• Τελευταία
  • Trending
  • All

Προσφυγικό: Επιπλέον 3 δισ. ενέκρινε η ΕΕ για την Τουρκία

15 Μαρτίου 2018 - Ενημερώθηκε: 18 Μαρτίου 2018

Πιέσεις στον χρυσό μετά τις back-to-back συμφωνίες το Σαββατοκύριακο

12 Μαΐου 2025
Risk, Ρίσκο

Οι αγορές θα ξεκινήσουν με πάρτι… η συνέχεια είναι ζαριά! Ό,τι πρέπει να ξέρετε

12 Μαΐου 2025

Ο τουρισμός της εμπειρίας εκτοξεύεται! Από συναυλίες μέχρι ιατρικές πραξεις

12 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week Ahead: Διαπραγματεύσεις και… macro στο επίκεντρο

12 Μαΐου 2025
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν να κάτσουν στο τραπέζι - Το μπαλάκι στις αγορές

ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν να κάτσουν στο τραπέζι – Το μπαλάκι στις αγορές

11 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 12 Μαΐου 2025

Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Λος Άντζελες με 260 ευρώ από τη Norse

11 Μαΐου 2025

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Women in Law στης 14 Μαΐου

11 Μαΐου 2025

Η Κίνα κρατάει την Ευρώπη απ’ τα… λιμάνια

11 Μαΐου 2025

Athex TEch Summit 2025: Οι ηγέτες της επόμενης μέρας συζητούν

11 Μαΐου 2025

ATHEX Tech Summit 2025: Empowering Digital Transformation for a Competitive Future

11 Μαΐου 2025
Weather news, Καιρός

Αίθριος ο καιρός το πρώι-Χαλάει από το μεσημέρι

11 Μαΐου 2025

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

BIS: Οι τραπεζίτες επιμηκύνουν τις κρίσεις… από φόβο

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Επιστροφή στην κορυφή

10 Μαΐου 2025

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

10 Μαΐου 2025

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Προσφυγικό: Επιπλέον 3 δισ. ενέκρινε η ΕΕ για την Τουρκία

NewsRoomΑπόNewsRoom
15 Μαρτίου 2018 - Ενημερώθηκε: 18 Μαρτίου 2018
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
18 0
0
50
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Την ανανέωση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό με την καταβολή επιπλέον 3 δισ. ευρώ στην Άγκυρα αποφάσισε η Κομισιόν, εκ των οποίων το 1 δισ. προέρχεται από κοινοτικούς πόρους και τα 2 δισ. από κρατικές χρηματοδοτήσεις. Η απόφαση αν και συμπίπτει τη συνεχιζόμενη κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, εν τούτοις κρίθηκε ότι πρέπει να εξεταστεί αποστασιοποιημένα ώστε να μην διευρυνθεί το θέμα και δοθεί χώρος στην Τουρκία για μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Συνολικά από την έναρξη της συμφωνίας η Τουρκία έχει ήδη λάβει 6 δισ. ευρώ, ενώ θα λάβει επιπλέον 3 δισ., για το 2018, ανεβάζοντας τη συνολική ευρωπαϊκή στήριξη στα 9 δισ. ευρώ για την τριετία 2016-18.

Ακολουθώντας τη δέσμευσή της να υποστηρίξει τους Σύρους πρόσφυγες στην Τουρκία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κινητοποιεί πρόσθετη χρηματοδότηση για τη Στήριξη των Προσφύγων, η οποία έχει μέχρι στιγμής δώσει 500.000 παιδιά πρόσβαση στην εκπαίδευση και υποστηρίζει 1.2 εκατομμύρια πρόσφυγες με μηνιαίες καταβολές μετρητών.
Η απόφαση, της Κομισιόν, θεσπίζει το νομικό πλαίσιο για τη δεύτερη δόση των 3 δισ. ευρώ, όπως προβλέπεται στη δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, κινητοποιώντας 1 δισ. Ευρώ από τον προϋπολογισμό της ΕΕ. Η πρώτη δόση του μηχανισμού που δημιουργήθηκε το 2016 αποτελείται από 1 δισ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της ΕΕ και 2 δισ. Ευρώ από τις συνεισφορές των κρατών μελών. Η Επιτροπή προτείνει τη συνέχιση αυτού του διακανονισμού, ούτως ώστε να συνεχιστεί η επιτυχής και αποτελεσματική λειτουργία του μηχανισμού για έργα υπέρ των προσφύγων στην Τουρκία.

Σχετικάθέματα

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025

Ο αρμόδιος επίτροπος για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας και τις Διαπραγματεύσεις για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν, δήλωσε:

“Σήμερα, η Επιτροπή κάνει το πρώτο βήμα στην κινητοποίηση πρόσθετης στήριξης στο πλαίσιο του Μηχανισμού για τους Συριακούς Πρόσφυγες στην Τουρκία. Η δημοσίευση της δεύτερης ετήσιας έκθεσης επισημαίνει σαφώς τα θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής και πόσο ζωτικής σημασίας και αποτελεσματική είναι η διευκόλυνση, υποστηρίζοντας τους πιο ευάλωτους πρόσφυγες και τις κοινότητες υποδοχής τους στην Τουρκία, μειώνοντας έτσι τις μεταναστευτικές πιέσεις. Καλώ τα κράτη μέλη να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν να κινητοποιήσουν επιπλέον 3 δισ. ευρώ, να συνεχίσουμε την απαραίτητη βοήθεια μας. “

Ο Χρήστος Στυλιανίδης, αρμόδιος Επίτροπος για την Ευρωπαϊκή Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, δήλωσε:

“Από την παροχή βοήθειας στα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο για να προσφέρουν πρόσβαση στις ευάλωτες οικογένειες σε βασικές υπηρεσίες, η ανθρωπιστική βοήθεια της ΕΕ για τους πρόσφυγες στην Τουρκία έφερε απτά αποτελέσματα. μέσω της υποστήριξης μέσω του μεγαλύτερου προγράμματος παροχής βοήθειας σε μετρητά. Η νέα χρηματοδότηση θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Τουρκία και ανθρωπιστικές οργανώσεις για να βοηθήσουμε τους ευάλωτους πρόσφυγες και τις κοινότητες υποδοχής τους ».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη εκπληρώσει τη δέσμευσή της να χορηγήσει 3 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2016 και το 2017 μέσω του Μηχανισμού για τους Πρόσφυγες στην Τουρκία, ενώ το πλήρες ποσό έχει προγραμματιστεί, δεσμευθεί και αναληφθεί πριν από το τέλος του 2017. Με την Τουρκία να φιλοξενεί περίπου 3,5 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες, η Επιτροπή δεσμεύεται να συνεχίσει αυτή την υποστήριξη, καθώς η ανάγκη για βοήθεια εξακολουθεί να είναι σημαντική. Σύμφωνα με τη δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, τα κράτη μέλη συμφώνησαν να κινητοποιήσουν επιπλέον 3 δισ. ευρώ για τη στήριξη της ΕΕ προς τους πρόσφυγες στην Τουρκία αμέσως μετά τη σύναψη των διαθέσιμων πόρων. Η σημερινή απόφαση απορρέει από αυτό και επιδιώκει να διασφαλίσει ότι το πολύτιμο έργο του μηχανισμού μπορεί να συνεχιστεί.

Το ιστορικό παροχής ζωτικής υποστήριξης

Τα χρήματα από τη Στήριξη προορίζονται για έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής με επίκεντρο την ανθρωπιστική βοήθεια, την εκπαίδευση, την υγεία, τις δημοτικές υποδομές και την κοινωνικοοικονομική στήριξη. Μια έκθεση εφαρμογής που δημοσιεύθηκε σήμερα επιβεβαιώνει ότι η διευκόλυνση παρέχει θετικά, απτά και αποτελεσματικά αποτελέσματα για τους πρόσφυγες στην Τουρκία.

Πρόοδος της ανθρωπιστικής βοήθειας

Στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού σκέλους του μηχανισμού, έχουν διατεθεί 1,38 δισεκατομμύρια ευρώ και έχουν συναφθεί τα 45 ανθρωπιστικά σχέδια με 19 εταίρους, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες, την προστασία, την εκπαίδευση και την υγεία. Η ΕΕ συνέχισε να αντιμετωπίζει τις ανάγκες ιδιαίτερα ευάλωτων προσφύγων μέσω του δικτύου κοινωνικής ασφάλειας έκτακτης ανάγκης, το οποίο ωφελεί 1,2 εκατομμύρια από τους πιο ευάλωτους πρόσφυγες. Το Πρόγραμμα Μεταβατικών Μεταφορών Χρηματοκιβωτίων για Παιδεία ξεκίνησε το 2017 και είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης Εκτάκτων Αναγκών που χρηματοδοτείται από την ΕΕ, διευκολύνοντας την πρόσβαση των πληθυσμών προσφύγων στα επίσημα εκπαιδευτικά συστήματα. Από τον Φεβρουάριο του 2018, πάνω από 266.000 παιδιά παρακολούθησαν σχολείο και οι οικογένειές τους έλαβαν οικονομική ενίσχυση μέσω του προγράμματος Υποκατάστημα Ταμειακών Μεταβιβάσεων για Εκπαίδευση.

Αποτελέσματα στην εκπαίδευση, την υγεία και την κοινωνικοοικονομική υποστήριξη

Στο σκέλος μακροπρόθεσμης ανάπτυξης της διευκόλυνσης, διατέθηκαν 1,611 δισ. Ευρώ, και τα 27 έργα έχουν ανατεθεί και έχουν εκταμιευθεί 747 εκατ. Ευρώ. Ο μηχανισμός εξακολουθεί να υποστηρίζει μακροπρόθεσμα μέσα διαβίωσης, κοινωνικοοικονομικές και εκπαιδευτικές προοπτικές προσφύγων στην Τουρκία. Αυτή η στήριξη βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και να βελτιώσουν την εκπαιδευτική υποδομή, συμπεριλαμβανομένων των σχολικών κτιρίων και του εκπαιδευτικού υλικού. Από τον Οκτώβριο του 2017, μια άμεση επιχορήγηση ύψους 300 εκατ. Ευρώ, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας, προωθεί την ενσωμάτωση των συριακών παιδιών στο τουρκικό εκπαιδευτικό σύστημα και έχει παράσχει 312.000 παιδιά με εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας από σχεδόν 5.500 Τουρκικές γλώσσες καθηγητές.

Με την υποστήριξη της KfW και της Παγκόσμιας Τράπεζας, η κατασκευή και ο εξοπλισμός 125 δομών και 50 προκατασκευασμένων σχολείων θα ωφελήσει 124.000 παιδιά πρόσφυγες ετησίως. Επιπλέον, συνεργάζεται με το τουρκικό Υπουργείο Υγείας, η Στήριξη χορήγησε 300 εκατ. ευρώ βοήθειας για να εξασφαλίσει πρόσβαση των προσφύγων σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού περισσότερων από 217.000 συριακών παιδιών προσφύγων. Από το Δεκέμβριο του 2017, οι πρόσφυγες έχουν επωφεληθεί από πάνω από 760.000 πρωτοβάθμιες διαβουλεύσεις για την υγειονομική περίθαλψη. Για τη βελτίωση της απασχόλησης και της ένταξης στην αγορά εργασίας προσφύγων και ευάλωτων μελών των κοινοτήτων υποδοχής, νέα έργα θα προσφέρουν επαγγελματική κατάρτιση σε 15.100 άτομα και 7.400 άτομα θα επωφεληθούν από την αναζήτηση εργασίας και συμβουλευτικές συνεδρίες.

Σχετικά

Tags: Κομισιόνκρίση ΕΕ-ΤουρκίαςΤουρκία
Share20Tweet13Share4Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025
The Wire

H Microsoft θωρακίζει το ευρωπαϊκό cloud απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις

8 Μαΐου 2025
The Wire

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Τα fake news ταξιδεύουν 6 φορές ταχύτερα από τα αληθινά γεγονότα

Επικοινωνία Μέρκελ-Ερντογάν, μετά την έγκριση 3 δισ. για την Τουρκία από την ΕΕ

MostPopular

  • Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Λος Άντζελες με 260 ευρώ από τη Norse

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    325 shares
    Share 130 Tweet 81
  • ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν να κάτσουν στο τραπέζι – Το μπαλάκι στις αγορές

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Η Κίνα κρατάει την Ευρώπη απ’ τα… λιμάνια

    41 shares
    Share 16 Tweet 10

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr