• Τελευταία
  • Trending
  • All
Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Πρόωρες εκλογές στο Ισραήλ, κίνδυνος για Ελλάδα-Κύπρο

24 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις οι εξαγωγές της Κίνας

9 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Τραμπ – Μερτς και δηλώσεις χωρίς… περιεχόμενο

9 Μαΐου 2025

Αντώνης Πετρόπουλος και Γιώργος Αλεξόπουλος στο pre-game show του Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta

9 Μαΐου 2025

Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

9 Μαΐου 2025

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε σφοδρές συγκρούσεις στη νότια Λωρίδα της Γάζας

9 Μαΐου 2025

Flame – Meteo: Μειώνονται οι πυρκαγιές, όχι όμως και τα καμμένα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

9 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Πρόωρες εκλογές στο Ισραήλ, κίνδυνος για Ελλάδα-Κύπρο

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
24 Δεκεμβρίου 2018
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
127 2
0
Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Μπέντζαμιν Νετανιάχου

349
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο καταφεύγει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς πιέζεται από τα διαδοχικά σκάνδαλα στα οποία φέρεται ή ακόμα και κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο ίδιος και η οικογένειά του.  Το ενδεχόμενο, όμως, αποσταθεροποίησης του Ισραήλ, εγείρει κινδύνους για την Ελλάδα, την Κύπρο και αποτελεί πρόκληση πρώτου βαθμού για την εφαρμογή του γεωοικονομικού δόγματος των ΗΠΑ.

Οι εξελίξεις στο Ισραήλ είναι εν δυνάμει αποσταθεροποιητικές και για την Ελλάδα, καθώς πλέον αυξάνεται ο κίνδυνος καθυστέρησης ή και μη υλοποίησης του EastMed, αποθάρρυνσης της πολυμερούς συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Συνεπώς, η πολιτική αβεβαιότητα στο Ισραήλ αναμένεται έχει σημαντικό αντίκτυπο και στην Αθήνα.

Αντιθέτως, η αποσταθεροποίηση του Ισραήλ ευνοεί την Τουρκία και τον Ταγίπ Ερντογάν που αναδύονται ως δύναμη σταθερότητας στην περιοχή, επιζητώντας αναβάθμιση του ρόλου της στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, προοπτική όμως που υπονομεύει τα ελληνικά σχέδια και τις υφιστάμενες συμφωνίες για ανατροπή του status quo, με πολυμερή σχήματα υπό την ομπρέλα των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Σχετικάθέματα

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε σφοδρές συγκρούσεις στη νότια Λωρίδα της Γάζας

9 Μαΐου 2025

G. Simion: Θαυμαστής του Trump και της Meloni – persona non grata στην Ουκρανία

5 Μαΐου 2025

Εκλογές στη Ρουμανία: Ο τραμπικός Σιμιόν μπαίνει με διαφορά στον δεύτερο γύρο

5 Μαΐου 2025

Οι εξελίξεις στο Ισραήλ, θα μπορούσαν, εξ αντανακλάσεως να έχουν αντίκτυπο και στο Κυπριακό, το οποίο προωθείται στο πλαίσιο του νέου status quo της Ανατολικής Μεσογείου.

Αν σε αυτά προστεθεί η αναδιάταξη του Λευκού Οίκου, μετά την παραίτηση του υπουργού Άμυνας, Τζιμ Μάτις και του υπευθύνου για τη Συρία, λόγω της απόφασης για απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από την περιοχή, που έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η αλληλουχία, αυτή, των εξελίξεων, αναμένεται να επηρεάσει την πορεία υλοποίησης σχεδιασμών που εντάσσονται στο νέο γεωοικονομικό δόγμα των ΗΠΑ. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει αυτόματα την καθυστέρηση ή υπονόμευσή τους, παρά τις έντονες πιέσεις της Τουρκίας και την προοπτική αναβάθμιση των διμερών σχέσεων Ουάσιγκτον-Άγκυρας.

Οι αλλαγές προσώπων και το ενδεχόμενο κυβερνητικών ανακατατάξεων το 2019, που είναι ούτως ή άλλων έτος εκλογών και για την Ελλάδα, μπορεί να οδηγήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας εφαρμογής τους, κάτι που υποδηλώνεται από την πυκνότητα των πολυμερών συνόδων για την προώθηση του EastMed και των αγωγών φυσικού αερίου στα Βαλκάνια.

Πρόωρες εκλογές

«Οι ηγέτες του συνασπισμού αποφάσισαν ομόφωνα να διαλυθεί το κοινοβούλιο και να διεξαχθούν νέες εκλογές στις αρχές Απριλίου», έγραψε ο εκπρόσωπος στο Twitter, παραθέτοντας απόσπασμα από δήλωση που εξέδωσαν οι πολιτικοί εταίροι του Νετανιάχου.

Μια κρίση στον συνασπισμό σε σχέση με ένα νομοσχέδιο για τη στρατολογία που εξαιρούσε από την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία υπερορθόδοξους Εβραίους άνδρες οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Ο Νετανιάχου, που διανύει την τέταρτη πρωθυπουργική θητεία του, κυβερνούσε με μια πλειοψηφία στην κόψη του ξυραφιού (61 σε σύνολο 120 κοινοβουλευτικών εδρών). Ηγείται του δεξιού κόμματος Λικούντ.

Βάσει της ισραηλινής νομοθεσίας, οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν έως τον Νοέμβριο του 2019. Η κυβέρνηση του Νετανιάχου θα παραμείνει στη θέση της μέχρι την ορκωμοσία νέας, μετά τις εκλογές του Απριλίου, διασφαλίζοντας την κυβερνησιμότητα και παρέχοντας διαβεβαιώσεις ότι οι διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας θα τηρηθούν.

Τα σκάνδαλα

Μια σειρά ερευνών για διαφθορά σε βάρος του Νετανιάχου και εν αναμονή αποφάσεων από τον γενικό εισαγγελέα του Ισραήλ για το αν θα ακολουθήσει τις αστυνομικές συστάσεις και θα τον παραπέμψει έχουν προκαλέσει εκτιμήσεις ότι θα επιδιώξει μια δημόσια επίδειξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του μέσω της κάλπης.

Ο Νετανιάχου αρνείται ότι έχει κάνει οτιδήποτε επιλήψιμο και δεν έχει δώσει καμία ένδειξη ότι σκοπεύει να παραιτηθεί αν του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο 69χρονος Ισραηλινός ηγέτης δεν έκανε κανένα άμεσο σχόλιο μετά τη συνάντησή του με τους ηγέτες του συνασπισμού. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως εξακολουθεί να απολαμβάνει ισχυρή στήριξη από τους Ισραηλινούς.

Η πιθανότητα πρόωρων εκλογών αυξήθηκε τον Νοέμβριο όταν ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Άβιγκντορ Λίμπερμαν, παραιτήθηκε από την κυβέρνηση, αφήνοντας τον κυβερνώντα συνασπισμό με πλειοψηφία μιας έδρας.

Κανείς από το κόμμα του Νετανιάχου, το Λικούντ, δεν έχει προκαλέσει δημόσια την ηγεσία του, και το κόμμα αναμένεται να συσπειρωθεί γύρω του στις επικείμενες εκλογές.

Εκτός του Λικούντ, ο Γιαΐρ Λαπίντ, επικεφαλής του κεντρώου αντιπολιτευόμενου κόμματος Γες Ατίντ, θεωρείται ο ισχυρότερος υποψήφιος να διαδεχθεί τον Νετανιάχου σε περίπτωση οποιασδήποτε ανατροπής. Το κόμμα του Λαπίντ έρχεται δεύτερο μετά το Λικούντ στις δημοσκοπήσεις.

Ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού επιτελείου στρατού, Μπένι Γκαντζ, θεωρείται ένας υποψήφιος ο οποίος θα μπορούσε ενδεχομένως να γείρει την πλάστιγγα προς την κεντροαριστερά, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν θα είναι υποψήφιος.

Στη δεξιά, ο Λίμπερμαν και ο Ναφτάλι Μπένετ, επικεφαλής του κόμματος Εβραϊκή Εστία, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την ηγεσία σε έναν δεξιό συνασπισμό αν το Λικούντ βγει εξασθενημένο από τις εκλογές.

Ο Νετανιάχου ήταν πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 1996 έως το 1999 και επανήλθε στον θώκο το 2009. Η παρούσα κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία από τον Μάιο του 2015.

Σχετικά

Tags: EastmedΑνατολική ΜεσόγειοςΕκλογέςΕλλάδα-Κύπρος-ΙσραήλΙσραήλΜέση ΑνατολήΜπενιαμίν ΝετανιάχουΠρόωρες εκλογές
Share140Tweet87Share24Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε σφοδρές συγκρούσεις στη νότια Λωρίδα της Γάζας

9 Μαΐου 2025
The Wire

G. Simion: Θαυμαστής του Trump και της Meloni – persona non grata στην Ουκρανία

5 Μαΐου 2025
The Wire

Εκλογές στη Ρουμανία: Ο τραμπικός Σιμιόν μπαίνει με διαφορά στον δεύτερο γύρο

5 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
This image from the NASA/ESA Hubble Space Telescope reveals an ancient, glimmering ball of stars called NGC 1466. It is a globular cluster — a gathering of stars all held together by gravity — that is slowly moving through space on the outskirts of the Large Magellanic Cloud, one of our closest galactic neighbours. NGC 1466 certainly is one for extremes. It has a mass equivalent to roughly 140 000 Suns and an age of around 13.1 billion years, making it almost as old as the Universe itself. This fossil-like relic from the early Universe lies some 160 000 light-years away from us. Nestled within this ancient time capsule are 49 known RR Lyrae variable stars, which are indispensable tools for measuring distances in the Universe. These variable stars have well-defined luminosities, meaning that astronomers know the total amount of energy they emit. By comparing this known luminosity to how bright the stars appear in the sky, their distance can be easily calculated. Astronomical objects such as this are known as standard candles, and are fundamental to the so-called cosmic distance ladder.

Το απολίθωμα του Σύμπαντος

Turkish F-61 fighter jets

Μήνυμα Ερντογάν σε Τσίπρα με υπερπτήσεις F-16 πάνω από το Καστελόριζο

MostPopular

  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    255 shares
    Share 102 Tweet 64
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
  • Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

    60 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr