• Τελευταία
  • Trending
  • All
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ταγίπ Ερντογάν

Το playbook του Ερντογάν και η επιχείρηση “ασφυξία’ σε Μητσοτάκη

10 Δεκεμβρίου 2019

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025

Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

25 Μαΐου 2025

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025

Οι 7 πιθανοί διάδοχοι του Τραμπ το 2028 και δύο twists…

25 Μαΐου 2025

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 26 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Το playbook του Ερντογάν και η επιχείρηση “ασφυξία’ σε Μητσοτάκη

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
10 Δεκεμβρίου 2019
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
34 1
0
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ταγίπ Ερντογάν

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν με ατζέντα Βερολίνου

94
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε γραμμική τροχιά κλιμακούμενης όξυνσης των διμερών σχέσεων με την Ελλάδα επιμένει η τουρκική πολιτική ηγεσία με τον Ταγίπ Ερντογάν, τον Μελβούτ Τσαβούσογλου και τον Χουλουσί Ακάρ να επιχειρούν τη δημιουργία κλίματος ασφυξίας, με μπαράζ δηλώσεων, απροκάλυπτων απειλών και παρασκηνιακών κινήσεων.

Η Τουρκία επιλέγει στρατηγικά να ενεργοποιήσει όλα, σχεδόν, τα ανοιχτά μέτωπα στα ελληνοτουρκικά και να εργαλειοποιήσει το προσφυγικό, θέτοντας την ελληνική κυβέρνηση σε defensive mode, με βασικό αντικείμενο τον περιορισμό των ζημιών. Όσο όμως παρατείνεται αυτό το σκηνικό, περιορίζει τον χώρο και τις επιλογές της ελληνικής πλευράς, δημιουργώντας αίσθημα πολιτικής ασφυξίας,

Σχετικάθέματα

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025

Παράλληλα, η Άγκυρα εφαρμόζει και σχέδιο εσωτερικής αποσταθεροποίησης της ελληνικής κυβέρνησης εκμεταλλευόμενη την πίεση που ασκεί η αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στα νησιά και στην ενδοχώρα, καθώς και το κλίμα που δημιουργείται από τη διαρκή και εκθετική προβολή των τουρκικών προκλήσεων από τα ελληνικά media, ιδιαίτερα μάλιστα στο πολιτικό και κομματικό ακροατήριο της κυβέρνησης.

Ασύμμετρες απειλές

Ενδεικτικό της απρόβλεπτης τροπής που μπορούν να λάβουν οι τουρκικές προκλήσεις είναι το περιστατικό “τύπου Ιμίων” που καταγράφηκε στον Έβρο, όταν Τούρκοι ύψωσαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα, η οποία αν και υπεστάλη άμεσα, αξιολογείται ως νέο επίπεδο πιέσεων. Η άγκυρα επίσης, φαίνεται ότι παράλληλα και με στόχο το ακραίο stress test της ελληνικής κυβέρνησης, χαλάρωσε τους ελέγχους και αυξάνοντας τις προσφυγικές ροές.

Στην επιθετική προώθηση των τουρκικών αξιώσεων συμβάλλει βέβαια και η -δοκιμασμένα- νωχελική στάση της ΕΕ, που εμφανίζεται απρόθυμη να απαντήσει καταλυτικά και έγκαιρα.

Έχοντας θέσει την Ελλάδα σε μέγγενη πιέσεων, ο Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί με πρωτοβουλίες του να δημιουργήσει αίσθηση αδιεξόδου στην ελληνική κυβέρνηση, προβάλλοντας ως μοναδική διέξοδο τις διμερείς διαπραγματεύσεις, μέσω των οποίων θέλει να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και το ρόλο της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί τώρα με διαρκείς εμφανίσεις αφενός να καρπωθεί ο ίδιος πολιτικά και πρώιμα τις εξελίξεις, ενώ παράλληλα με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να εξαναγκάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντήσει ευθέως, ανοίγοντας έτσι διάλογο, ο οποίος θα εδραιώσει τα τετελεσμένα.

Ο τουρκικός χάρτης της διεκδικούμενης ΑΟΖ

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι τελευταίες αναφορές και παρουσιάσεις με χάρτες που έκανε ο Τούρκος πρόεδρος “διαφημίζοντας” το Μνημόνιο με τη Λιβύη και προβάλλοντας στις περιοχές που εγείρει η αξιώσεις η Τουρκία. Παράλληλα, ο Ταγίπ Ερντογάν για να αποδείξει την ισχυρή πολιτική βούληση για την προώθηση των εξορύξεων στην περιοχή επανέλαβε τις δηλώσεις για αγορά τρίτου γεωτρύπανου, ενώ την ίδια στιγμή η Άγκυρα εκδίδει navtex για ασκήσεις σε ολόκληρο το εύρος της διεκδικούμενης ΑΟΖ.

Auditor’s note Η τουρκική στρατηγική απέναντι στην Ελλάδα δεν διαφέρει ουσιωδώς από αυτή που ακολούθησε έναντι της Κύπρου, η οποία όπως φαίνεται αποτέλεσε το case study της Άγκυρας, καταγράφοντας της αντιδράσεις της ΕΕ και εξαντλώντας τα περιθώρια κλιμάκωσης σε διπλωματικό επίπεδο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω επιδείνωσης, ενώ οι αξιώσεις και οι προκλήσεις θα κλιμακώνονται.

Εκ των βασικών στόχων της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως έχει κατ επανάληψη επισημάνει το Crisis Monitor είναι η αναβάθμιση της διαπραγματευτικής θέσης απέναντι σε ΗΠΑ και ΕΕ, μέσω της απόκτησης καταλυτικού ρόλου στη χάραξη και υλοποίηση του ανατολικού ενεργειακού διαδρόμου της Ευρώπης, στον οποίο εντάσσεται και ο East Med, που ξεκινά από το Ισραήλ. Ο σχεδιασμός αυτός, τυγχάνει και της αποδοχής της Μόσχας, καθώς περιπλέκεται η κατάσταση και η Ευρώπη δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να αυξήσει την εξάρτησή της από τη Ρωσία, που έως τώρα έχει αποδειχθεί αξιόπιστος ενεργειακός εταίρος. Έτσι, η ΕΕ απομακρύνεται από τις ΗΠΑ και ενδεχομένως να συγκρουστεί με την Ουάσιγκτον, εξέλιξη που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της Ρωσίας.

Το παιχνίδι Ερντογάν

Θέλοντας να σώσει τα προσχήματα ο Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε ότι η Τουρκία κινείται σε «ειρηνικό πλαίσιο» και δήλωσε έτοιμος να ανοίξει ξανά τα κανάλια διαλόγου με την Ελλάδα.

«Το είπα και στον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη. Του είπα πως πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή μεταξύ των δύο χωρών. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσω πως δε λάβαμε θετική απάντηση»,

είπε, δημιουργώντας έτσι την παγίδα, καθώς στην περίπτωση που απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε η στάση του θα εκληφθεί ως διαλλακτική και ότι αποδέχεται τον διάλογο επί της βάσης που τον τοποθετεί ο Ταγίπ Ερντογάν, υπαναχωρώντας από τις πάγιες ελληνικές θέσεις και αποδεχόμενος τα τουρκικά τετελεσμένα.

Τη διεθνή νομιμότητα επικαλείται ο Τσαβούσογλου

Το σκηνικό συμπληρώνουν οι τοποθετήσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος επιχειρεί τώρα να εγκαλέσει την ελληνική κυβέρνηση ενώπιον του διεθνούς παράγοντα, για την προσπάθεια διπλωματικής απομόνωσης και πολιτικής υπονόμευσης της κυβέρνησης της Λιβύης (GNA), χαρακτηρίζοντας τις επαφές της Ελλάδας με τη διοίκηση του στρατάρχη της ανατολικής Λιβύης Χαλίφα Χάφταρ είναι «μη νόμιμες».

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας τόνισε πως η μόνη νόμιμη κυβέρνηση στη Λιβύη είναι η αναγνωρισμένη από τα Ηνωμένα Έθνη κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Φαγιέζ αλ Σάρατζ με έδρα την Τρίπολη.

«Αν η Ελλάδα επιθυμεί να κάνει κάτι (με τη Λιβύη), στην πραγματικότητα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με την Τρίπολη»,

τόνισε ο Τσαβούσογλου σε ομιλία του σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Αφγανό ομόλογό του στην Άγκυρα.

Βέβαια, ο Τούρκος ΥΠΕΞ, επιλέγει να αγνοήσει την επιστολή απονομιμοποίησης της κυβέρνησης του Σάρατζ από τον πρόεδρο της Βουλής που πρόσκειται στον Χαφτάρ, καθώς και το Δίκαιο της Θάλασσας, επιβεβαιώνοντας έτσι την επιλεκτική και κατά το δοκούν ανάγνωση και συμμόρφωση με τους διεθνείς κανόνες. Η τακτική αυτή, αν και προδίδει εγγενείς αντιφάσεις, στην πραγματικότητα είναι συνειδητή και αποτελεί επίδειξη αποφασιστικότητας και προβολή της εσωτερικής αντίληψης ότι η Τουρκία είναι περιφερειακή υπερδύναμη,

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑνατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδα-ΗΠΑΕλλάδα-Ρωσίακρίση ΕΕ-Τουρκίαςκρίση ΗΠΑ-ΤουρκίαςΤουρκία
Share38Tweet24Share7Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Πέτσας: Δεν θα ανοίξει το λιανεμπόριο στις 29 Μαρτίου

Η στρατηγική της Ελλάδας στον ΟΗΕ, ενώ περιμένει την ΕΕ

Γιατί ο Ερντογάν θέλει να στείλει στρατό στη Λιβύη

MostPopular

  • Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    988 shares
    Share 395 Tweet 247

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr