• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ελλάδα και Ιταλία απέτρεψαν ευρω-ρωσική σύρραξη

22 Μαρτίου 2018 - Updated On 23 Μαρτίου 2018
Elon Musk

Στα κάγκελα ο Μασκ: Τα χώνει σε Μπάιντεν-S&P

18 Μαΐου 2022
Μπορεί η Κομισιόν να ανακοίνωσε πακέτο μέτρων 300 δισ. για την επιτάχυνση της ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας της Ένωσης, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Ανανεώσιμες: Η Ευρώπη δεν κάνει αρκετά για απεξάρτηση από τη Ρωσία

18 Μαΐου 2022

Πάτησε pause το Χρηματιστήριο της Αθήνας – Sell off στη Wall Street

18 Μαΐου 2022
Cyber Crime: Χρονιά ρεκόρ το 2021! - Η έκθεση του FBI

Cyber Crime: Χρονιά ρεκόρ το 2021! – Η έκθεση του FBI

18 Μαΐου 2022
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Κομισιόν: 300 δισ. για ενεργειακή… ανεξαρτησία

18 Μαΐου 2022
Ο Ταγίπ Ερντογάν

NATO: Τουρκικό μπλόκο στην… πόρτα σε Σουηδία – Φινλανδία

18 Μαΐου 2022
Ανοδικά το πετρέλαιο λόγω... Κίνας

Ανοδικά το πετρέλαιο λόγω… Κίνας

18 Μαΐου 2022

Φινλανδία – Σουηδία στην πόρτα του NATO: Ό,τι πρέπει να ξέρετε

18 Μαΐου 2022
Χάρτης επικινδυνότητας φωτιάς

Χάρτης επικινδυνότητας φωτιάς

18 Μαΐου 2022
exp realty

exp Realty: Επιτυχές το touch down Roadshow στην Ελλάδα

18 Μαΐου 2022

ΕΕ: Βουτιά στις πωλήσεις αυτοκινήτων

18 Μαΐου 2022
Σχεδόν έναν χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, οι οικολογικές επιπτώσεις τους είναι εμφανείς από το διάστημα.

Sentinel-2: Οι καμένες εκτάσεις του 2021 στην Αττική ορατές από το διάστημα

18 Μαΐου 2022

Ιστορικό ρεκόρ για τον πληθωρισμό στη Βρετανία

18 Μαΐου 2022
Πρόκειται για τη δεύτερη συρρίκνωση τα τελευταία τρία τρίμηνα, εν μέσω αναζωπύρωσης των κρουσμάτων COVID-19 και πολλαπλών αντίξοων ανέμων από το εξωτερικό.

Ιαπωνία: Δεύτερη συρρίκνωση ΑΕΠ λόγω Ουκρανίας

18 Μαΐου 2022
Σ
ύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, ψυχρό μέτωπο με κίνηση από βορρά προς νότο, αναμένεται να προκαλέσει σημαντική μεταβολή του καιρού

Meteo: Ψυχρό μέτωπο φέρνει καταιγίδες

18 Μαΐου 2022

Τα “κινέζικα” της Κομισιόν ανεβάζουν το φυσικό αέριο

17 Μαΐου 2022

Ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: Μήνυμα στον Πούτιν με bcc στoν Ερντογάν

17 Μαΐου 2022 - Updated On 18 Μαΐου 2022
Σκυταλοδρομία

Αντίδραση με τράπεζες και βαριά χαρτιά – Στοίχημα η βιωσιμότητα

17 Μαΐου 2022
Loumidis

Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στην… εστίαση

17 Μαΐου 2022
Κομισιόν

Φυσικό αέριο: Η Κομισιόν έχει χάσει τη μπάλα

17 Μαΐου 2022

Κορονοϊός: Γιατί αυξάνονται οι εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ

17 Μαΐου 2022
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο – έρχονται βροχές

17 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone Brexit

Ελλάδα και Ιταλία απέτρεψαν ευρω-ρωσική σύρραξη

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
22 Μαρτίου 2018 - Updated On 23 Μαρτίου 2018
Στις Brexit, Crisis Zone, The Wire, Trump-effect, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
Reading Time: 1 min read
19 0
0
52
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν στηρίζει πλήρως, παρά τις πιέσεις, τη βρετανική γραμμή έναντι της Ρωσίας για την υπόθεση Σκρίπαλ, όπως προκύπτει από τις έως τώρα αναθεωρήσεις που περιλαμβάνονται στο κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής, στάση που -σύμφωνα με το Politico- αποδίδεται στην ελληνική και ιταλική απροθυμία να δείξουν τη Μόσχα ως υπαίτιο της επίθεσης, υποστηρίζοντας ότι ακόμα δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία.

Η διπλωματική επιλογή αυτή, υιοθετήθηκε σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το Politico, καθώς η Ελλάδα και η Ιταλία αντιστάθηκαν σε πιέσεις για την σκλήρυνση της γλώσσας του ανακοινωθέντος:

“Υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, τουλάχιστον όχι ακόμα”

ανέφερε στο Politico Ευρωπαίος διπλωμάτης που εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις.

Σχετικάθέματα

Μπορεί η Κομισιόν να ανακοίνωσε πακέτο μέτρων 300 δισ. για την επιτάχυνση της ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας της Ένωσης, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Ανανεώσιμες: Η Ευρώπη δεν κάνει αρκετά για απεξάρτηση από τη Ρωσία

18 Μαΐου 2022
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Κομισιόν: 300 δισ. για ενεργειακή… ανεξαρτησία

18 Μαΐου 2022

ΕΕ: Βουτιά στις πωλήσεις αυτοκινήτων

18 Μαΐου 2022

Αν και από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι η Αθήνα και η Ρώμη προσπαθούν να αποτρέψουν νέα ρήξη της ΕΕ με τη Ρωσία, μια πιο προσεκτική εξέταση της κατάστασης και του τρόπου με τον οποίο “παίζονται” οι διπλωματικές παρτίδες σκάκι στην ΕΕ, μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των θέσεων και κινήσεων.

Στη διπλωματία, η ανακοίνωση είναι πάντα η τελική έκφανση, ωστόσο δεν είναι το μόνο που λαμβάνεται υπόψη, καθώς παρακολουθούνται στενά όλα τα στάδια στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, κάτι που γνωρίζουν όλες οι πλευρές.

Συνεπώς η στάση της Ελλάδας και της Ιταλίας αποτρέπει την σκλήρυνση της στάσης της ΕΕ έναντι της Μόσχας σε επίπεδο που θα εξωθούσε στη λήψη πρόσθετων μέτρων και αντίμετρων από τις δυο πλευρές, διατηρώντας ανοιχτούς τους διπλωματικούς διαύλους και στέλνοντας μήνυμα ότι η Ευρώπη έχει δική της, ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, ενώ καθιστά σαφές στη Βρετανία, ότι η αλληλεγγύη στο πλαίσιο του NATO είναι ένα θέμα, αλλά η πλήρης ευθυγράμμιση, μετά το Brexit είναι ένα άλλο.

Με δεδομένες τις πολύπλευρες πιέσεις που ασκούνται σε τέτοιες συγκυρίες στα διπλωματικά και πολιτικά φόρα, τις συνέπειες της ρητορικής και των αποφάσεων σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο και τα μηνύματα που λαμβάνονται όχι μόνο από τις εμπλεκόμενες πλευρές αλλά και από τις αγορές καθώς και τρίτες χώρες, η στάση της ΕΕ και η παραπάνω διελκυστίνδα είναι -ως επί το πλείστον- παράγωγο εσωτερικής διεργασίας και απόδοσης ρόλων.

Σκοπιμότητες

Σε αυτή τη φάση τα Βαλκάνια είναι ευεπίφορο έδαφος για προκλήσεις, γεγονός που η Μόσχα εκμεταλλεύεται θέλοντας -διακηρυγμένα- να ανακόψει την ευρωατλαντική προοπτική των χωρών της περιοχής. Η Ελλάδα έχει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της σταθερότητας στην περιοχή, καθώς η επίλυση του Σκοπιανού και η εξομάλυνση των ελληνοαλβανικών σχέσεων είναι καταλυτικές για την συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας των δυο γειτονικών χωρών.

Παράλληλα, η Ευρώπη στέλνει ισχυρό αποτρεπτικό μήνυμα στη Μόσχα έναντι μελλοντικών ενεργειών, καθιστώντας σαφές ότι εκτιμά τις σχέσεις -και ιδιαίτερα στον ενεργειακό τομέα- ωστόσο υπάρχουν έντονες εσωτερικές και εξωτερικές πιέσεις για μετωπική σύγκρουση και ρήξη, στις οποίες αντιστέκεται. Με τον τρόπο αυτό το διευθυντήριο ζητά -σε πολιτική και διπλωματική γλώσσα- από τη Μόσχα να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, ιδιαίτερα στο σκέλος των κυβερνοεπιθέσεων και της προπαγάνδας.

Τέλος, η Γερμανία, από την πλευρά της, έχει αναλάβει το βάρος της επαναπροσέγγισης με τη Ρωσία και τις ανάσχεσης των αντίρροπων, προς αυτή την κατεύθυνση, αμερικανικών και βρετανικών πιέσεων, ωστόσο αν λάμβανε και θέση κάλυψης της Ρωσίας, θα φαινόταν να υποσκάπτει τη θέση της στο NATO, η οποία μόλις ισχυροποιήθηκε. Το Βερολίνο όμως ήθελε να στείλει διττό μήνυμα τόσο στη Μόσχα όσο και στην Ουάσιγκτον και το Λονδίνο καθιστώντας σαφές ότι η ΕΕ δεν άγεται και δεν φέρεται.

Έτσι επιτυγχάνεται να μείνει ζωντανή η διαδικασία επαναπροσέγγισης ΕΕ-Ρωσίας, στη βάση της ενίσχυσης της ενεργειακής συνεργασίας, ενώ η ΕΕ παράλληλα, εκμεταλλεύεται την υπόθεση Σκρίπαλ, για να ζητήσει από τη Ρωσία μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και να καταστήσει σαφές στις ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία ότι η αλληλεγγύη δεν είναι μονόδρομος αλλά απαιτεί και από μέρους τους υποχωρήσεις.

Η στάση αυτή, τη στιγμή που βρίσκονται επί τάπητος τα ζητήματα επιβολής δασμών στον χάλυβα και η προσπάθεια του Ντόναλντ Τραμπ για συνολική αναθεώρηση εμπορικών συμφωνιών΄καθώς και το Brexit, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα ευρωπαϊκής χειραφέτησης.

Το ανακοινωθέν

Στην τελευταία -έως τώρα- αναθεώρηση του κειμένου των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής περιλαμβάνονται κάποιες διαφοροποιήσεις έναντι της αρχικής γραμμής του κοινού ανακοινωθέντος των ηγετών Γερμανίας, Γαλλίας, ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας, ακόμα και από το αρχικό κείμενο που διακινείται στις Βρυξέλλες, ωστόσο δεν φτάνει στην απόδοση ευθυνών στη Ρωσία, επισημαίνει όμως τα γεγονότα και καταδικάζει τις πράξεις, φωτογραφίζοντας αλλά χωρίς να δείχνει τη Μόσχα.

Η έκδοση που επικαλείται το Politico αναφέρει ότι έχει προστεθεί ότι η ΕΕ καταδικάζει “με τον πλέον έντονο τρόπο” την πρώτη χρήση χημικών όπλων επί ευρωπαϊκού εδάφους από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Η διατύπωση αυτή δεν υπήρχε ούτε στο κείμενο των ηγετών, ούτε σε προηγούμενη έκδοση του κειμένου συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής και περιλήφθηκε μετά από πιέσεις της Μεγάλης Βρετανίας.

Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένει επιφυλακτική στην απόδοση ευθυνών καθώς δεν ευθυγραμμίζεται με τη βρετανική γραμμή που ενοχοποιεί απριόρι τη Μόσχα, υιοθετώντας μια πιο μετριοπαθή στάση:

“Η Ευρωπαϊκή Ένωση λαμβάνει ιδιαίτερα σοβαρά την εκτίμηση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό η Ρωσική Ομοσπονδία θα ευθύνεται” (σσ για την επίθεση.

Σύμφωνα με το Politico υπάρχει και μια ακόμη προσθήκη σύμφωνα με την οποία η ΕΕ ζητά από τις χώρες να

“συντονιστούν ως προς τις συνέπειες που υπάρξουν στο φως των απαντήσεων που θα παράσχουν οι ρωσικές αρχές”

Το Λονδίνο δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον επιμένει, ωστόσο, ότι έχει επαρκή στοιχεία που οδηγούν στο Κρεμλίνο, όσον αφορά την απόφαση εκτέλεσης του πρώην συνταγματάρχη της KGB και της κόρης του.

Σχετικά

Tags: Ανατολική ΕυρώπηΕλλάδα-ΡωσίαΕυρωπαϊκή Ένωσηκρίση ΕΕ-Ρωσίαςυπόθεση Σκρίπαλ
Share21Tweet13Share4Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Μπορεί η Κομισιόν να ανακοίνωσε πακέτο μέτρων 300 δισ. για την επιτάχυνση της ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας της Ένωσης, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Spotlight

Ανανεώσιμες: Η Ευρώπη δεν κάνει αρκετά για απεξάρτηση από τη Ρωσία

18 Μαΐου 2022
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Πολιτική & Οικονομία

Κομισιόν: 300 δισ. για ενεργειακή… ανεξαρτησία

18 Μαΐου 2022
Πολιτική & Οικονομία

ΕΕ: Βουτιά στις πωλήσεις αυτοκινήτων

18 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο

Στριμώχνει Τουρκία για Συρία, Αιγαίο... Κύπρο η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ

Η ΕΕ συνδέει άμεσα τον Τραμπ με σκάνδαλο Facebook-Analytica

MostPopular

  • Ο Ταγίπ Ερντογάν

    NATO: Τουρκικό μπλόκο στην… πόρτα σε Σουηδία – Φινλανδία

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο: Μήνυμα στον Πούτιν με bcc στoν Ερντογάν

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Σουέζ: Κονβόι 43 πλοίων διαπλέει τη διώρυγα τώρα

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • Φυσικό αέριο: Η Κομισιόν έχει χάσει τη μπάλα

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο – έρχονται βροχές

    97 shares
    Share 39 Tweet 24

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}