• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο Μητσοτάκης έβαλε νάρκες στις τράπεζες, κίνδυνος εκτροχιασμού των business plans

25 Οκτωβρίου 2019
Χάρτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς 28/5

Χάρτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς 28/5

28 Μαΐου 2022
Meteo για φωτιά στο Σχίνο: Τί έγινε στην πιο καταστροφική φωτιά

Meteo για φωτιά στο Σχίνο: Τί έγινε στην πιο καταστροφική φωτιά

28 Μαΐου 2022
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

28 Μαΐου 2022

ΔΕΗ: Έκτακτος φόρος 200 εκατ. για τα υπερκέρδη

27 Μαΐου 2022
tanker

Το Ιράν κατάσχεσε δύο ελληνικά τάνκερ

27 Μαΐου 2022
Ο Παύλος Μυλωνάς

Μυλωνάς: Μέρισμα από τα κέρδη του 2022

27 Μαΐου 2022
Rally

Πενθήμερο ράλι στο Χρηματιστήριο

27 Μαΐου 2022
Αποκαλυπτικό για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, τη συγκέντρωση του πλούτου είναι το top10 της λίστας των δισεκατομμυριούχων του Bloomberg,

Το top10 πλουσίων και οι επιδόσεις τους

27 Μαΐου 2022
Ο Παύλος Μυλωνάς

Εθνική Τράπεζα: Δρέπει καρπούς από τον μετασχηματισμό

27 Μαΐου 2022
Τουρισμός

Σημαντικές διακρίσεις για το La Mer Resort & Spa

27 Μαΐου 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Στρατηγικό Συνέδριο “Επιμελώς Επιχειρείν 2022”

27 Μαΐου 2022
Ο Νίκος Δένδιας

Δένδιας: Δεν κάνουμε πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών

27 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο

“Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

27 Μαΐου 2022
Η τουρκική λίρα υποχώρησε περαιτέρω στα 16,4 ανά USD στα τέλη Μαΐου, πλησιάζοντας στο ιστορικό χαμηλό των 18,4

Τουρκία: Σταθερά τα επιτόκια – Ξύνει πάτο η λίρα

27 Μαΐου 2022
turkey interest rates

Τουρκία: Σταθερά τα επιτόκια -Παροδικός ο πληθωρισμός

27 Μαΐου 2022
OPEC

Με κέρδη κλείνει το πετρέλαιο την εβδομάδα

27 Μαΐου 2022

Ο Ζελένσκι εκβιάζει ανοιχτά τον Ορμπάν – Μπορεί να αντιδράσει η ΕΕ

27 Μαΐου 2022

Κερδοφόρα ξανά η Aegean – Αγχωμένη η διοίκηση

27 Μαΐου 2022
Νεα μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

Νεα μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

27 Μαΐου 2022
Συρρικνώθηκε στο πρώτο τρίμηνο του 2022 η αμερικανική οικονομία, καθώς ο πληθωρισμός ροκάνισε το διαθέσιμο εισόδημα,

ΗΠΑ: Συρρικνώνεται το ΑΕΠ- Τα στοιχεία

27 Μαΐου 2022
Russian Central Bank

Ρωσία: Νέα μείωση επιτοκίων κατά 300 μβ

27 Μαΐου 2022
ΔΕΗ LOGO

ΔΕΗ: Αντέχει στην κρίση! Προβληματίζει το υψηλό χρέος

27 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Τράπεζες

Ο Μητσοτάκης έβαλε νάρκες στις τράπεζες, κίνδυνος εκτροχιασμού των business plans

Οι αντιφάσεις των δηλώσεων και η σημειολογία των απουσιών από την ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
25 Οκτωβρίου 2019
Στις On the Radar, The Wire, Πολιτική & Οικονομία, Τράπεζες
Reading Time: 1 min read
66 1
0
182
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε πρόκληση για κυβέρνηση και τραπεζικό σύστημα αναδεικνύεται η διαχείριση του μείζονος θέματος  των χρεώσεων για αναλήψεις από ATM και γενικότερα της πολιτικής αύξησης του εσόδου ανά πελάτη που εφαρμόζουν οι τράπεζες προκειμένου να ενεργοποιήσουν οικονομικά τη μεγάλη μάζα του πελατολογίου τους, καθώς μέχρι τώρα οι κινήσεις τους μέσα από τα τραπεζικά δίκτυα ήταν ουδέτερες έως και αρνητικές για τις τράπεζες.

Η απόφαση των τραπεζών να αυξήσουν τις χρεώσεις για αναλήψεις, διατήρηση λογαριασμών και παροχή υπηρεσιών συναλλαγών, τη στιγμή που αυτές καθίσταται υποχρεωτικές δια νόμου, ήταν μια ιδιαιτέρως και ποικιλοτρόπως προβληματική απόφαση, η οποία όμως καθιστούσε βιώσιμα τα business plans, τα οποία έπασχαν στο σκέλος της οργανικής και επαναλαμβανόμενης κερδοφορίας.

Σχετικάθέματα

Rally

Πενθήμερο ράλι στο Χρηματιστήριο

27 Μαΐου 2022
Ο Παύλος Μυλωνάς

Εθνική Τράπεζα: Δρέπει καρπούς από τον μετασχηματισμό

27 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο

“Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

27 Μαΐου 2022

Από την άλλη πλευρά, όμως, η προσπάθεια της κυβέρνησης να εργαλειοποιήσει το θέμα των χρεώσεων προκειμένου να στηρίξει το φιλολαϊκό προφίλ του πρωθυπουργού σε αντιδιαστολή με το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που πέρασε χθες και τις κινητοποιήσεις που προκάλεσε, έχει αυξημένες πιθανότητες να εξελιχθεί σε νάρκη για την κυβέρνηση και τις τράπεζες καθώς οι απολήξεις του διαφεύγουν του άμεσου ελέγχου τραπεζιτών και κυβερνητικών παραγόντων, σε μια ιδιαίτερα καθοριστική -για τον προσδιορισμό της αναπτυξιακής δυναμικής- περίοδο.

Χρηματιστές, αναλυτές, επόπτες και θεσμοί, έχουν ήδη εκφράσει ανησυχίες για τη δυναμική και τις πιθανές επιπτώσεις του θέματος, σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά και τραπεζικά στελέχη, ζητώντας επιτακτικά διευκρινίσεις. Όπως είθισται ενδεχόμενες καθυστερήσεις και ασάφειες σε αυτό το επίπεδο, μπορούν να προκαλέσουν από βραχυχρόνια αύξηση της μεταβλητότητας στο Χρηματιστήριο, μέχρι πάγωμα επενδύσεων, εγκρίσεων και γενικότερα επιδείνωση του κλίματος στις τράπεζες και την οικονομία. Σε δεύτερη φάση δεν μπορεί να αποκλειστεί παρέμβαση της DG Comp, υπερβαίνοντας την αρμοδιότητα της εγχώριας Επιτροπής Ανταγωνισμού, καθώς τα στοιχεία για τις χρεώσεις περιλαμβάνονται στα business plans που έχουν εγκριθεί τόσο από την Κομισιόν όσο και από την SSM και την EBA.

Το σκηνικό της… σύγκρουσης

Χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και τους διευθύνοντες συμβούλους των τραπεζών, ενώ στη συνάντηση μετείχε πλειάδα κυβερνητικών στελεχών. Ως κεντρικό θέμα, αρχικά, προωθήθηκε από το Μαξίμου και τα media, το ζήτημα των τραπεζικών χρεώσεων, το οποίο είχε άλλωστε θίξει και στο Gala Dinner του Economist ο πρωθυπουργός, όπου είχε σύντομο τετ-α-τετ με τους περισσότερους τραπεζίτες. Η επισήμανση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους τραπεζίτες, ήταν περίπου η ίδια με αυτή του ανακοινωθέντος το Μαξίμου: “οι χρεώσεις αυτές δεν γίνονται ανεκτές και πρέπει να επιστρέψουν στην προτεραία κατάσταση”.

Ακριβέστερα, η “Καθημερινή” σε ρεπορτάζ με τίτλο “Συνάντηση Μητσοτάκη – τραπεζιτών: Προς αναθεώρηση οι τραπεζικές χρεώσεις” αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας τη συζήτηση, κάλεσε τους εκπροσώπους των τραπεζών να ανακαλέσουν τις αυξήσεις που ανακοίνωσαν σε σειρά υπηρεσιών λέγοντας.

«Έχετε αναγγείλει αυξήσεις. Αυτό δεν μπορούμε να το δεχθούμε. Είναι εξαιρετικά αρνητικό. Δεν δικαιολογούνται οι αυξήσεις, όταν μάλιστα γίνονται σε ένα οικονομικό περιβάλλον πολύ καλύτερο. Πρέπει να μείνουμε στο προηγούμενο πλαίσιο».

ενώ το δημοσίευμα, με ημερομηνία 24 Οκτωβρίου στις 16:44 το απόγευμα, συνεχίζει

“Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το Μαξίμου, οι εκπρόσωποι των τραπεζών ανέφεραν ότι «στόχος είναι η αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών στις οποίες οι τράπεζες έχουν επενδύσει ιδιαίτερα». Δεσμεύθηκαν όμως να επανεξετάσουν τις αυξήσεις, ειδικά τις χρεώσεις σε περιοχές που υπάρχει ένα μόνο ΑΤΜ”.

Στο εν λόγω δημοσίευμα το ζήτημα των χρεώσεων είναι κεφαλαιώδες, με βάση την ιεράρχηση του Μαξίμου, όπως προκύπτει από τις διατυπώσεις και τη διάρθρωση.

Σήμερα όμως, σε ρεπορτάζ της Αναστασίας Παπαϊωάννου στο έγκυρο οικονομικό site Euro2day.gr με τίλο “Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη-τραπεζιτών” το θέμα των χρεώσεων κατατάσσεται στο τέλος της πυραμίδας και οι δεσμεύσεις των τραπεζιτών ουσιωδώς διαφοροποιημένες από την αποτίμηση του Μαξίμου που δημοσίευσε η “Καθημερινή” μερικές ώρες νωρίτερα.

Το δημοσίευμα του Euro2day.gr

Ειδικότερα, η μόνη αναφορά στις χρεώσεις απαντάται στην κατακλείδα του θέματος όπου η δημοσιογράφος αναφέρει:

“– Χρεώσεις: Οι τραπεζίτες δεσμεύθηκαν ότι θα δουν με ιδιαίτερη ζέση τις χρεώσεις για περιοχές (νησιά κ.λπ.) που έχουν μόνο ένα ΑΤΜ και δεσμεύθηκαν να εξετάσουν περαιτέρω το ζήτημα“.

Η αντιπαραβολή των δύο δημοσιευμάτων καθιστά σαφή την απόκλιση Μαξίμου-τραπεζιτών στο επίμαχο ζήτημα των χρεώσεων, καθώς και την προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης του ζητήματος και από τις δύο πλευρές.

Επιπτώσεις-Επιπλοκές

Βέβαια, το θέμα δεν περιορίζεται στη διαφορά απόψεων και παρουσίασης από τα media, αλλά είναι ευρύτερο καθώς οι δηλώσεις Μητσοτάκη στοχεύουν στην καρδιά των business plans των τραπεζιτών, τα οποία αποτελούν τη βάση για τις επικείμενες αναβαθμίσεις του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας, σε συνδυασμό βέβαια με την προοπτική απαλλαγής των τραπεζών από τα NPL’s μέσω το “Ηρακλή”.

Συνεπώς, το ενδεχόμενο αποδυνάμωσης του πυλώνα ανάπτυξης της οργανικής κερδοφορίας των τραπεζών, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους εγχώριους και διεθνείς επενδυτές, τους οίκους αξιολόγησης και τους εποπτικούς μηχανισμούς.

Η στάση των τραπεζιτών, όπως αυτή αποτυπώνεται στο ρεπορτάζ του Euroday.gr είναι μάλλον ενδεικτική της από πλευράς τους προσπάθειας υποβάθμισης του θέματος, ώστε αυτό να μην ανακύψει στις εν εξελίξει συζητήσεις με τους θεσμούς και να μη ληφθεί υπόψη ως πρόσθετος κίνδυνος εκτέλεσης των business plans στα stress tests, καθώς κάτι τέτοιο θα αποδυνάμωνε τις προβλέψεις εσόδων, υπονομεύοντας τους δείκτες ρευστότητας και αποδοτικότητας του management, εγείροντας άλλα ζητήματα.

Με δεδομένο ότι αμφότερες πλευρές τροφοδοτούν στα media αντικρουόμενα σενάρια για τη συνάντηση, τα αποτελέσματα και τις προοπτικές, είναι προφανές ότι το θέμα δεν μπορει να υποτιμηθεί, ενώ η σύνδεση των μειώσεων με το πρόσωπο του πρωθυπουργού περιορίζει ασφυκτικά τα περιθώρια ελιγμών των τραπεζιτών και του Μαξίμου, καθώς πλέον το ζήτημα των χρεώσεων θα έχει αντίστροφες επιπτώσεις στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη και στις προοπτικές των τραπεζών, άρα και την “υγεία” των τραπεζιτών.

Τέλος, δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η σημειολογία της απουσίας από τη σύσκεψη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και του βασικού μετόχου των τραπεζών και “τοποτηρητή” τον Ευρωπαίων, του επικεφαλής του ΤΧΣ Μάρτιν Τσούρντα. Η σύνθεση της συνάντησης σε συνδυασμό με τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει για αμφότερους, από φιλοκυβερνητικά media, επιβαρύνουν ιδιαίτερα το ήδη δυσανεκτικό κλίμα.

Σχετικά

Tags: Alpha BankAttica BankEBAESMEurobankSSMΕθνική ΤράπεζαΚυριάκος ΜητσοτάκηςΤράπεζα Πειραιώς
Share73Tweet46Share13Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Rally
Αγορές

Πενθήμερο ράλι στο Χρηματιστήριο

27 Μαΐου 2022
Ο Παύλος Μυλωνάς
Τράπεζες

Εθνική Τράπεζα: Δρέπει καρπούς από τον μετασχηματισμό

27 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
Ελληνοτουρκικά

“Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

27 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο
Βασιλική Λαζαράκου

Πρόστιμα 8 εκατ. για χειραγώγηση σε Κουτσολιούτσο-FF Group και σε ΑΕΛΔΕ

Κλιματική αλλαγή και Pacific Gas φταίνε για τις φονικές φωτιές στην Καλιφόρνια

MostPopular

  • tanker

    Το Ιράν κατάσχεσε δύο ελληνικά τάνκερ

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
  • “Κρυπτογραφημένο” μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • Εθνική Τράπεζα: Δρέπει καρπούς από τον μετασχηματισμό

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Πενθήμερο ράλι στο Χρηματιστήριο

    46 shares
    Share 18 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
 

Φόρτωση σχόλιων...