• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το Σκοπιανό πυροδοτεί πολιτικές εξελίξεις… τώρα!

11 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Το Σκοπιανό πυροδοτεί πολιτικές εξελίξεις… τώρα!

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
11 Οκτωβρίου 2018
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
35 0
0
95
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Δομικές αλλαγές και τομές στο πολιτικό σκηνικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην πΓΔΜ φαίνεται ότι βρίσκονται πλέον προ των πυλών, καθώς τα τελευταία 24ωρα εκδηλώνονται κινήσεις, αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες και εμπεδώνονται τάσεις που μέχρι τώρα ήταν αδιανόητες.

Με το Σκοπιανό να βρίσκεται σε σημείο καμπής, καθώς ο Ζόραν Ζάεφ φέρεται να έχει εξασφαλίσει στήριξη για να περάσει από τη Βουλή την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο ηρωικής εξόδου από την κυβέρνηση, τη στιγμή μάλιστα που αναπτύσσονται κρίσιμες πρωτοβουλίες για την εδραίωση του νέου γεωπολιτικού και γεωοικονομικού δόγματος στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

Σχετικάθέματα

Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Λος Άντζελες με 260 ευρώ από τη Norse

11 Μαΐου 2025

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ιδρύει παράρτημα στην Ουάσιγκτον

15 Απριλίου 2025

Μήνυμα Παπαχελά σε Μητσοτάκη: Μη βιαστείς να δεις τον Τραμπ…

31 Μαρτίου 2025

Η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση θεωρείται εκτός συζήτησης, που σημαίνει είναι πολύ πιθανό ο Πάνος Καμμένος να αποσυρθεί σταδιακά από την κυβέρνηση, προσφέροντας στήριξη μέχρι την ψήφιση του Σκοπιανού, περίοδος κατά την οποία θα έχουν ωριμάσει άλλα σενάρια διατήρησης της πολιτικής σταθερότητας.

Τόσο στην Αθήνα όσο και στα Σκόπια το πολιτικό προσωπικό βρίσκεται σε διαρκή αναβρασμό, δημιουργώντας αίσθηση επικείμενων εξελίξεων, ενώ ρεπορτάζ των media ενισχύουν την πίεση και προβοκάρουν τις εν εξελίξει διεργασίες, αποδεικνύοντας ότι οι παρεμβάσεις είναι διαρκείς, πολυεπίπεδες και όχι πάντα συντονισμένες.

Ενδεικτικό της εντατικοποίησης των διεργασιών, είναι το γεγονός ότι την ημέρα που η κυβέρνηση των Σκοπίων ανακοίνωσε την έναρξη των επίσημων συνομιλιών της με το ΝΑΤΟ μέσα στον Οκτώβριο, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος παρουσίαζε στον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουές Μίτσελ, εναλλακτική πρόταση για το Σκοπιανό, αλλά και πρόταση για νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα.

Λίγες ώρες αργότερα, έρχονται δημοσιεύματα βάσει των οποίων ο Ζόραν Ζάεφ φαίνεται να συγκεντρώνει την απαραίτητη πλειοψηφία για την υπερψήφιση, από τη Βουλή, της αναθεώρησης του Συντάγματος της πΓΔΜ, που περιλαμβάνει και την αλλαγή ονόματος της χώρας από “Μακεδονία” σε “Βόρεια Μακεδονία”.

Εν τω μεταξύ στην “Καθημερινή” δημοσιεύεται άρθρο του Γερμανού προέδρου της Δημοκρατίας που επικροτεί και υποστηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών, προ της άφιξής του στην Αθήνα, ενώ τα ίδια επαναλαμβάνει και κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία επαναπροσέγγισης με τη Ρωσία, καθώς όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την επίσκεψη του Αλέξη Τσιπρα στη Μόσχα τον Δεκέμβριο όπου θα συναντηθεί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Το μπαράζ των δημόσιων εξελίξεων, καταδεικνύει ότι σε πολιτικό επίπεδο οι ισορροπίες αποκαθίστανται και παρά τις δηλώσεις και τις αντιπαραθέσεις η αρχική αναταραχή υποβαθμίζεται.

Προς επίρρωση, ακολουθούν επιχειρηματικά deal στην ενέργεια τα οποία αναμένεται να αλλάξουν ριζικά το τοπίο στην πΓΔΜ, ενώ παράλληλα αποτελούν και ζωτικές προεκτάσεις δικτύων και εγχειρημάτων τα οποία έχουν ως κέντρο την Ανατολική Μεσόγειο και στα οποία εμπλέκονται η Κύπρος, το Ισραήλ και η Αίγυπτος, υπό την ομπρέλα των ΗΠΑ.

Η προώθηση του πλέγματος των γεωπολιτικών και γεωοικονομικών projects δεν θα μπορούσε να επιχειρείται σε σαθρές βάσεις, καθώς κάτι τέτοιο θα ενίσχυε δραματικά το ρίσκο, συνθήκη που δεν προκύπτει σε αυτή τη φάση.

Plan B και αλεξίπτωτο

Η προώθηση ενός τέτοιου plan B από τον Πάνο Καμμένο φαίνεται ότι έπιασε εξαπίνης το Μέγαρο Μαξίμου, ή ότι -τουλάχιστον- υπάρχει λόγος να μεταδίδεται αυτή η εικόνα. Οι τόνοι όμως συνέχισαν να ανεβαίνουν στη συνέχεια, καθώς τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο για τις πρακτικές και τη ρητορική του.

Η ένταση αυτή, όμως, αν και προδίδει έλλειψη συντονισμού, ενδεχομένως να αποτελεί προοίμιο για το πολιτικό διαζύγιο των δύο κυβερνητικών εταίρων, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια ηρωική έξοδο των ΑΝΕΛ, οι οποίοι θα μπορούσαν -υπό προϋποθέσεις- να παίζουν το χαρτί του “χρήσιμου-απαραίτητου” εταίρου.

Ένα άλλο σενάριο, που δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες αλλά έχει διατυπωθεί είναι η πρόταση Καμμένου να αποτελεί plan b της κυβέρνησης, με στόχο τον απεγκλωβισμό της από τον χαρακτηρισμό και μάλιστα σε χρονιά εκλογών, σε περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά η Συμφωνία των Πρεσπών.

Το pan B Καμμένου… αυταναφλέχθηκε

Ο κ. Καμμένος φέρεται να μίλησε περί ενός πλέγματος αμυντικών συμφώνων με την ΠΓΔΜ και άλλες χώρες των Βαλκανίων, που -όπως είπε- θα αφήνει εκτός το θέμα του ονόματος και το ζήτημα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Το επιχείρημά του ήταν ότι ένα τέτοιο βαλκανικό σύμφωνο θα λειτουργούσε ως μέσο ανάσχεσης της ρωσικής επιρροής στην περιοχή, χωρίς να χρειαστεί να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα προχωρήσει η εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών στη γειτονική χώρα.

Αμέσως ξεκίνησε μία συζήτηση για το αν ο κ. Καμμένος παρουσίασε προσωπική του πρόταση ή πρόταση της κυβέρνησης και αν η κυβέρνηση ανακαλεί τις θέσεις της στο Σκοπιανό.

Αρχικά, τον κ. Καμμένο «άδειασε» ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος λέγοντας στον «ρ/σ 247» ότι «μέχρι στιγμής οι προτάσεις του κ. Καμμένου δεν έχουν τεθεί στο υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικό σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών».

Λίγο αργότερα, ήρθε και η… διαρροή από την πλευρά του Μαξίμου, η οποία ανέφερε: «Η ελληνική κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη Συμφωνία των Πρεσπών. Σέβεται τις συνταγματικές διαδικασίες στη γείτονα και στηρίζει τις προσπάθειες του κ. Ζάεφ να υλοποιήσει τις προϋποθέσεις για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία».

Αργά χθες το βράδυ, με συνέντευξή του στο Contra, στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Γιατί η συνάντηση του Έλληνα υπουργού Άμυνας με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών δεν είχε ανακοινωθεί ούτε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ούτε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όταν από τη Μεσογείων είχε βγει μία ανακοίνωση για επαφές του κ. Καμμένου στις ΗΠΑ με στελέχη του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, ενώ μετά τη συνάντηση δεν υπήρξε ανακοίνωση από την αμερικανική κυβέρνηση ή το υπουργείο Εθνικής Άμυνας;

Το ότι το Μαξίμου δεν σχολίασε, τη δεύτερη πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών Γουές Μίτσελ για τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, σημαίνει ότι είναι αυτή μία πρόταση της κυβέρνησης;

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στη Νέα Υόρκη περίπου τρεις εβδομάδες πριν για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είχε δεχθεί ερώτηση από τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 Θανάση Τσίτσα για το αν υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα για τη δημιουργία νέας αμερικανικής βάσης στην ελληνική επικράτεια και είχε απαντήσει: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση».

Από το Μαξίμου χθες δεν έλεγαν περισσότερα, ενώ κυβερνητικές πηγές δεν απαντούσαν στα πιεστικά δημοσιογραφικά ερωτήματα.

Χαμηλής έντασης ήταν και η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με το δημοσίευμα των New York Times, που ανέφερε ότι οι υπηρεσίες των ΗΠΑ μεταβίβασαν διά του πρέσβη τους στην Αθήνα, κ. Τζέφρι Πάιατ, στο Μέγαρο Μαξίμου, φάκελο με πληροφορίες από υποκλαπείσες συνομιλίες, που υποδεικνύουν ρωσικό «δάκτυλο» στο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι μέσω υποκλοπών αποδεικνύουν εμπλοκή του επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους New York Times, ο φάκελος με τα στοιχεία κοινοποιήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση, γεγονός που οδήγησε στην απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα τον περασμένο Ιούλιο. Όπως τόνισε το Μαξίμου στο δεύτερο non paper της χθεσινής ημέρας, «η ελληνική κυβέρνηση ουδέποτε έχει λάβει τα στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα των New York Times».

Αξίζει ωστόσο να τονιστεί ότι εκείνες τις ημέρες στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα της μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας, απελάθηκαν οι υπάλληλοι της ρωσικής πρεσβείας, με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να ανακοινώνει ότι είχε στη διάθεσή του στοιχεία και συγκεκριμένες αποδείξεις παράνομης και παράτυπης δραστηριότητας Ρώσων αξιωματούχων και πολιτών στο εσωτερικό της χώρας.

Αντίθετα, ο Ζόραν Ζάεφ είχε απαντήσει δημοσίως ότι ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για παρασκηνιακές παρεμβάσεις της Ρωσίας στη χώρα του, με σκοπό να μην προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Σχετικά

Tags: Ελλάδα-ΗΠΑΖόραν ΖάεφΠάνος ΚαμμένοςΣυμφωνία Πρεσπών
Share38Tweet24Share7Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Λος Άντζελες με 260 ευρώ από τη Norse

11 Μαΐου 2025
On the Radar

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ιδρύει παράρτημα στην Ουάσιγκτον

15 Απριλίου 2025
The Wire

Μήνυμα Παπαχελά σε Μητσοτάκη: Μη βιαστείς να δεις τον Τραμπ…

31 Μαρτίου 2025
Επόμενο άρθρο
fear, φόβος

Σε crisis mode οι αγορές, τρέμουν τον Τραμπ

Εκκλησιαστικός πόλεμος με Ρωσία: Αυτοκέφαλη η Εκκλησία της Ουκρανίας

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2037 shares
    Share 815 Tweet 509
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    969 shares
    Share 388 Tweet 242

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr