if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Νέα αποχώρηση από την κυβέρνηση Τραμπ

Μια ακόμη αποχώρηση έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των αποχωρησάντων από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στο τέλος του έτους θα χηρέψει η καρέκλα του υπουργού Εσωτερικών, την οποία τώρα κρατά ο Ράιαν Ζίνκε.

«Η κυβέρνηση Τραμπ θα ανακοινώσει το όνομα του επόμενου υπουργού Εσωτερικών την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ράιν κατάφερε πολλά στη διάρκεια της θητείας του και θέλω να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες του προς το Έθνος μας», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Ο Ζίνκε είχε βρεθεί στο στόχαστρο έρευνας για τον τρόπο που χρησιμοποίησε λεπτομέρειες σε θέματα ασφάλειας, για την χρήση ναυλωμένων πτήσεων καθώς και για μια κτηματομεσιτική συμφωνία.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στο τέλος του έτους αποχωρεί από τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στον ΟΗΕ η Νίκι Χέιλι και αντικαθίσταται από την πρώην παρουσιάστρια τ ου Fox και νυν υφυπουργό Εξωτερικών για τη Δημόσια Διπλωματία, Χέδερ Νάουερ, κίνηση που σηματοδοτεί υποβάθμιση των Ηνωμένων Εθνών.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version