• Τελευταία
  • Trending
  • All
Βουλή

Ψηφίζεται στις 14:30 η Συμφωνία των Πρεσπών (live)

25 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Ψηφίζεται στις 14:30 η Συμφωνία των Πρεσπών (live)

NewsRoomΑπόNewsRoom
25 Ιανουαρίου 2019
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
27 0
0
Βουλή

Η ελληνική Βουλή

74
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε μερικές ώρες, στις 14:30 το μεσημέρι, η ελληνική Βουλή αναμένεται να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, θέτοντας αυτομάτως σε ισχύ τις συνταγματικές αλλαγές της πΓΔΜ, η οποία θα μετονομαστεί σε Βόρεια Μακεδονία, από Μακεδονία σήμερα, σηματοδοτώντας την έναρξη της διαδικασίας επαναπροσδιορισμού του status quo στην ευρύτερη περιοχή.

Στην Αθήνα, όμως, το ονοματολογικό της πΓΔΜ έχει μετατραπεί σε μοχλό πίεσης, επιφέροντας ήδη, προ της ψήφισης, ραγδαίες και ριζικές αλλαγές στο φλοιό του πολιτικού σκηνικού, οι οποίες αναμένεται να εμπεδωθούν και στον πυρήνα του, ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Σχετικάθέματα

HRW: Από το κακό στο χειρότερο η ελευθερία των ΜΜΕ στην Ελλάδα

14 Μαΐου 2025

Οι Γερμανοί βγάζουν στη σέντρα τον Μητσοτάκη (ξανά)

14 Μαΐου 2025

Τα δύσκολα θέματα στη συνάντηση Μητσοτάκη – Μερτς

13 Μαΐου 2025

Χθες, οι κ. Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης κινήθηκαν σε ιδιαίτερα οξείς τόνους, ενώ εντύπωση προκάλεσαν οι επιθέσεις του Πάνου Καμμένου και η προσπάθειά του για κοινοβουλευτική εκτροπή, ζητώντας την παραίτηση 100 βουλευτών για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Πολιτικά, η υιοθέτηση ακροδεξιάς ρητορικής και η προώθηση του λαϊκιστικού πολιτικού ακτιβισμού ως μέσο αντίδρασης στις εξελίξεις, δημιουργεί πιέσεις στη Νέα Δημοκρατία, η οποία αν και αντιτίθεται σθεναρά στη Συμφωνία των Πρεσπών, εν τούτοις αποδέχεται τη σύνθετη ονομασία.

Η αντιπολίτευση ξεκαθάρισε ότι δεν θα υποβάλλει πρόταση μομφής, σενάριο που εξέταζε, καθώς η κυβέρνηση έχει μόλις λάβει ψήφο  εμπιστοσύνης και η πολιτική στρατηγική επιτάσσει τη χρήση του “όπλου” σε πιο ευνοϊκές συνθήκες. Κατά την εκτίμηση του Crisis Monitor, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα χρησιμοποιήσει την πρόταση δυσπιστίας αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, κάνοντας λόγο για απώλεια λαϊκής νομιμοποίησης, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, καθώς η ψήφος είναι πιο χαλαρή και συνήθως “διαμαρτυρίας”.

Στη Βουλή, η κυβέρνηση φαίνεται ότι διαθέτει παραπάνω από 151 ψήφους που απαιτούνται για την ψήφιση και κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς ενισχύεται από βουλευτές του Ποταμιού και ανεξάρτητους, πλέον, προερχόμενους από τους ΑΝ.ΕΛ και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Οι αντιδράσεις μέσα τα συλλαλητήρια δεν αναμένεται να αποτελέσουν πρόβλημα, καθώς ήδη από χθες είχαν ατονήσει, ενώ η διαρκής βροχόπτωση εκτιμάται ότι θα αποθαρρύνει πολλούς.

Ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων ενώ έκανε και «ιστορική αναδρομή» επιχειρώντας ουσιαστικά να καταδείξει σε τι κατάσταση του κληροδότησαν οι προκάτοχοί του το μείζον αυτό εθνικό θέμα ενώ αναφέρθηκε και σε αυτά που πέτυχε ο ίδιος.

«Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ένα βήμα πριν από ένα ιστορικό γεγονός», «Μετά από σχεδόν 30 χρόνια αδράνειας και απανωτών εθνικών υποχωρήσεων και μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εξαντλητικών διαπραγματεύσεων φτάνουμε στο τέλος μιας επίπονης διαδικασίας»,

είπε ο Αλ. Τσίπρας ενόψει της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Προχτές συγκεντρώθηκαν χιλιάδες διαδηλωτές, στην πλειοψηφία τους δεν είχαν σχέση με τους ακραίους που επιτέθηκαν στο κοινοβούλιο, αν ρωτούσατε έναν από αυτούς θα σας έλεγαν ότι διαμαρτύρονται για το όνομα, δεν θα σας έλεγαν ούτε για τη γλώσσα, ούτε για citizenship, ούτε για τα ροδάκινα βεβαίως»,

είπε στον κ. Μητσοτάκη, ο Αλ. Τσίπρας.

Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για ένδεια επιχειρημάτων εναντίον της συμφωνίας: «Ασχολείστε με απολύτως δευτερεύοντα ζητήματα και όχι με τα ουσιαστικά, γιατί έχετε ένδεια επιχειρημάτων». Πρόσθεσε ότι μεγάλο μέρος της ομιλίας του το κατανάλωσε στην αντιπαράθεση του με τον κ. Καμμένο.

«Αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία σας εκεί στη δεξιά πολυκατοικία», είπε προσθέτοντας ότι μετά τις Πρέσπες θα αντιπολιτεύεστε τους άλλους στη δεξιά πολυκατοικία γιατί υπάρχει συνωστισμός, για το ποιος θα πάρει το καλύτερο «διαμέρισμα».

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις συνθήκες της δεκαετίας του 90, εισημαίνονας ότι στην Ελλάδα ο εθνικιστικός παροξυσμός των αρχών του ‘90 διαμόρφωσε το κλίμα στη κοινή γνώμη, δημιουργώντας την εικόνα μιας χώρας φοβικής, χωρίς εθνική αυτοπεποίθηση. Αποκορύφωμα, είπε η “μαξιμαλιστική θέση που συμφωνήθηκε στο περίφημο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το 1992 -πλην του ΚΚΕ – περί μη χρήσης του όρου Μακεδονία ή παράγωγού του από τη γειτονική χώρα”. Τόνισε ότι όμως αυτή η θέση έτρεφε τις φαντασιώσεις αρκετών όμως ποτέ δεν εφαρμόστηκε από καμία κυβέρνηση στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής, στις διαπραγματεύσεις τα επόμενα χρόνια.

Για «εθνική ήττα» και συμφωνία που έχει ήδη ακυρωθεί στη συνείδηση του λαού, προσβάλλει την αλήθεια και την Ιστορία της χώρας», έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή, εξαπολύοντας παράλληλα σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις πρακτικές που ακολούθησε αλλά και το αποτέλεσμα της διπλωματικής διαπραγμάτευσης. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, απείλησε με veto στην ένταξη της πΓΔΜ στην ΕΕ, διολισθαίνοντας ακόμα πιο δεξιά και προκαλώντας ανησυχία μεταξύ των εταίρων, συμμάχων και γειτόνων της Ελλάδας.

Μίλησε μάλιστα για τις «παγίδες» της συμφωνίας και τις συνέπειές της που θα ακολουθούν για χρόνια τη χώρα. Προειδοποίησε δε ότι «θα ξυπνήσει εθνικισμούς και ακραίες συμπεριφορές».

Περιγράφοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας εφόσον γίνει κυβέρνηση έναντι των Σκοπίων, ο κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε:

«Εφόσον οι Έλληνες πολίτες με εμπιστευθούν ως πρωθυπουργό, αρνούμαι κατηγορηματικά να ερμηνεύσω τη συμφωνία με αυτόν τον τρόπο. Η διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ δεν σχετίζεται με τη συμφωνία των Πρεσπών. Η Ελλάδα θα διατηρήσει στο ακέραιο όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή, το δικαίωμα να διαπραγματεύεται και να ανοίγει ή να κλείνει κάθε επιμέρους κεφάλαιο της προενταξιακής διαδικασίας, ανάλογα με τα εθνικά και τα κοινοτικά συμφέροντα. Με απλά λόγια, η Ελλάδα μπορεί ανά πασά στιγμή να βάλει βέτο στη διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή οικογένεια».

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο κ. Μητσοτάκης όσον αφορά στην «παραχώρηση εθνικότητας και γλώσσας στους γείτονες».

«Η απαράδεκτη αυτή υποχώρηση σημειώνεται στο πρώτο, κιόλας, άρθρο της Συμφωνίας. Μάλιστα, η αναγνώριση της μακεδονικής γλώσσας συνοδεύεται και από την αθλιότητα της αναφοράς σε δήθεν προγενέστερη αναγνώρισή της το 1977. Πρόκειται για διπλό ψέμα! Όχι μόνο γιατί εκείνη η Διάσκεψη του ΟΗΕ αφορούσε στον μεταγραμματισμό κυριλλικών στοιχείων στο λατινικό αλφάβητο για λόγους τυποποίησης κυρίως των επιγραφών. Ήταν, δηλαδή, απολύτως τεχνική, όπως έχει εξηγήσει και ο γλωσσολόγος καθηγητής Μπαμπινιώτης που μετείχε σε εκείνη τη Διάσκεψη. Αλλά γιατί είναι ψέμα και σε πολιτικό επίπεδο που αποδεικνύεται και από την άλλη πλευρά. Στα πρακτικά των συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών των Σκοπίων -τα δημοσίευσε η Καθημερινή- εμφανίζονται οι ίδιοι να ομολογούν ότι η Ελλάδα ανέκαθεν δεν αναγνώριζε καμία “μακεδονική γλώσσα”. Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε αναγνωρίσει μακεδονική γλώσσα. Ποτέ. Κάτι το οποίο το πιστοποιούν και διεθνείς οργανισμοί, όπως το ΝΑΤΟ. Αυτό λοιπόν, που δεν τόλμησαν να πουν ούτε οι Σκοπιανοί ηγέτες το λέτε εσείς, κύριε Τσίπρα! Και αυτό το ψέμα το βάλατε και μέσα στο κείμενο μιας διεθνούς συμφωνίας, που θα δεσμεύει τη χώρα και μετά από εσάς».

 

Σχετικά

Tags: Αλέξης ΤσίπραςΒουλήΚυριάκος ΜητσοτάκηςΠάνος ΚαμμένοςΣυλλαλητήριο για ΣκοπιανόΣυμφωνία Πρεσπών
Share30Tweet19Share5Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

HRW: Από το κακό στο χειρότερο η ελευθερία των ΜΜΕ στην Ελλάδα

14 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Οι Γερμανοί βγάζουν στη σέντρα τον Μητσοτάκη (ξανά)

14 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Τα δύσκολα θέματα στη συνάντηση Μητσοτάκη – Μερτς

13 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

PwC: Τι φοβούνται οι CEO's το 2019;

Brexit: Κερδίζει έδαφος το no deal, ακολουθεί το νέο δημοψήφισμα

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    88 shares
    Share 35 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2037 shares
    Share 815 Tweet 509
  • Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

    40 shares
    Share 16 Tweet 10

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr