• Τελευταία
  • Trending
  • All
Γιατί ο Ερντογάν απειλεί τώρα να εισβάλλει στην Κύπρο

Ο Ερντογάν με τη “θηλιά στο λαιμό”

1 Απριλίου 2019

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

BIS: Οι τραπεζίτες επιμηκύνουν τις κρίσεις… από φόβο

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Επιστροφή στην κορυφή

10 Μαΐου 2025

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

10 Μαΐου 2025

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Ο Ερντογάν με τη “θηλιά στο λαιμό”

Οι ελίτ εγκατέλειψαν τον Τούρκο πρόεδρο, αλλά αυτός στηρίζεται στους φτωχούς

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
1 Απριλίου 2019
Στις The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
72 1
0
Γιατί ο Ερντογάν απειλεί τώρα να εισβάλλει στην Κύπρο
197
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η εκλογική ήττα του Ταγίπ Ερντογάν στις τρεις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας είναι εντυπωσιακή για τις ειδήσεις, τα mainstream media και τους πολιτικούς ακτιβιστές, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και τους αναλυτές, καθώς το σενάριο αυτό είχε εκτενώς εξεταστεί από τις υπηρεσίες πληροφοριών, από τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος άρχισε να συγκεντρώνει εξουσία και να “αυτομολεί” προς τη Ρωσία.

Το αποτέλεσμα, είχε σε μεγάλο βαθμό προδιαγραφεί και το γνώριζε και ίδιος, ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς οι συσχετισμοί είχαν αρχίσει να διαμορφώνονται από τις προεδρικές εκλογές, καταγράφηκαν με μεγαλύτερη σαφήνεια στις βουλευτικές και αποκρυσταλλώθηκαν στις δημοτικές.

Σχετικάθέματα

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

G. Simion: Θαυμαστής του Trump και της Meloni – persona non grata στην Ουκρανία

5 Μαΐου 2025

Εκλογές στη Ρουμανία: Ο τραμπικός Σιμιόν μπαίνει με διαφορά στον δεύτερο γύρο

5 Μαΐου 2025

Ο Τούρκος πρόεδρος είναι τώρα αναγκασμένος να κυβερνήσει και υπό εσωτερική πίεση, που σημαίνει ότι τα περιθώρια θα είναι πολύ στενότερα και θα χρειάζεται περισσότερους αντιπερισπασμούς για να περάσει, μέτρα και να προωθήσει πρωτοβουλίες.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, οδηγούμενος σε ρήξη με τη Δύση, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση, η οποία είχε μεγαλύτερες και πιο αισθητές επιπτώσεις στα αστικά κέντρα, εκεί όπου η ποιότητα ζωής είχε ανέβει, εξαιτίας της προσέγγισης με την ΕΕ και του εμπορίου με τη Δύση. Έτσι, Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, και Σμύρνη γύρισαν την πλάτη στον Ταγίπ Ερντογάν, εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη και προδιαγεγραμμένη, γι’ αυτό άλλωστε ο ίδιος επέλεξε υψηλούς τόνους, την πρωτοφανή για τα τουρκικά πολιτικά χρονικά, επίκληση στο θρησκευτικό συναίσθημα, τον υπερεθνικισμό και τον ανταγωνισμό θρησκειών και… δογμάτων.

Η θρησκεία ενίσχυσε τη συσπείρωση στην Ανατολία, εκεί όμως δεν είχε πρόβλημα ο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ οι υπεερθνικιστικοί τόνοι συγκράτησαν τις εκροές στην Κωνσταντινούπολη, δεν έφεραν αποτελέσματα στην Άγκυρα και τη Σμύρνη, περιοχές που έπεσαν σχεδόν αμαχητί.

Αν οι εκλογές αυτές έκρυβαν κάποια είδηση, αυτή θα ήταν η απόδειξη του άρρηκτου δεσμού της οικονομίας με τη μεσαία και την υψηλή αστική τάξη της Τουρκίας, οι οποίες είναι κυρίαρχες στα αστικά κέντρα. Αυτό αποτελεί και το βασικό μήνυμα για τον Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρόεδρος της Τουρκίας αποδεδειγμένα έχασε την υποστήριξη των οικονομικών ελίτ. Και αυτό, βέβαια, ήταν γνωστό από τις προεδρικές εκλογές, ωστόσο, η έκταση του καταγράφεται πλήρως τώρα και αποτελεί σαφές μήνυμα ότι οι ελίτ δεν ενδιαφέρονται για τον μεγαλοϊδεατισμό, αλλά παραμένουν προσκολλημένες στον γεωοικονομικό ρεαλισμό.

Τώρα, όμως, εγείρονται ερωτήματα για την επόμενη ημέρα, τις αντιδράσεις του “πληγωμένου θηρίου”, τις προθέσεις των Τούρκων ολιγαρχών και το πλαίσιο της συνεργασίας των ελίτ με τη Δύση.

Οικονομική ασφυξία

Η τουρκική οικονομία συρρικνώθηκε το δεύτερο εξάμηνο του 2018 και εκτιμάται ότι δεν επέστρεψε σε ανάπτυξη ούτε το πρώτο του 2019. Ο πληθωρισμός παραμένει στο 20%, παρόλο που έχει μειωθεί πέντε μονάδες σε σχέση με το περσινό ρεκόρ.

Τα νοικοκυριά παλεύουν να αντιμετωπίσουν τις εκρηκτικές ανατιμήσεις σε βασικά είδη, ενώ οι επιχειρήσεις έχουν «καεί» διπλά από την υποτίμηση της λίρας, καθώς τα δάνειά τους είναι κυρίως σε δολάριο, αλλά και από την ραγδαία αύξηση των επιτοκίων, στην οποία προέβη η κεντρική τράπεζα.

Παρά τους φόβους που διατυπώνονται για νέο γύρο επεκτατικής πολιτικής που θα υπονομεύσει έτι περαιτέρω τη σταθερότητα της τουρκικής οικονομίας, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη η επανάκαμψη της οικονομίας, καθώς βρίσκεται σε τροχιά ύφεσης και με πολύ υψηλό εξωτερικό χρέος. Πιο καθοριστική όμως είναι η εμπιστοσύνη των επενδυτών προς την Τουρκία, η οποία έχει διαρραγεί, καθώς η υποχώρηση της λίρας, τα μέτρα Ερντογάν για την ανάσχεση εκροών, οι απειλές και τα “Ergonomics” έχουν “χύσει κακό αίμα” στις σχέσεις του κεφαλαίου με τον Τούρκο πρόεδρο.

Με τον πληθωρισμό στα ύψη, την ανεξαρτησία της Κεντρικής Τράπεζας να αμφισβητείται, τη λίρα να καταβαραθρώνεται, τις κυρώσεις από τις ΗΠΑ να ροκανίζουν τη σταθερότητα και την παγωμάρα με την ΕΕ να υπονομεύει τις προοπτικές, τα αντισταθμιστικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η Μόσχα είναι περιορισμένα και σίγουρα δεν μπορούν  να αναπληρώσουν τις ζημιές.

Αν σε αυτά συνυπολογιστεί το δυσθεώρητα υψηλό εξωτερικό χρέος, η διαρκής φυγή κεφαλαίων, η εξαΰλωση των συναλλαγματικών διαθεσίμων και τα προβλήματα στην αγορά ενέργειας, είναι απλά θέμα χρόνου η ασφυξία της οικονομίας.

Ο Ερντογάν αναζητά χώρο

Ο Ερντογάν, όμως, παραμένει μεγάλος λαϊκιστής, ενώ το ακροατήριο του είναι οικονομικά αναλφάβητο, με θρησκευτικό πολιτικό προσανατολισμό και αποκομμένο από τα media και την ουσιαστική πραγματικότητα. Τούτων δοθέντων, το ενδεχόμενο στροφής προς τη Δύση και λείανσης της ρητορικής του προς την ΕΕ και τις ΗΠΑ δεν είχε ιδιαίτερο αντίκτυπο, εφόσον δεν απαιτούνται θρησκευτικές “εκπτώσεις”. Συνεπώς. το σενάριο της χαλαρής στροφής προς τη Δύση, είναι εφικτό και πολιτικά διαχειρίσιμο, καθώς οι επόμενες εκλογές είναι το 2023.

Από την άλλη πλευρά, η σκλήρυνση της στάσης του στα εθνικά και ενεργειακά θέματα έδειξε ότι δεν μπορεί να επηρεάσει ουσιωδώς τον πληθυσμό στα αστικά κέντρα, αν και την ίδια ρητορική υιοθετεί και η αντιπολίτευση. Συνεπώς, σε αυτά τα θέματα, αναμένεται ότι θα πορευτεί με βάση τις πάγιες θέσεις της Τουρκίας και τα περιθώρια κέρδους, στο πλαίσιο της επαναπροσέγγισης.

Τα πογκρόμ, τόσο κατά των Κούρδων όσο και στις ένοπλες δυνάμεις, είχαν πολιτικό κόστος, καθώς οι στρατιωτικοί είναι μια ακόμη από τις ελίτ οι οποίες εξαρτώνται άμεσα από την οικονομία και αποτελούν διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Διπλωματικά, αν και οι τόνοι στις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα υψηλοί, οι παραβιάσεις σε πρωτοφανή ύψη και οι σχέσεις με την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το NATO μπορούν αβίαστα να χαρακτηριστούν οριακές, υπάρχει πάντα περιθώριο κλιμάκωσης, καθώς εκμεταλλεύεται την Ελλάδα ως σάκο του μποξ και ως δίαυλο επικοινωνίας  ταυτόχρονα.

Η οικονομική κρίση, που μόνος του προκάλεσε ο Ταγίπ Ερντογάν, θα μπορούσε να συρρικνώσει τη μεσαία τάξη, ενώ το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των ενόπλων δυνάμεων θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα, ωστόσο αυτό είναι μακροπρόθεσμο σχέδιο, το οποίο ακόμα και το 2023, στις επόμενες δηλαδή εκλογές, θα είναι σε εμβρυακό ή το πολύ βρεφικό στάδιο.

Συνεπώς, ο Ερντογάν, ως πολιτικός ρεαλιστής θα αναζητήσει τώρα, λύσεις στο πεδίο του εφικτού, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να υπαναχωρήσει από πάγιες θέσεις του και να παίξει το “καλό παιδί”, για να επαναφέρει την οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά.

Σχετικά

Tags: ΕκλογέςΠογκρόμ ΕρντογάνΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκίατουρκική λίρατουρκική οικονομία
Share79Tweet49Share14Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025
The Wire

G. Simion: Θαυμαστής του Trump και της Meloni – persona non grata στην Ουκρανία

5 Μαΐου 2025
The Wire

Εκλογές στη Ρουμανία: Ο τραμπικός Σιμιόν μπαίνει με διαφορά στον δεύτερο γύρο

5 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Δείκτης Ευαισθησίας στο Brexit από την S&P

Ποιές χώρες έχουν επιβάλλει εμπάργκο στη Huawei

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    315 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    565 shares
    Share 226 Tweet 141
  • Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

    48 shares
    Share 19 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr