• Τελευταία
  • Trending
  • All

Οι Έλληνες φοβούνται ότι ο Ερντογάν “γονάτισε” τον Τραμπ

14 Ιουλίου 2019
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Analytics

Οι Έλληνες φοβούνται ότι ο Ερντογάν “γονάτισε” τον Τραμπ

Strategical Analysis DptΓιώργος Ξ. ΠρωτόπαπαςΝίκος ΑρβανίτηςΑπόStrategical Analysis Dpt,Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπαςκαι1 άλλοι
14 Ιουλίου 2019
Στις Analytics, Spotlight, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
89 1
0
244
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

H παραλαβή από την Τουρκία του ρωσικού αντιβαλλιστικού – αντιαεροπορικού συστήματος S-400, που αποτελεί και  το βασικό θέμα έντασης των αμερικανό – τουρκικών σχέσεων, σχολιάστηκε και από την ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη, μέσα στο πλαίσιο της πορείας των  ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Γράφουν Νίκος Αρβανίτης – Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας *

Σχετικάθέματα

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Το query “S-400 Τουρκία” κατέγραψε σύμφωνα με το λογισμικό PaloPro για Web & Social Listening και Analytics και με άλλα εργαλεία του Crisis Labs, 1,377  συνολικές αναφορές για τη χρονική περίοδο 8 – 13 Ιουλίου 2019. Παράλληλα, τα συναισθήματα των αναφορών εμφανίζουν προβάδισμα ουδέτερων συναισθημάτων, ακολουθούν τα αρνητικά, ενω δεν εντοπίζονται θετικά συναισθήματα.

Οι ΗΠΑ έχουν απειλήσει την Τουρκία με κυρώσεις για την αγορά των ρωσικών S-400 και στο πλαίσιο άσκησης πίεσης  έχουν “παγώσει” τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα συμπαραγωγής των F-35. Παραταύτα, ο Ταγίπ Ερντογάν εξήγγειλε από την Οσάκα, μετά τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ, ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις και ότι η Τουρκία θα παραλάβει τα F-35.

Έτσι, η Τουρκία ξεκίνησε τη διαδικασία παραλαβής των S-400 την Παρασκευή, με τις ΗΠΑ να εμφανίζονται μουδιασμένες, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις του εκτελών χρέη υπουργού Άμυνας ότι η Ουάσιγκτον εμμένει στη στάση της, κυρώσεις δεν έχουν ανακοινωθεί και σύμφωνα με διαρροές θα καθυστερήσουν περαιτέρω,

Η κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ τηρεί σιγή ιχθύος, αν και δέχεται έντονες πιέσεις από την Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων και την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου, για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, που προβλέπονται με βάση το  Νόμο για την Αντιμετώπιση των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων- Countering America’s Adversaries Through Sanctions Act (CAATSA). 

Η Fitch σε ανάλυσή της, πάντως, υποβαθμίζει τον ενδεχόμενο αντίκτυπο των κυρώσεων στην οικονομία και διατηρεί επιφυλάξεις για τις πολιτικές προεκτάσεις που μπορεί να λάβει, συνυπολογίζοντας τις δηλώσεις Τραμπ από την Οσάκα, που διαβεβαίωσε δημοσίως ότι “θα βρούμε λύση”.

Background Context O συγκεκριμένος νόμος περιλαμβάνει πλαίσιο  κυρώσεων, που στοχεύει τον περιορισμό της ρωσικής εξάπλωσης στους τομείς της ενέργειας, της άμυνας και των πληροφοριών (Τμήματα 222 – 228 και 231-234), το Ιράν για την υποστήριξη που παρέχει στη τρομοκρατία και τους βαλλιστικούς πυραύλους (Τμήματα 104 – 107) και τις παράνομες δραστηριότητες της Βόρειας Κορέας (Τμήματα 311 – 315 και 321). Η τουρκική κυβέρνηση υπόκειται σε  κυρώσεις CAATSA, επειδή τα S-400 αποτελούν “σημαντική συναλλαγή” με μια οντότητα που ανήκει στη Λίστα Ειδικών Προσώπων του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ (LSP). Το Τμήμα 231 LSP, αφορά τον κατάλογο των ρωσικών οντοτήτων που αποτελούν κύριους στόχους κυρώσεων και που πρέπει να τιμωρούνται με νομισματικές και οικονομικές κυρώσεις, εξαιτίας των αποφάσεων της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής για την Ουκρανία, για τον κυβερνοχώρο και για τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

 

Θεματολογία 

 

Η θεματολογία για την υπό εξέταση χρονική περίοδο επικεντρώνεται σύμφωνα με τα Main Topics του PaloPro και τα google -twitter trends στις ακόλουθες αναφορές:

  • Την ανακοίνωση  του τουρκικού υπουργείου Άμυνας ότι «η παράδοση του αντιαεροπορικού συστήματος S-400 συνεχίστηκε σήμερα. Το τέταρτο ρωσικό αεροσκάφος που μετέφερε τμήματα των S-400 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μούρτεντ, έξω από την Άγκυρα».
  • Την ανακοίνωση της Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων και της  Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου, όπου τονίζεται  ότι «σε ισχυρή, διακομματική βάση, το Κογκρέσο έχει ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για την λανθασμένη απόκτηση των S-400 από τον πρόεδρο Ερντογάν, μια ανησυχητική ένδειξη της στρατηγικής ευθυγράμμισης με τη Ρωσία του (Βλαντίμιρ) Πούτιν και απειλής για το πρόγραμμα των F-35». Συνεχίζοντας, προτρέπει τον πρόεδρο Τραμπ «να εφαρμόσει πλήρως τις κυρώσεις» που προβλέπονται στο πλαίσιο του Νόμου για την Αντιμετώπιση των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων (CAATSA).
  • Η ανακοίνωση του Πενταγώνου  ότι “ανέβαλε επ’ αόριστον” την ενημέρωση που επρόκειτο να κάνουν κορυφαίοι αμυντικοί αξιωματούχοι στους δημοσιογράφους για την παραλαβή από την Τουρκία του προηγμένου ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400.
Forensic Evaluation H ανάλυση περιεχομένου δεν εντόπισε ικανό αριθμό fake profiles στο Twitter.

Συμπεράσματα

 

Η ανάλυση περιεχομένου των ποσοτικών δεδομένων του PaloPro και των twitter trends δείχνει ότι ικανός αριθμός χρηστών του διαδικτύου εκφράζει ανησυχία για την παραλαβή των ρωσικών S-400 από την Τουρκία. Αναλυτικότερα: 

  • H ανάλυση περιεχομένου δείχνει ότι η πλειοψηφία της διαδικτυακής κοινής γνώμης εξετάζει την παραλαβή των S-400, στο στενό πλαίσιο των ελληνοτουρκικών σχέσεων χωρίς να συμπεριλαμβάνει τις ευρύτερες διαστάσεις των αμερικανό- τουρκικών σχέσεων, που περιλαμβάνουν και τη Μέση Ανατολή.
  • Ικανός αριθμός χρηστών διαδικτύου και Social Media ανησυχεί για τη μέχρι στιγμής, σιωπηρή στάση της Ουάσινγκτον στην παραλαβή των S-400 από τον Ταγίπ Ερντογάν.
  • Ικανός αριθμός χρηστών του διαδικτύου θεωρεί ότι Ερντογάν εμφανίζεται να τηρεί ένα χρονοδιάγραμμα -είχε προαναγγείλει την 1 Ιουλίου, ότι η χώρα του θα παραλάβει μέσα σε δέκα μέρες την πρώτη συστοιχία από τους S-400.
  • Κάποιοι χρήστες της ελληνικής διαδικτυακής κοινής γνώμης αισθάνονται ότι η απειλή της Τουρκίας  παίρνει, συγκεκριμένες διαστάσεις με τους S-400.
  • Κάποιοι χρήστες Social Media ανησυχούν μήπως οι S-400  τοποθετηθούν σε περιοχές κοντά στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου.
  • Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου θεωρούν ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διστάζει να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400 εξαιτίας της στρατηγικής της θέσης.
  • Κάποιοι  χρήστες του διαδικτύου θεωρούν ότι η Τουρκία θα συνεχίζει να ισορροπεί μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, αν ο Ντόναλντ Τραμπ δεν της επιβάλλει τις κυρώσεις που ορίζει ο CAATSA.
  • Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου θεωρούν ότι αν ο Τραμπ δεν επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία, τότε θα δημιουργηθεί προηγούμενο και ενδέχεται και άλλες χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.
  •  Κάποιοι χρήστες  του διαδικτύου εκτιμούν, ότι η παραλαβή των S-400 λίγες μέρες πριν την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15 Ιουλίου 2016, εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Ερντογάν για συσπείρωση της εκλογικής του βάσης και της στρατηγικής της αμφισβήτησης των ΗΠΑ, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος θεωρεί ότι είχαν εμπλακεί στο πραξικόπημα.
  • Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου θεωρούν ότι ο Ερντογάν ενδέχεται, να χρησιμοποιήσει την παραλαβή των S-400 για να διαπραγματευτεί την έκδοση από τις ΗΠΑ του αμφιλεγόμενου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο έχει κατηγορήσει ότι βρίσκεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016.
  • Η ανάλυση περιεχομένου δείχνει ότι η ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη αγνοεί το τι πιστεύει η τουρκική κοινή γνώμη για τους S-400. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News, μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε, ότι  το 44% των τούρκων πολιτών τάσσεται υπέρ της αγοράς των S-400, ενώ το 24,9% τάχθηκε κατά και το 31,1% δήλωσε ότι δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται.
  • Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου εγείρουν ερωτήματα για το αν οι S-400 θα ενεργοποιηθούν και για το που θα τοποθετηθούν.
  • Κάποιοι χρήστες διαδικτύου θεωρούν με την παραλαβή των ρωσικών S-400 από την Τουρκία καταρρίπτεται και ο μύθος της ελληνορωσικής συμμαχίας.

 

________________

*Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Intelligence and Strategy Analyst του Crisis Monitor και Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του σε σερβική, αγγλική και ελληνική γλώσσα.

*Ο Γιώργος Πρωτόπαπας είναι Strategic and Media Analyst του Crisis Monitor και Sr. Data Analyst της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος. Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία και συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies, Digital Marketing & Advertising.

Οι δυο είναι συγγραφείς του βιβλίου «In social MEDIA RES» που με βάση το λογισμικό Palo Pro αποκωδικοποιεί το περιεχόμενο των Social Media και των ψηφιακών μέσων για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

*Auditor’s note: Η αξιολογική θέση που διατυπώνεται επί των ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων και της αναλυτικής προσέγγισης γίνεται από τρίτο αξιολογητή που προέρχεται από το Crisis Labs, ο οποίος περιλαμβάνει στην ανάλυση και άλλα στοιχεία που προκύπτουν, ακόμα και εκτός πεδίου της συγκεκριμένης έρευνας.

*Forensic Evaluation: Η αξιολόγηση των ευρημάτων και των παραγωγών τους από εξωτερικό ειδικό cyber security, που βοηθά στην κατανόηση του παραγόμενου προϊόντος και την προέλευσή του και υποστηρίζει τα ποιοτικά δεδομένα της ανάλυσης, αφαιρώντας τον υπερβάλλοντα θόρυβο και εντοπίζοντας πηγές ενδεχομένως κακόβουλης δραστηριότητας. Η ανάλυση αυτή ενεργοποιείται όταν πρόκειται για active trends και πρόσωπα και οι εξάρσεις δεν δικαιολογούνται από την εν γένει ανταπόκριση της διαδικτυακής κοινής γνώμης.

Appendix

  • Χρήστες Social Media: Tweets και Facebook posts
  • Χρήστες διαδικτύου : Bloggers, Forums, αρθρογράφοι, News
  • Διαδικτυακή κοινή γνώμη: το σύνολο News, Blogs, Forums, Facebook, Twitter
  • Σημαντικός αριθμός: Καταλυτικό ποσοστό χρηστών (>80%)
  • Ικανός αριθμός: Αριθμός που επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων (=50%)
  • Κάποιοι χρήστες: Περιορισμένη ομάδα χρηστών (<20%)

Σχετικά

Tags: F-35NATO-ΡωσίαS-400γεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕξοπλιστικά προγράμματακρίση ΗΠΑ-ΤουρκίαςΠραξικόπημα στην ΤουρκίαΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκία
Share98Tweet61Share17Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Ο Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας είναι Strategic - Media Analyst στο Crisis Monitor.  Είναι διεθνολόγος και αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία. Επιπλέον συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Παράλληλα, είναι Sr. Data Analyst της Palo Services εξειδικευμένος στην ανάλυση τoυ Social Media Monitoring.  Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies και Digital Marketing & Advertising.

Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των διεθνών σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows
Crisis Zone

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Το Public Συντάγματος υποδέχτηκε το νέο κατάστημα Starbucks!

"Μούφα" οι κυρώσεις ΗΠΑ στην Τουρκία, το είχε προαναγγείλει η Fitch

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    55 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr