• Τελευταία
  • Trending
  • All
cyber security, hackers, malware

Η ύποπτη σιωπή της Moody’s (για την Ελλάδα)

24 Αυγούστου 2019
Ηλίας Κασιδιάρης

Που το πάει ο Κασιδιάρης με τη νέα υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος;

2 Ιουνίου 2023

Εμπλοκή στην επιχείρηση διάσωσης μετά από σύγκρουση πλοίων στη Χίο

2 Ιουνίου 2023
Economist: Ψίχουλα το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία για τη Ρωσία

Economist: Ψίχουλα το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία για τη Ρωσία

2 Ιουνίου 2023

Σε διαδικασία ενδοσκόπησης το Χρηματιστήριο – Διορθωτική η εβδομάδα

2 Ιουνίου 2023

Θετικός στον Covid ο Μητσοτάκης – Δεν θα πάει στο Άγιο Όρος

2 Ιουνίου 2023

Villeroy/ΕΚΤ: Οριακές οι επόμενες αυξήσεις επιτοκίων – Η προσοχή στην μετάδοση

2 Ιουνίου 2023

Την δεύτερη κλειστή  συζήτηση   διοργάνωσε η NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS

2 Ιουνίου 2023
Περιστέρι

Το “αρχι-περιστέρι” της ΕΚΤ δεν θεωρεί πρόβλημα τον πολύ υψηλό πληθωρισμό

2 Ιουνίου 2023

Η Franman αυξάνει το χαρτοφυλάκιο της

2 Ιουνίου 2023
Σύγκρουση πλοίων ανοιχτά των Κυθήρων

Σύγκρουση φορτηγών πλοίων έξω από τη Χίο

2 Ιουνίου 2023

ΟΠΑΠ Game Time: Η ώρα των τελικών σε Αγγλία και Γερμανία με τον Μανώλη Βογιατζάκη

2 Ιουνίου 2023
Κινήσεις που σηματοδοτούν την εμπέδωση της κρατικής εξουσίας και την εφαρμογή του νόμου στη Μύκονο, ενόψει εκλογών και αφού έχει αρχίσει η θερινή περίοδο, κάνουν οι αρχές, επιβάλλοντας λουκέρα σε beach bar, πρόστιμα και οικειοθελείς ή μη κατεδαφίσεις.

Επιχείρηση “Νόμος και Τάξη” στη Μύκονο: Γκρεμίζει και το Principote αυθαίρετα

2 Ιουνίου 2023

Η απεξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία σε δύο γραφήματα

2 Ιουνίου 2023
F-35

Πιο κοντά στα F-35 η Ελλάδα – Οι κίνδυνοι και το γεωπολιτικό μπιλιάρδο

2 Ιουνίου 2023
, βαρομετρικό χαμηλό κινούμενο από τις ακτές της Αφρικής προς την Κύπρο, αναμένεται να επηρεάσει με ισχυρά φαινόμενα την Παρασκευή 02/06

Meteo: Πού και πότε θα χτυπήσουν οι καταιγίδες

2 Ιουνίου 2023
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καιταιγίδες

2 Ιουνίου 2023
Κομισιόν

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα για την αύξηση της παραγωγής πυρομαχικών στην ΕΕ

2 Ιουνίου 2023
Weather, Καιρός

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

2 Ιουνίου 2023

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κλειδωμένη η αυτοδυναμία – Η Ζωή ροκανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

1 Ιουνίου 2023

Η Eurobank πήρε τη θυγατρική της BNP Paribas στη Βουλγαρία

1 Ιουνίου 2023
Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Σκληρή ανακοίνωση ΥΠΕΞ για Μπελέρη – Μιλάει για πολιτική δίωξη

1 Ιουνίου 2023

Καραβάνι με 100 πρόσφυγες εντοπίστηκε στον Έβρο

1 Ιουνίου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Η ύποπτη σιωπή της Moody’s (για την Ελλάδα)

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
24 Αυγούστου 2019
Στις Spotlight, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Reading Time: 1 min read
135 3
0
cyber security, hackers, malware
374
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ανησυχία και εύλογα ερωτηματικά γεννά η απόφαση της Moody’s να μην δημοσιεύσει έκθεση αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, διατηρώντας το αξιόχρεο και δημοσιεύοντας σημείωμα νωρίτερα που σκιαγραφούσε την κατάσταση και τις προκλήσεις, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί αξιολόγηση.

Το σκηνικό που δημιουργείται όχι από τη διατήρηση του αξιόχρεου στο ίδιο επίπεδο, αλλά από τη δημοσιοποίηση της έκθεσης, προκαλεί ερωτηματικά και ανησυχία για την πρόσβαση του οίκου στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, την πληρότητα του οικονομικού προγράμματος και τη στάση που αναμένεται να κρατήσουν θεσμοί και εταίροι.

Σχετικάθέματα

Υπερ-τουρισμός: Δύο από τις οκτώ πόλεις στην Ευρώπη είναι ελληνικές!

Υπερ-τουρισμός: Δύο από τις οκτώ πόλεις στην Ευρώπη είναι ελληνικές!

1 Ιουνίου 2023
inflation_compass

Κουλάρει ο πληθωρισμός σε Ευρωζώνη και Ελλάδα – Καίει στα τρόφιμα

1 Ιουνίου 2023
Τουρκία: Οι προεκλογικές δαπάνες ώθησαν την ανάπτυξη

Τουρκία: Οι προεκλογικές δαπάνες ώθησαν την ανάπτυξη

31 Μαΐου 2023

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής οίκος δεν επικαιροποιεί την αξιολόγηση της Ελλάδας. Το ίδιο είχε πράξει και στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018 και προηγουμένως στα τέλη Μαρτίου του ίδιου έτους, καθώς στις 21 Φεβρουαρίου 2018 είχε προβεί εκτάκτως σε αναβάθμιση – έκπληξη, ανεβάζοντας το ελληνικό αξιόχρεο κατά δύο βαθμίδες (σε B3 από Caa2).

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι η Moody’s, όπως η Fitch και η Κομισιόν αναμένουν το πλήρες σχέδιο της νέας ελληνικής κυβέρνησης, την ανταπόκριση του Eurogroup και τις ισορροπίες στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πριν αποτιμήσουν την κατάσταση. Οι καθυστερήσεις όμως αυτές αντιφάσκουν με την κυβερνητική πολιτική για την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων, το αφήγημα για αποδοχή από τις αγορές και την πεποίθηση για τις άριστες σχέσεις με τους εταίρους.

Αν σε αυτά προστεθεί η απροθυμία του Γάλλου προέδρου Εμμάνουελ Μακρόν να συζητήσει περί οικονομικής πολιτικής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κλιμάκωση των εμπορικών εντάσεων ΗΠΑ-Κίνας και η διάχυση της γεωπολιτικής κρίσης του Ιράν στη Μεσόγειο, τότε οι προοπτικές γίνονται δυσοίωνες. Στα παραπάνω δεν έχει αποτιμηθεί αποτιμηθεί το ενδεχόμενο ανάσχεσης των κυβερνητικών σχεδιασμών λόγω γεωπολιτικών παραγόντων, όπως για παράδειγμα η επένδυση της Cosco στον Πειραιά και ενδεχομένως τον αντίκτυπο και τις προοπτικές του East Med, καθώς η στάση της Ιταλίας και ο επαναπροσδιορισμός των σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας μπορούν να μεταβάλλουν άρδην το οικονομικό αντικείμενο και τον σχεδιασμό.

Η light εκδοχή της συγκυρίας είναι ότι η κυβέρνηση τυγχάνει περιόδου χάριτος, που δεν ζήτησε, αφενός λόγω του επαναπροσδιορισμού σχέσεων και αναδιάταξης γεωπολιτικών ισορροπιών στην περιοχή, καθώς και λόγω της θερινής ραστώνης. Ωστόσο, σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες.

Η Moody’s σε ανάλυσή της για την Ελλάδα που δημοσιεύθηκε χθες, πριν από την αξιολόγηση, αναφέρει ως μείζονα προβλήματα το δημογραφικό, τις τράπεζες και τις επενδύσεις, αλλάζοντας τόνο από τις προηγούμενες αναλύσεις της. Η νέα αυτή προσέγγιση της Moody’s φαίνεται ότι αντανακλά την έλλειψη επαρκών στοιχείων για την αποτίμηση του νέου οικονομικού προγράμματος, καθώς παρά τις εξαγγελίες, που είχαν αξιολογηθεί θετικά απριόρι, ο οίκος δεν αναφέρεται στην προοπτική της μείωσης φόρων και πιο φιλοεπενδυτικής κυβερνητικής πολιτικής.

 

Agency Rating Outlook Date
DBRS BB (low) stable May 03 2019
Moody’s B1 stable Mar 01 2019
Fitch BB- stable Aug 10 2018
S&P B+ positive Jul 20 2018

Η Moody’s είχε αναβαθμίσει το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας κατά δύο κλιμακες, στο Β1 τον περασμένο Μάρτιο, με σταθερή προοπτική (outlook). H αξιολόγηση είναι αντίστοιχη εκείνης του οίκου S&P, που όμως δίνει θετική προοπτική και μία βαθμίδα χαμηλότερη από εκείνη της Fitch (BB- με σταθερό outlook).

Στην περιοδική έκθεση για την Ελλάδα,που δημοσιεύθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Moody’s τόνιζε ότι το πιστωτικό προφίλ της χώρας στηρίζεται από την «μέτρια» δυναμική της ανάπτυξης, τα υψηλότερα επίπεδα πλούτου σε σχέση με άλλες χώρες παρόμοιας αξιολόγησης, αλλά και την «αισθητή αβεβαιότητα» για τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές της ανάπτυξης.

Έδινε έμφαση στις δυσμενείς δημογραφικές τάσεις, καθώς και τα χαμηλά επίπεδα τόσο των επενδύσεων όσο και των αποταμιεύσεων, ενώ έκανε λόγο για αδύναμες επιδόσεις στο Κράτος Δικαίου και την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Χτυπούσε δε καμπανάκι για τα επίμονα προβλήματα του τραπεζικού τομέα.

Όπως αναφέρει η Moody’s στην περιοδική της έκθεση, το πιστωτικό προφίλ της Ελλάδας (B1) στηρίζεται από την «μέτρια» οικονομική ισχύ της χώρας, αντανακλώντας τα υψηλότερα επίπεδα πλούτου συγκριτικά με άλλες χώρες που βρίσκονται σε παρόμοια επίπεδα αξιολόγησης, μια μετρίου μεγέθους οικονομία με μέτρια επίπεδα διαφοροποίησης που εξισορροπείται από την σημαντική ακόμα αβεβαιότητα ως προς τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης, δεδομένων των δυσμενών δημογραφικών καθώς και των χαμηλών επιπέδων επενδύσεων και αποταμιεύσεων.

Η «μέτρια (-)» θεσμική ισχύς της Ελλάδας λαμβάνει υπ’ όψιν τις αδύναμες ακόμα επιδόσεις της χώρας για το κράτος δικαίου, την αποτελεσματικότητα του κράτους και τον έλεγχο της διαφθοράς, όπως αυτές μετρώνται από τους δείκτες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (Worldwide Governance), που εξισορροπούνται από την βελτίωση των επιδόσεων σε ό,τι αφορά τη νομοθέτηση και την εφαρμογή συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων.

Η «χαμηλή (+)» δημοσιονομική ισχύς αντανακλά το πολύ υψηλό χρέος της κυβέρνησης, το οποίο εξισορροπείται από την ήπια δομή του χρέους με πολύ χαμηλά επιτόκια και πολύ μακρές ωριμάνσεις.

Η «υψηλή (+)» ευπάθεια σε κινδύνους γεγονότων, οφείλεται στους κινδύνους του τραπεζικού κλάδου.

Στις εκθέσεις δεν γίνεται αναφορά στις σχέσεις της κυβέρνησης με εταίρους και δανειστές, πεδίο που θεωρείται καταλυτικό, σύμφωνα με τη μεθοδολογία των οίκων, για τον προσδιορισμό των προοπτικών. Ως εκ τούτου, προκύπτει ότι και αυτό το πεδίο είναι θολό και συνεπώς όχι μόνο δεν είναι γνωστές οι σχέσεις, αλλά παράλληλα δεν μπορεί να προβλεφθεί η ανταπόκριση των οργάνων στο νέο οικονομικό πρόγραμμα.

Τέλος, η έλλειψη αξιολόγησης των μέτρων πολιτικής που λαμβάνει η κυβέρνηση είναι ενδεικτική της ασάφειας που περιβάλλει το γενικότερο πλάνο.

Η θέση της Moody’s έρχεται σε αντίστιξη με τη Fitch που λίγες μέρες νωρίτερα, στην εισαγωγή της έκθεσης της αναφέρει:
Η βαθμολογία της Ελλάδας υποστηρίζεται από υψηλά επίπεδα κατά κεφαλήν εισοδήματος, τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τους συντελεστές «ΒΒ» και «ΒΒΒ». Το προφίλ του χρέους της γενικής κυβέρνησης της Ελλάδας είναι εξαιρετικά ευνοϊκό, και οι δείκτες διακυβέρνησης είναι σημαντικά ισχυρότεροι από ό, τι στους περισσότερες χώρες με αντίστοιχες αξιολογήσεις. Αυτά τα πλεονεκτήματα έρχονται να αντιπαρατεθούν με τη χαμηλή μεσοπρόθεσμη αναπτυξιακή δυναμική, στο εξαιρετικά υψηλό επίπεδο των μη εξυπηρετούμενων δανείων στον τραπεζικό τομέα και στα μεγάλο απόθεμα του δημόσιου χρέους και του καθαρού εξωτερικού χρέους.

Σχετικά

Tags: FitchMoody'sΑνάπτυξηαξιολόγησηδημόσιο χρέοςελληνική οικονομίακυβέρνηση ΝΔ
Share150Tweet94Share26Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Υπερ-τουρισμός: Δύο από τις οκτώ πόλεις στην Ευρώπη είναι ελληνικές!
Spotlight

Υπερ-τουρισμός: Δύο από τις οκτώ πόλεις στην Ευρώπη είναι ελληνικές!

1 Ιουνίου 2023
inflation_compass
Πολιτική & Οικονομία

Κουλάρει ο πληθωρισμός σε Ευρωζώνη και Ελλάδα – Καίει στα τρόφιμα

1 Ιουνίου 2023
Τουρκία: Οι προεκλογικές δαπάνες ώθησαν την ανάπτυξη
Πολιτική & Οικονομία

Τουρκία: Οι προεκλογικές δαπάνες ώθησαν την ανάπτυξη

31 Μαΐου 2023
Επόμενο άρθρο
Ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ "τρώει ξύλο" και την πληρώνει ο Πάουελ κι΄ όποιον πάρει ο... χάρος

Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ απειλεί (και) τον Μακρόν για να αλλάξει την ατζέντα

MostPopular

  • Σύγκρουση πλοίων ανοιχτά των Κυθήρων

    Σύγκρουση φορτηγών πλοίων έξω από τη Χίο

    128 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κλειδωμένη η αυτοδυναμία – Η Ζωή ροκανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

    116 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Το Ελ. Βενιζέλος μπαίνει στο Χρηματιστήριο – Αλλάζει η μετοχική δομή – Πόσα θα πάρει το Δημόσιο

    105 shares
    Share 42 Tweet 26
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καιταιγίδες

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Το SMERC του Καραμούζη σώζει στην ΕΨΑ

    74 shares
    Share 29 Tweet 18

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
 

Φόρτωση σχόλιων...