• Τελευταία
  • Trending
  • All

Βαλκάνια: Κάντο όπως ο Τραμπ!

21 Οκτωβρίου 2019
Νεα μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

Νεα μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

27 Μαΐου 2022
Συρρικνώθηκε στο πρώτο τρίμηνο του 2022 η αμερικανική οικονομία, καθώς ο πληθωρισμός ροκάνισε το διαθέσιμο εισόδημα,

ΗΠΑ: Συρρικνώνεται το ΑΕΠ- Τα στοιχεία

27 Μαΐου 2022
Russian Central Bank

Ρωσία: Νέα μείωση επιτοκίων κατά 300 μβ

27 Μαΐου 2022
ΔΕΗ LOGO

ΔΕΗ: Αντέχει στην κρίση! Προβληματίζει το υψηλό χρέος

27 Μαΐου 2022
Βασίλης Ψάλτης

Alpha Bank: Ολιστική βελτίωση μεγεθών

26 Μαΐου 2022

Ενημέρωσαν Μητσοτάκη για αντιπυρικά μέτρα: Ποιοί έρχονται και ποιοί δεν… έρχονται

26 Μαΐου 2022
Χρηματιστήριο traders

Ράλι αντίδρασης στο ΧΑ – +11,44% οι τράπεζες στο 5ήμερο 

26 Μαΐου 2022
Ο Ταγίπ Ερντογάν

Στο στόχαστρο ο Ερντογάν: Τί μπορεί να συμβεί

26 Μαΐου 2022
Δένδιας - Γκουτιέρες

Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: Επιστολή 12 σημείων στον ΟΗΕ

26 Μαΐου 2022
Ergo Building Logo

ERGO My Fund, τα νέα καινοτόμα Unit-Linked προϊόντα της ERGO

26 Μαΐου 2022

Ο Fourlis ψάχνει επενδυτή για την Trade Estates – βλέπει Χρηματιστήριο

26 Μαΐου 2022
Ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος της GfK στη Γερμανία έφτασε στο -26 τον Ιούνιο του 2022, βελτιούμενος οριακά

Γερμανία: Βελτιώθηκε οριακά το καταναλωτικό κλίμα

25 Μαΐου 2022
Δυναμική διαφοροποίησης του πολιτικού τοπίο διακρίνεται στην Ελλάδα από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega

Δημοσκόπηση Metron: Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ

25 Μαΐου 2022
Ο Φωκίωνας Καραβίας

Eurobank: Ο Καραβίας ρίχνει δόλομα για funds

25 Μαΐου 2022
Ιμπραχίμ καλί και Ταγίπ Ερντογάν

Ο Ερντογάν έδωσε to do list και χρονοδιάγραμμα σε Σουηδία – Φινλανδία

25 Μαΐου 2022
Η Μαρία Ζαχάροβα

Επίθεση Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη για Μεσολόγγι – Αζόφ

25 Μαΐου 2022
Jerome Powel

Fed: Έρχεται νέα 50άρα αύξηση στα επιτόκια

25 Μαΐου 2022
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Σε υψηλό 15 συνεδριάσεων το Χρηματιστήριο – Πάνω από τις 870 μονάδες ο ΓΔ

25 Μαΐου 2022
Παραβιάσεις του εναερίου χώρου της Ταϊβάν από κινεζικά μαχητικά

Η Κίνα κάνει σουρωτήρι τον εναέριο χώρο της Ταϊβάν

25 Μαΐου 2022
Russian Central Bank

Ρωσία: Αχαλίνωτο το ρούβλι – Έρχεται μεγάλη μείωση επιτοκίων

25 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Davos

Μητσοτάκης: Ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας με Ερντογάν

25 Μαΐου 2022

Ξεκίνησε το Smart Cities – City Connect Conference 2022

25 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Βαλκάνια

Βαλκάνια: Κάντο όπως ο Τραμπ!

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
21 Οκτωβρίου 2019
Στις Crisis Zone, The Wire, Trump-effect, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Πολιτική & Οικονομία
Reading Time: 1 min read
143 2
0
393
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ο Τραμπ είχε τουλάχιστον καλύτερη αιτιολογία: “Η Συρία είναι πολύ μακριά”, τι κρίμα που οι Ευρωπαίοι δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια, τα δυτικά Βαλκάνια είναι η πίσω αυλή τους. Αν αμφότερα τα ζητήματα περιορίζονταν στο επίπεδο της ρητορικής και της πολιτικής τότε οι επιπτώσεις των αποφάσεων θα ήταν ενδεχομένως ελεγχόμενες. Ωστόσο, στη Συρία ήδη μετράμε θύματα, εκτοπισμένους και οσονούπω νέα προσφυγικά ρεύματα (τα οποία δεν θα τολμήσει κανείς να τα βαφτίσει μεταναστευτικά). Στα Βαλκάνια όμως, επικρατεί σιωπή, ούτε μια σφαίρα δεν έχει πέσει, ακόμα.

Η άρνηση της Ευρώπης -μην γελιέστε η Γαλλία έθεσε βέτο, αλλά η ευθύνη είναι συλλογική- να μην ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία, μπορεί -και θα έχει- μεγάλες πολιτικές επιπλοκές, οι οποίες όπως έχει δείξει η παλαιότερη αλλά πιο πρόσφατη ιστορία, ποτέ δεν περιορίζονται εκεί, αλλά διαχέονται στον κοινωνικό ιστό, αναβιώνοντας εθνικισμούς, αλυτρωτισμούς και γεννώντας ένταση, βία και αίμα. Διαχρονικά, κανείς δεν μπόρεσε να σταματήσει τη “μηχανή της καταστροφής” όταν αυτή τέθηκε σε κίνηση, υπάρχουν άλλωστε οι δύο βαλκανικοί πόλεμοι, οι δύο παγκόσμιοι, οι σφαγές οι εθνικές εκκαθαρίσεις και οι συνεχιζόμενες μέχρι και σήμερα πολιτικές δολοφονίες για να το αποδείξουν.

Σχετικάθέματα

Ο Ταγίπ Ερντογάν

Στο στόχαστρο ο Ερντογάν: Τί μπορεί να συμβεί

26 Μαΐου 2022
Δένδιας - Γκουτιέρες

Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: Επιστολή 12 σημείων στον ΟΗΕ

26 Μαΐου 2022
Δυναμική διαφοροποίησης του πολιτικού τοπίο διακρίνεται στην Ελλάδα από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega

Δημοσκόπηση Metron: Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ

25 Μαΐου 2022

Αν δεν φοβάστε κακό του κεφαλιού σας. Η περίοδος δεν επιτρέπει άγνοια κινδύνου, η περιοχή δεν συγχωρεί απερισκεψίες. Όταν ένας καυγάς σε ένα μπαρ στο Τέτοβο (στα βόρεια των Σκοπίων) μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στο χείλος του εμφυλίου πολέμου, αναλογιστείτε τί συνέπειες θα έχει η ανάπτυξη των τουρκικών και η επέκταση των ρωσικών δικτύων στα Βαλκάνια.

Αν οι Ευρωπαίοι χαρακτηρίζουν τις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ παιδαριώδεις, απερίσκεπτες και εγκληματικές, πως θα μπορούσε κανείς να ονοματίσει τις ενέργειες των ιδίων στα Βαλκάνια;

Η Αλβανία ήταν στο μεταίχμιο πριν την απόφαση της ΕΕ, με την αντιπολίτευση να έχει στήσει ένα καλοσχεδιασμένο κοινοβουλευτικό και πολιτικό πραξικόπημα, αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές. Στη Βόρεια Μακεδονία η κυβέρνηση κατέρρευσε, όπως είχε άλλωστε προαναγγελθεί και τώρα η Συμφωνία των Πρεσπών κινδυνεύει να αποδειχθεί ένα ακόμα “πλαστό διαβατήριο“. Λίγο νωρίτερα είχε καταρρεύσει η κυβέρνηση του Κοσόβου, μέσα από μια αντιπαράθεση του προέδρου της χώρας με τον πρωθυπουργό για τη λύση επαναχάραξης των συνόρων που συμφωνήθηκε με τη Σερβία, καθώς σε αυτή αντέδρασε η Γερμανία.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε για τις υπόλοιπες χώρες της περιοχής, οι περισσότερες εκ των οποίων “πέρασαν ξυστά” από τη “Βαλκανική Άνοιξη”, χωρίς οι αναταραχές να έχουν κοπάσει εντελώς. Στο Μαυροβούνιο οι διαδηλώσεις συνεχίζονται, η διαφθορά δεν αντιμετωπίζεται και οι προοπτικές, δεν βελτιώνονται παρά την ένταξη στο NATO. Στη Σερβία ο ρωσόφιλος πρόεδρος Αλεκσάνταρ Βούτσιτς που είχε αρχίσει να βρίσκει modus vivendi με την Ευρώπη, υποδέχθηκε τον Ερντογάν με τιμές, μια μέρα πριν την έναρξη της εισβολής στη Συρία. Το Κόσοβο εξέδωσε Γκιουλενιστές μέσα από επιχείρηση στην οποία συμμετείχε η MIT. Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη περιμένει τον αυτοκινητόδρομο που θα συνδέει το Σεράγεβο με το Βελιγράδι, τον οποίο όμως θα χρηματοδοτήσει η… Άγκυρα, ενώ την ίδια στιγμή οι Βοσνιο-Σέρβοι της Republica Srpska φτιάχνουν δική τους στρατοχωροφυλακή. Στην Κροατία αναβιώνουν εθνικιστικά πάθη, όντας μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον Δεκέμβριο του 2011 και του NATO από το 2009, ενώ προσφάτως κατέθεσε αίτηση για είσοδο στην Ευρωζώνη.

Αν σε όλα αυτά προστεθεί η επενδυτική επέλαση της Κίνας και η αναδίπλωση των ΗΠΑ, τότε διαμορφώνεται μια ιδιαιτέρως δυστοπική κατάσταση εναλλαγής εξουσίας μεταξύ Ευρωαμερικανών και Κινέζων, με τη Ρωσία να διατηρεί ισχυρές θέσεις και την Τουρκία να ελέγχει αυξανόμενες κοινότητες και να χτίζει κεντρική επιρροή στην κεντρική πολιτική σκηνή, παίζοντας ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ-NATO και με τη Ρωσία.

Την ίδια στιγμή η Μόσχα αναπτύσσει πολυκαναλική δραστηριότητα εκμεταλλευόμενη κοινά θρησκευτικά και εθνικιστικά χαρακτηριστικά. Η Μόσχα χτίζοντας ευρωσκεπτικισμό, ξενοφοβία και διαφθείροντας τις ήδη σάπιες κρατικές δομές και κοινωνίες, ετοιμάζει μια ωρολογιακή βόμβα στην αυλή της Ευρώπης.

Μέχρι εδώ, ακόμα, δεν έχουμε αναφερθεί στην “πυριτιδαποθήκη”, όπως συνηθίζουν δημοσιογράφοι και αναλυτές να χαρακτηρίζουν τα Βαλκάνια. Αυτό είναι συνειδητό. Τα Βαλκάνια ως πυριτιδαποθήκη ελέγχθηκαν, για αυτή τους την τάση υπήρχε γιατρειά και λεγόταν ευρωπαϊκή προοπτική. Τώρα, τα Βαλκάνια δεν εκρηγνύονται, αλλά βυθίζονται στην κατάθλιψη, αναμένοντας τις εκατοντάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που θα επιστρέψουν από τη Συρία. Αυτό το μίγμα είναι πιο επικίνδυνο, γιατί δεν έχει ποτέ μέχρι σήμερα αντιμετωπιστεί.

Η απόκρουση από την Ευρώπη της βαλκανικής προοπτικής δημιουργεί προβλήματα που δεν μπορούν να προσδιοριστούν, αποτιμηθούν και εν τέλει να αντιμετωπιστούν, πρόκειται για μια αχαρτογράφητη περιοχή, με σκληρά σύνορα, ακόμα σκληρότερους και πολύ απογοητευμένους ανθρώπους. Μια περιοχή που η Ευρώπη θα ήθελε να την ελέγξει αλλά επέλεξε να μην το πράξει, αφήνοντάς την έρμαιο στα χέρια ευκαιριακών παιχτών, που επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν την περιοχή ως μοχλό πίεσης προς την ΕΕ.

Το σενάριο βαλκανικής ένωσης, που προωθείται από media και συγκεκριμένους αναλυτές, με τη λογική του αντίβαρου στην επιβράδυνση της ευρωπαϊκής πορείας, δεν αποτελεί ουτοπία, αλλά μια ιδιαίτερα επικίνδυνη έμπνευση που στόχο έχει να φέρει τις χώρες της περιοχής αντιμέτωπες με φαντάσματα του παρελθόντος, ξυπνώντας στις τοπικές κοινωνίες φυλετικά και θρησκευτικά πάθη καθώς και εθνικούς ανταγωνισμούς.

Εν κατακλείδι, το πρόβλημα για την Ευρώπη δεν περιορίζεται στην εγκατάλειψη συμμάχων και εταίρων, όπως για τις ΗΠΑ, αλλά στην απριόρι υπονόμευση της διαδικασίας εμβάθυνσης, αποδυνάμωσής του στίγματος της στον κόσμο και απώλεια της αξιοπιστίας της ως παγκόσμιου παίχτη. Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ, μόνο που εκεί η διαφορετική λειτουργία αποτελεί ατού για νέες συμφωνίες, ενώ η Ευρωπαϊκή πολυπλοκότητα τροχοπέδη.

Σχετικά

Tags: NATO-ΡωσίαΑλβανίαΒόρεια ΜακεδονίαΒοσνίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΔιεύρυνση ΕΕΕΕ-ΣερβίαΗ Τουρκία στα ΒαλκάνιαΚόσοβοΜαυροβούνιο
Share157Tweet98Share28Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Ο Ταγίπ Ερντογάν
Πολιτική & Οικονομία

Στο στόχαστρο ο Ερντογάν: Τί μπορεί να συμβεί

26 Μαΐου 2022
Δένδιας - Γκουτιέρες
Ελληνοτουρκικά

Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: Επιστολή 12 σημείων στον ΟΗΕ

26 Μαΐου 2022
Δυναμική διαφοροποίησης του πολιτικού τοπίο διακρίνεται στην Ελλάδα από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega
Πολιτική & Οικονομία

Δημοσκόπηση Metron: Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ

25 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο

Brexit: Πόρτα στον Μπόρις Τζόνσον από τον "Mr Order"

Δόλωμα για θερμό επεισόδιο τα τουρκικά UAV στο Αιγαίο

MostPopular

  • Δένδιας - Γκουτιέρες

    Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία: Επιστολή 12 σημείων στον ΟΗΕ

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Δημοσκόπηση Metron: Αιμορραγεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • Alpha Bank: Ολιστική βελτίωση μεγεθών

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Ο Fourlis ψάχνει επενδυτή για την Trade Estates – βλέπει Χρηματιστήριο

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Επίθεση Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη για Μεσολόγγι – Αζόφ

    63 shares
    Share 25 Tweet 16

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}