if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Θετικές ενδείξεις από τον γαλλικό PMI

Θετικές είναι οι ενδείξεις από τον Σύνθετο PMI στη Γαλλία, καθώς τα τελικά στοιχεία αν και οριακά κατώτερα των αρχικών εκτιμήσεων επιβεβαίωσαν τον τρίτο σερί ανοδικό μήνα για τον ιδιωτικό τομέα, εν συνόλω.

Το IMS Markit France Composite PMI ανήλθε σε 52,7 τον Ιούνιο του 2019 από 51,2 τον προηγούμενο μήνα, αναθεωρημένο οριακά προς τα κάτω από το προκαταρκτικό 52,9. Σύμφωνα με τα στοιχεία πρόκειται για την ισχυρότερη ανάπτυξη από τον Νοέμβριο του 2018.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η ισχυρότερη ανάπτυξη προήλθε από τον τομέα των υπηρεσιών, ο οποίος επεκτάθηκε με τον ταχύετρο ρυθμό του τελευταίου 7μηνου (PMI στις 52,9 από 51,5 το Μάιο) και επίσης στην βιομηχανία (PMI 51,9 έναντι 50,6).

Οι νέες παραγγελίες ενισχύθηκαν για τρίτο συνεχή μήνα, καθώς βελτιώθηκαν αισθητά στις υπηρεσίες και αυξήθηκαν για πρώτη φορά στη μεταποίηση.

Επίσης, ο ρυθμός δημιουργίας θέσεων εργασίας επιταχύνθηκε για τρίτο συνεχή μήνα, φθάνοντας στον ταχύτερο από τον περασμένο Οκτώβριο, και ήταν ευρεία σε επίπεδο τομέα.

Όσον αφορά τις τιμές, ο πληθωρισμός εισροών επιβραδύνθηκε με τον βραδύτερο ρυθμό από τον Αύγουστο του 2017, κυρίως λόγω της απότομης επιβράδυνσης του μεταποιητικού τομέα.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version