρμα hacker RaidForums

12 Απριλίου 2022

Μέσα σε τρεις εβδομάδες τραπεζίτες, διευθύνοντες σύμβουλοι πολυεθνικών εταιριών, υψηλόβαθμα στελέχη και στελέχη στον τομέα της επικοινωνίας-διαχείρισης κρίσεων, υιοθέτησαν μια-δύο εφαρμογές απόρρητων μηνυμάτων με κρυπτογράφηση end-to-end, καταδεικνύοντας όχι απλά τάση, διασφάλισης επικοινωνιών, αλλά πανικό και ενδεχομένως συντονισμένες ενέργειες.

Ο πανικός προκαλεί… ανησυχία

Η κινητικότητα αυτή, από μόνη της, είναι αρκετή για να “χτυπήσει καμπανάκια” και να προκαλέσει το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν -και άλλων- και ως εκ τούτου αντίκειται στις βέλτιστες πρακτικές για τη διασφάλιση επικοινωνιών και πληροφοριών. Όπερ σημαίνει ότι η ίδια η κίνηση καθίσταται πρόκληση, σε βαθμό μάλιστα που μπορεί να πυροδοτήσει αντίμετρα, όπως η ενίσχυση της παρακολούθησης σε φυσικό επίπεδο ή ακόμα και εσπευσμένους επιτόπιους ελέγχους και μέσω αρχείων καταγραφής, εφόσον υπάρχουν εν εξελίξει σχετικές έρευνες.

Σε ένα βαθμό η αλληλουχία που παρατηρείται στις κινήσεις αναβάθμισης ασφαλείας μεταξύ προσώπων και οργανισμών, αποτελεί φυσική εξέλιξη, λόγω της ανάγκης συμβατότητας, παράλληλα όμως καταδεικνύει την ευαισθησία στη διασύνδεση και ως εκ τούτου επισημαίνει πρόσωπα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως σημεία εισόδου στα κλειστά αυτά φυσικά σχήματα. Υπεύθυνοι ασφαλείας, τεχνικοί διευθυντές, εταιρίες παροχής software και στελέχη στα τμήματα με αυξημένα δικαιώματα πρόσβασης σε συστήματα, αποτελούν παραδοσιακά τους πρώτους στόχους. Τρωτά τους σημεία είναι τα χαμηλά πακέτα αποδοχών, η προσωπική τους ζωή και το καθημερινό τους… πρόγραμμα.

Τούτων δοθέντων, οι κεντροποιημένες πολιτικές ενίσχυσης του επιπέδου ασφαλείας, αυξάνουν στην ουσία τον κίνδυνο, καθώς τραβούν την προσοχή και αποκαλύπτουν τη δομή του συστήματος, δίνοντας στους επίδοξους “κατασκόπους” τη δυνατότητα χαρτογράφησης και προσδιορισμού των ευάλωτων σημείων.

Στους  υπολογιστές, εσωτερικά, τα συστήματα καταγραφής επικοινωνιών και δραστηριοτήτων που διαθέτουν οι ίδιοι οι οργανισμοί, τους καθιστούν ιδιαίτερα ευάλωτους, καθώς στοιχεία της δραστηριότητας υπαλλήλων τους μπορεί ανά πάσα στιγμή να πέσουν σε χέρια τρίτων, προσφέροντάς τους μοχλό πίεσης έναντι του προσώπου και κατ επέκταση του οργανισμού.

 

Χρόνος και… συγκυρία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η χρονική στιγμή που εκδηλώνονται μαζικά οι ενέργειες αυτές, καθώς ακολουθεί μπαράζ δημοσιευμάτων για κυβερνοεπιθέσεις στην Ελλάδα, εκτεταμένες παρακολουθήσεις με το “βαλιτσάκι” στην Κύπρο και την αναβάθμιση του λογισμικού παρακολούθησης και υποκλοπής δεδομένων από εφαρμογές μηνυμάτων, όπως το WhatsApp, με πλέον κραυγαλέα την υπόθεση υποκλοπής μηνυμάτων του Jeff Bezos από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Δεν είναι όμως η μόνη υπόθεση, καθώς στην Κύπρο φαίνεται ότι δρούσε ολόκληρο κύκλωμα κατασκοπείας με υψηλού επιπέδου τεχνικό εξοπλισμό. Στην Ελλάδα, έχουν κατά το παρελθόν υπάρξει καταγγελίες -ακόμα και από κόμματα- για παρακολουθήσεις και έρευνες των αρχών.

Σε κατάθεσή του ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μάλιστα, πρώην πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, δήλωσε ότι είναι αδύνατο να υπάρξει εποπτεία της νομιμότητας των παρακολουθήσεων που διεξάγονται από ΕΥΠ, ΕΛ.ΑΣ και άλλους παράγοντες εντός της χώρας. Πρόσφατα, μάλιστα, ματαιώθηκε και η απόκτηση εξοπλισμού αντιμέτρων, διαδικασία που είχαν ξεκινήσει ΕΥΠ, ΑΑΔΑΕ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μέσω της διαδικασίας αυτής  οι υπηρεσίες θα προμηθεύονταν εξοπλισμό που θα τους έδινε τη δυνατότητα να γνωρίζουν αν εξοπλισμός παρακολούθησης χρησιμοποιείται εξοπλισμός παρακολούθησης.

Σκάνδαλο κατασκοπείας, πάντως, ανάγκασε προ μερικών ημερών σε παραίτηση και τον επικεφαλής της UBS, ενώ στο μεταξύ δύο άνθρωποι είχαν βρεθεί νεκροί και η τράπεζα κλυδωνιζόταν από την ανασφάλεια των στελεχών στα ανώτερα κλιμάκια.

Στην Ελλάδα, ιδιαίτερα ηχηρές ήταν στο παρελθόν υποθέσεις παρακολούθησης πολιτικών και επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων ο “αρχικοριός Μαυρίκης” και η υπόθεση παρακολουθήσεων μέσω της Vodafone, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο το μηχανικού της Κώστα Τσαλικίδη. Προ μερικών ημερών, μάλιστα, η κατάρρευση του δικτύου της Vodafone, για την οποία δεν δόθηκαν ποτέ διευκρινήσεις, ξύπνησε εκείνες τις μνήμες…

Η διασφάλιση των επικοινωνιών

Πρακτικά, η αύξηση της ασφάλειας των επικοινωνιών, επιτυγχάνεται μέσω της αποφυγής χρήσης τους για τη διακίνηση ευαίσθητων πληροφοριών.

Κανόνες, όμως, υπάρχουν και για την εκ του σύνεγγυς επικοινωνία, όπου επιλέγεται ουδέτερο ή πλήρως εξασφαλισμένο σημείο. Συνήθως, η αίσθηση ασφάλειας ενισχύεται όταν το μέρος επιλέγεται ad hoc και αλλάζει επανειλημμένα μέχρι και μερικά λεπτά πριν τη συνάντηση. Συνήθως, επιλέγονται σημεία μεγάλης κινητικότητας, με πολλές εναλλακτικές στα μέρη των συναντήσεων, έτσι ώστε να μη δίδεται η δυνατότητα εντοπισμού ή προσδιορισμού του σημείου από τρίτους παράγοντες και δυσχεραίνεται η εδραίωση μέσων παρακολούθησης.

Για τις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι προστασίας, κυρίως όμως όλα έχουν ως βάση την πλήρη απόκρυψη, τη χρήση παρόχων επικοινωνιών οι οποίοι δεν υποχρεούνται να συμμορφωθούν με εντάλματα παροχής πληροφοριών τη δυνατότητα αποσυσχέτισης προσώπου, λογαριασμού και συσκευής επικοινωνίας

Σε περίπτωση κεντρικής παρακολούθησης επικοινωνιών οι αρχές έχουν πρόσβαση στα δεδομένων μέσω των αρχείων καταγραφής στις τηλεπικοινωνιακές εταιρίες. Ακόμα όμως και εκεί όταν οι επικοινωνίες διεξάγονται μέσω internet και εφαρμογών κρυπτογράφησης είναι πρακτικά αδύνατο να εξιχνιαστούν και να αποκωδικοποιηθούν, εκτός αν στις έρευνες συμμετέχουν η NSA, η FSB, ή αντίστοιχες υπηρεσίες χωρών με προηγμένα συστήματα. Ακόμα όμως και τότε η χρήση συγκεκριμένων συστημάτων επικοινωνιών για sms, ομιλία και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να κάνει την υποκλοπή τους εξαιρετικά δύσκολη και σε πολλές περιπτώσεις αδύνατη.

Ένα πλήρες set ασφαλείας για κινητό τηλέφωνο θα περιλάμβανε apps για τα εξής:

  • anonymized vpn
  • anonymized mail
  • sms, end to end encryption, self-timed destruction, screenshot protection
  • Malware and identity protection
  • Mail encryption-on browser and mailbox encryption
  • Call encryption service με προστασία ip (ip relay)
  • Wi-fi connection protection

Τέτοιου είδους apps και services είναι τα παρακάτω:

  • Signal Messenger (sms και κλήσεις με end-to-end) encryption, που μέχρι σήμερα δεν έχει παραβιαστεί παρά μόνο με την υποκλοπή των ατομικών κλειδιών κρυπτογράφησης)
  • Virtru (app κρυπτογράφησης του email-gmail, με end-to-end ecryption)
  • Malware Bytes (app για την προστασία από κακόβουλο λογισμικό, στο οποίο περιλαμβάνονται trackers, trojans, spyware και λογισμικό πειρατείας και εκβιασμών.
  • Protonmail (υπηρεσία, email με έδρα την Ελβετία, που εφαρμόζει πρωτοποριακή τεχνολογία κρυπτογράφησης του γραμματοκιβωτίου και που διέπεται από ελβετικούς νόμους και πρόνοιες).

Υπάρχουν βέβαια και πιο ολοκληρωμένα προγράμματα διασφάλισης απορρήτου επικοινωνιών, τα οποία έχουν κόστος, το οποίο, όμως δεν είναι απαγορευτικό για μεγάλους οργανισμούς, όπως οι τράπεζες, οι πολυεθνικές και το Δημόσιο. Ένα από αυτό είναι το blackphone της Silent Circle, το οποίο προσφέρεται είτε ως υπηρεσία, είτε ως προϊόν και υπηρεσία. Όπερ σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να αγοράσει το app, είτε το τηλέφωνο και το app.

Στις γενικές οδηγίες ασφαλείας, βέβαια, προβλέπεται -μεταξύ άλλων- πλήρης διαγραφή δεδομένων μετά από κάθε ταξίδι των στελεχών ή μετά από πολυσύχναστες εκδηλώσεις ή κατ΄ελάχιστο μια φορά το μήνα. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι αποτελεσματικότερη η πλήρης και τυχαία αντικατάσταση των συσκευών κινητών τηλεφώνων, με παράλληλη -επίσης τυχαία- αλλαγή μάρκας.

Σχετικά

Tags: hackersmalwareΚατασκοπείαΠαρακολουθήσεις τηλεφώνωνΤηλεπικοινωνίες
Share116Tweet73Share20Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κομισιόν
Πολιτική & Οικονομία

Η Ευρώπη πληρώνει 2 δισ. για να βάλει η Ιταλία 5G

29 Απριλίου 2022
ΕΕΤΤ
Επιχειρήσεις

ΕΕΤΤ: Απέρριψε τα ασφαλιστικά της Vodafone κατά ΟΤΕ

15 Απριλίου 2022
Europol
Cyber Security

Η Europol έβγαλε off-line την πλατφόρμα hacker RaidForums

12 Απριλίου 2022
Επόμενο άρθρο

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ:Πώληση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών πάρκων 47MW

Συζήτηση για την κυβερνητική πολιτική, σχετικά με τα εργασιακά θέματα, στην Ολομέλεια της Βουλής, στην Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου, 2020

Παιχνίδια Βαρουφάκη-Τασούλα με τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015

MostPopular

  • Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,

    Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

    116 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Ευλογιά των πιθήκων: Αναμένονται πολλά κρούσματα- Μικρός ο κίνδυνος

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • ΕΟΔΥ: Αρνητικό το ύποπτο κρούσμα για ευλογιά των πιθήκων στην Ελλάδα

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Sentinel-2: Οι καμένες εκτάσεις του 2021 στην Αττική ορατές από το διάστημα

    69 shares
    Share 28 Tweet 17

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}