if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Η Νουί παγώνει τις τράπεζες, απέχουν πολύ τα σχέδια Στουρνάρα

Απομακρύνεται η προοπτική βελτίωσης της εικόνας των ελληνικών τραπεζών, όπως πιστοποίησε με δηλώσεις της η επικεφαλής του SSM, Ντανιέλ Νουί, επισημαίνοντας ότι τα σχέδια της Τράπεζας της Ελλάδος, συζητώνται, μεν, αλλά είναι ακόμα σε προκαταρκτικό στάδιο.

Οι δηλώσεις της Ντανιέλ Νουί, αν και δεν προσκομίζουν κάτι νέο, επιβεβαιώνουν την αίσθηση της παράτασης του σκηνικού αβεβαιότητας, διατήρησης του ευάλωτου καθεστώτος και διαψεύδουν ελπίδες και προσδοκίες για άρδην αλλαγή της κατάστασης.

Είναι σε προκαταρκτικό στάδιο, σημείωσε η ίδια σε ομιλία της στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφερόμενη στα σχέδια που φέρεται να έχει καταθέσει ο Γιάννης Στουρνάρας στους τραπεζίτες.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Όσον αφορά την κρίση στα ιταλικά ομόλογα, η Γαλλίδα επικεφαλής του SSM, επισήμανε πως η άνοδος των αποδόσεων δεν είναι τόσο μεγάλη για να δημιουργήσει ανησυχίες για την υγεία των ιταλικών τραπεζών.

«Υπάρχει από ότι φαίνεται μια ευαισθησία των αγορών όσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους της ιταλικής κυβέρνησης» υπογράμμισε σύμφωνα με το Reuters.

Η ίδια ανέφερε ακόμα πως οι πιέσεις στα ιταλικά ομόλογα δεν έχουν μεταδοθεί σε άλλες χώρες.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version