• Τελευταία
  • Trending
  • All
Standard and Poors, S&P

Η S&P αναβάθμισε την Ελλάδα και υπόσχεται ότι θα το ξανακάνει (upd)

25 Οκτωβρίου 2019

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

BIS: Οι τραπεζίτες επιμηκύνουν τις κρίσεις… από φόβο

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Επιστροφή στην κορυφή

10 Μαΐου 2025

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

10 Μαΐου 2025

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Η S&P αναβάθμισε την Ελλάδα και υπόσχεται ότι θα το ξανακάνει (upd)

NewsRoomΑπόNewsRoom
25 Οκτωβρίου 2019
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
44 1
0
Standard and Poors, S&P
122
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Την αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας σε ΒΒ- από B+ η S&P διατηρώντας παράλληλα θετικές προοπτικές που συνεπάγεται αυξημένη πιθανότητα νέας αναβάθμισης εντός των επομένων 12 μηνών.

Στην έκθεση ο οίκος σκιαγραφεί ιδιαίτερα θετικές προοπτικές για την ελληνική οικονομία, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν, καθώς προβλέπει μεσοσταθμική ανάπτυξη 2,5% την περίοδο το 2019-2022, με κεντρικό πυλώνα τροφοδοτείται κυρίως από την ανάκαμψη της εγχώριας ζήτησης.

Σχετικάθέματα

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Η οικονομία της Ελλάδας σε στασιμότητα

3 Μαΐου 2025

Εκτός ελέγχου τα Airbnb – Άστοχα τα μέτρα της κυβέρνησης

2 Μαΐου 2025

Θέτοντας τη βάση για την αναβάθμιση επισημαίνει την πλήρη κατάργηση των capital controls, χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις και οι δημοσιονομικοί κίνδυνοι υποχώρησαν μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την προηγούμενη μεταρρύθμιση όσον αφορά τα δώρα και τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.

Ως αποτέλεσμα, η S&P αναφέρει ότι αναβαθμίζει τις μακροπρόθεσμες αξιολογήσεις για την Ελλάδα σε «BB-» από το «Β» και επιβεβαιώνοντας τις βραχυπρόθεσμες αξιολογήσεις στο «Β».

Παράλληλα, ο οίκος επισημαίνει ότι η διατήρηση των θετικών προοπτικών θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα αναβάθμιση εντός των επόμενων 12 μηνών, με την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση συνεχίσει να εφαρμόζει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενισχύοντας το δυναμικό οικονομικής ανάπτυξης και τη βιωσιμότητα των δημόσιων οικονομικών.

Καλό σενάριο
ΟΙ αναλυτές αναφέρουν ότι ο δρόμος για νέα αναβάθμιση περνάει μέσα από το πλαίσιο της συνεχούς εφαρμογής μεταρρυθμίσεων που αντιμετωπίζουν τις εναπομένουσες διαρθρωτικές προκλήσεις στην οικονομία. Μια άλλη πιθανή ώθηση για αναβάθμιση θα ήταν η σημαντική μείωση των (NPEs) στο “λαβωμένο” τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας, κάτι που, κατά την άποψή των αναλυτών του Οίκου, θα ωφελήσει τον μηχανισμό νομισματικής μετάδοσης που αμφισβητείται επί του παρόντος.

Αρνητικό σενάριο
Για τους αναλυτές “casus beli” που θα οδηγούσε σε υποβάθμιση είναι η αποτυχία της κυβέρνησης να πιάσει τους ρυθμούς ανάπτυξης ή να απολέσει τη μεταρρυθμιστική ορμή, αποτυγχάνοντας να υλοποιήσει την περαιτέρω μείωση του δημόσιου χρέους και την αναδιάρθρωση του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Οι επιτυχίες

Οι αναλυτές του οίκου υπογραμμίζουν το track record υπεραπόδοσης έναντι των δημοσιονομικών στόχων, το οποίο εδραίωσε η προηγούμενη κυβέρνηση, πάνω στο οποίο βασίζει τους υπολογισμούς για πλεόνασμα στον προϋπολογισμό γύρω στο 1,3% για το 2019, έναντι 1% το 2018. Όπερ σημαίνει ότι συνολικά το πρωτογενές πλεόνασμα θα ανέλθει στο 4,3%, που αποτελεί μεγάλη υπεραπόδοση έναντι του στόχου για 3,5%. Ωστόσο, ο οίκος προβλέπει μείωση του πλεονάσματος του προϋπολογισμού στο 0,8% και του πρωτογενούς στο στόχο του 3,5% για το 2020, κυρίως λόγω του αναπτυξιακού πακέτου που προωθεί η νέα κυβέρνηση.

Για το χρέος

Ο οίκος αναμένει μείωση του Δημοσίου χρέους ως προς το ΑΕΠ στο 166%, λόγω της αναδιάρθρωσης, του πρωτογενούς πλεονάσματος και των ισχυρών ρυθμών ανάπτυξης. Επ΄αυτού ο οίκος προβλέπει ότι το κόστος εξυπηρέτησης του Δημοσίου χρέους κινηθεί στο 1,6% του ΑΕΠ στο τέλος του τρέχοντος έτους, επίπεδο πολύ χαμηλότερο από τις χώρες της κατηγορίας ΒΒ+. Επίσης, οι αναλυτές προβλέπουν ότι το “ελεύθερο” Δημόσιο χρέος της Ελλάδας, ακόμα και με νέες εκδόσεις, θα διατηρηθεί κάτω από το 20% του συνολικού, επίπεδο πολύ χαμηλότερο από τους ομοίους της.

Οι τράπεζες

Οι ελληνικές τράπεζες σημείωσαν πρόοδο στη μείωση των NPE, τα οποία στις 30 Ιουνίου 2019 διαμορφώθηκαν οριακά υψηλότερα από τα 75 δισ. ευρώ (εξαιρουμένων των εκτός ισολογισμού στοιχείων), καταγράφοντας μείωση 30% από 107,2 δισ. Ευρώ το Μάρτιο του 2016. Οι συνεχιζόμενες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των υψηλών NPE’s περιλαμβάνουν διαγραφές, εξωδικαστική αναδιάρθρωση, ανάπτυξη δευτερογενούς αγοράς και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Ο νόμος περί αφερεγγυότητας των νοικοκυριών που συμφωνήθηκε με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ νωρίτερα αυτό το έτος είναι πιθανό να μειώσει τον αριθμό των στρατηγικών κακοπληρωτών και να επιτύχει συμφωνίες με τους δανειολήπτες, οι οποίοι υπό ορισμένες συνθήκες θα επωφεληθούν από κρατική επιδότηση για δόσεις στεγαστικών δανείων.

Με βάση τον τρόπο με τον οποίο αναπτύχθηκε η κατάσταση υψηλών επιπέδων NPE στην Ισπανία, την Ιρλανδία, τη Σλοβενία ​​και την Κύπρο, οι αναλυτές του οίκου εκτιμούν ότι η ταχύτερη μείωση των ΝΡΕ ενδέχεται να μην είναι δυνατή χωρίς μια πιο αποφασιστική προσέγγιση και ενδεχομένως πρόσθετη κρατική στήριξη. Οι ελληνικές αρχές θεσπίζουν ένα καθεστώς προστασίας περιουσιακών στοιχείων – το οποίο έχει ήδη εγκριθεί από την αρχή ανταγωνισμού της ΕΕ – το οποίο συνεπάγεται τη χορήγηση κρατικών εγγυήσεων για ανώτερα τμήματα προτεινόμενων τιτλοποιήσεων NPE για τη μείωση των NPE στο τραπεζικό σύστημα. Η εφαρμογή ενός καθεστώτος, που προτείνεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, για τη μεταφορά ορισμένων NPE’s σε εταιρία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων έχει τεθεί σε αναμονή.

Οι αναλυτές εκφράζουν την άποψη ότι, η εφαρμογή των παραπάνω προτάσεων θα βελτίωνε σημαντικά την πιθανότητα των τραπεζών να επιτύχουν τον δικό τους στόχο μείωσης των NPE’s στο 20% ή χαμηλότερα. Παράλληλα, τα μέτρα αυτά θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση του μηχανισμού νομισματικής μετάδοσης και στην επιτάχυνση της οικονομικής ανάκαμψης. Ήδη, οι νέες πιστώσεις σε μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις αυξάνονται, σημειώνοντας αύξηση 2,9% ετησίως τον Αύγουστο του 2019, ενώ οι πιστώσεις των νοικοκυριών εξακολουθούν να μειώνονται. Ωστόσο, η συνολική πίστωση σε μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις και νοικοκυριά εξακολουθεί να μειώνεται (κατά 10% ετησίως τον Αύγουστο του 2019).

Από την άλλη πλευρά, η ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα βελτιώθηκε. Από το πρώτο τρίμηνο του 2019, οι τράπεζες δεν βασίζονται πλέον στον δαπανηρό ELA. Η χρηματοδότηση από τις κεντρικές τράπεζες στις ελληνικές εμπορικές τράπεζες υποχώρησε στα 8,2 δισεκ. τον Αύγουστο του 2019, σε σύγκριση με το ανώτατο επίπεδο των 126,7 δισ. το 2015. Η αύξηση των καταθέσεων συνέβαλε, όπως και τα repos με διεθνείς τράπεζες και οι πωλήσεις NPEs. Οι τραπεζικές καταθέσεις αυξάνονται, καθώς οι καταθέσεις των νοικοκυριών και των εταιριών αυξάνονται περίπου κατά 6,2% ετησίως τον Αύγουστο του 2019. Το σημερινό αποτέλεσμα παραμένει περίπου 13% χαμηλότερο από τα επίπεδα πριν την οικονομική και χρηματοπιστωτική αναταραχή που οδήγησε στα capital controls τον Ιούλιο του 2015.

Η επιτυχής κατάργηση των ελέγχων κεφαλαίου, χωρίς καμία δυσμενή επίδραση στις ροές καταθέσεων, σηματοδοτεί τη βελτίωση της εμπιστοσύνης των οικονομικών παραγόντων και συμβάλλει ικανοποιητικά στο επενδυτικό περιβάλλον της Ελλάδας.

Κατά το τελευταίο έτος, οι συστημικά σημαντικές τράπεζες της Ελλάδας έχουν εκδώσει καλυμμένα ομόλογα για πρώτη φορά μετά το 2014. Τώρα που έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ESM, οι τράπεζες στην Ελλάδα έχουν χάσει την παραίτηση, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση σε τακτική χρηματοδότηση από την ΕΚΤ χρησιμοποιώντας ελληνικά κρατικά ομόλογα ως εξασφάλιση. Ωστόσο, η χρηματοδότηση των τραπεζών δεν διακόπηκε.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της S&P το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών της Ελλάδας θα αυξηθεί ελαφρά το 2019 στο 2,4% του ΑΕΠ, με αυξημένη πίεση από τις εισαγωγές για την κάλυψη της υψηλότερης κατανάλωσης, την ανάκαμψη των επενδύσεων και την επιβράδυνση του παγκόσμιου οικονομικού εμπορίου. Το 2018, οι σταθερές εξαγωγικές επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικής αύξησης του πλεονάσματος των υπηρεσιών, υπεραντισταθμίστηκαν από το υψηλότερο έλλειμμα πετρελαίου και την αύξηση των εισαγωγών.

 

Σχετικά

Tags: Standard and Poor'sδημόσιο χρέοςελληνική οικονομίακόκκινα δάνειαΟίκοι Αξιολόγησης
Share49Tweet31Share9Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Πολιτική & Οικονομία

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025
The Wire

Η οικονομία της Ελλάδας σε στασιμότητα

3 Μαΐου 2025
Analytics

Εκτός ελέγχου τα Airbnb – Άστοχα τα μέτρα της κυβέρνησης

2 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
IMF crisis pills, ΔΝΤ

Με διαφορετικά "χάπια" S&P, ΔΝΤ και Κομισιόν για την Ελλάδα

Έσσεξ: Στον οδηγό φορτώνουν και τους 39 νεκρούς

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    314 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    565 shares
    Share 226 Tweet 141

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr