• Τελευταία
  • Trending
  • All
Καμπανάκι GRECO για διαφθορά λόγω... πανδημίας!

Βαλκάνια: Η διαφθορά τροχοπέδη στην ευρωπαϊκή προοπτική

27 Φεβρουαρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 2 Μαρτίου 2018

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

BIS: Οι τραπεζίτες επιμηκύνουν τις κρίσεις… από φόβο

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Επιστροφή στην κορυφή

10 Μαΐου 2025

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

10 Μαΐου 2025

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Βαλκάνια: Η διαφθορά τροχοπέδη στην ευρωπαϊκή προοπτική

NewsRoomΑπόNewsRoom
27 Φεβρουαρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 2 Μαρτίου 2018
Στις Crisis Zone, The Wire, Βαλκάνια, Διαφθορά, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
41 1
0
Καμπανάκι GRECO για διαφθορά λόγω... πανδημίας!

Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να διαχειρίζονται με αυστηρό τρόπο τους κινδύνους διαφθοράς που απορρέουν από την ανάγκη να ληφθούν έκτακτα μέτρα

113
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα διαφθοράς στις χώρες των Βαλκανίων επισημαίνουν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, υπεύθυνοι για τη διεύρυνση, ενώ ο οργανισμός Transparency International που παρακολουθεί συστηματικά και σε βάθος την κατάσταση επισημαίνει ότι η στασιμότητα είναι επίσης ένδειξης αδυναμίας εφαρμογής των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων, είτε λόγω μεγάλης αντίστασης, είτε λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης.

Σε κάθε περίπτωση η ισχυρή επιρροή βαρόνων των media και επιχειρηματιών σε πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και οι υψηλές διασυνδέσεις του οργανωμένου εγκλήματος αποτελούν, σύμφωνα με την Transparency International το μείζον πρόβλημα στην αντιμετώπιση της διαφθοράς στα Βαλκάνια.

Η έκθεση δημοσιεύθηκε τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνεργασία με το NATO επιδιώκουν να αναζωογονήσουν τις ευρωατλαντικές προοπτικές των χωρών στα Δυτικά Βαλκάνια, με στόχο να σταθεροποιήσουν την περιοχή και να ανακόψουν τις επεκτατικές βλέψεις του Βλάντιμιρ Πούτιν. Ωστόσο, η διαμάχη στους κόλπους της ΕΕ για το χρονοδιάγραμμα ένταξης και τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις είναι αρκετά έντονη.

Σχετικάθέματα

ΔΕΣΦΑ και NOMAGAS ενισχύουν τη συνεργασία τους

29 Απριλίου 2025

Καταρρέει η κυβέρνηση της Σερβίας – Πρόωρες εκλογές

19 Μαρτίου 2025

Διαδηλώσεις στη Βόρεια Μακεδονία για τους νεκρούς στο Κότσανι

17 Μαρτίου 2025

Όπως δήλωσε ο Cornelia Abel, Διευθυντής Έργου της Transparency International και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη:

“Η σύνδεση αυτή θέτει σε κίνδυνο ή σε ορισμένες περιπτώσεις αναστέλλει σε μεγάλο βαθμό το κράτος δικαίου και την κατανομή της εξουσίας”,

Ο δείκτης αντίληψης της διαφθοράς του 2017, που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, κατατάσσει 180 χώρες και εδάφη με βάση τα αντιληπτά επίπεδα διαφθοράς του δημόσιου τομέα σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες και τους επιχειρηματίες.

Κατατάσσει χώρες από 0 [αντιληπτή ως εξαιρετικά διεφθαρμένη] σε 100 [θεωρείται ως λιγότερο διεφθαρμένη] τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους διαπίστωσαν ότι περισσότερο από τα δύο τρίτα των χωρών βαθμολογούνται κάτω από 50, με μέσο όρο 43.

Ο δείκτης δείχνει ότι οι περισσότερες βαθμολογίες των Βαλκανικών χωρών μειώθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά, σύμφωνα με τον Abel, αυτό συμβαίνει στο επίπεδο του “στατιστικού σφάλματος”.

“Από το 2016 έως το 2017, καμία από τις χώρες της περιοχής ή οπουδήποτε στον κόσμο δεν είχε σημαντική βελτίωση ή μείωση [στην αξιολόγηση]”

δήλωσε ο Abel.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα αποτελέσματα για μεγαλύτερη περίοδο, από το 2012 έως το 2017, δείχνουν ότι οι βαλκανικές βρίσκονται σε στασιμότητα, όσον αφορά τη διαφθορά.

Εκτός από την διαπλοκή πολιτικών και επιχειρηματιών ακόμα και μαφιόζων, στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα είναι η κατάργηση ανεξάρτητων θεσμών, η εξαρτώμενη από την πολιτική εξουσία Δικαιοσύνη και η αδυναμία των αρχών στην επιβολή του νόμου.

Ο Άμπελ χαρακτήρισε τη Σερβία ως παράδειγμα ενός «δέσμιου πολιτικού συστήματος», επικαλούμενος την υπερβολική επιρροή του προέδρου του, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

“Η Σερβία … γίνεται πρωταρχικό παράδειγμα ενός “ανδρός αρχή” που επηρεάζει όλους τους άλλους”, ανέφερε. Η Σερβία έπεσε κατά πέντε θέσεις στον Δείκτη Αντίληψης της Διαφθοράς, από 72 το 2016 σε 77 το 2017.

Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες αποτυχίες, όπως οι προσπάθειες περιορισμού της ελεύθερης πρόσβασης σε πληροφορίες δημόσιας σημασίας και ο διορισμός διευθυντή της Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Διαφθοράς της χώρας που έχει δεσμούς με το κυβερνών Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα.

Στην Αλβανία, η οποία έπεσε από την 83η στην 91η θέση, σημειώθηκε πρόοδος στην αντιμετώπιση της μικροδιαφθοράς στον δημόσιο τομέα, αλλά επισημαίνεται ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά για μεγαλύτερα ζητήματα όπως η διαφθορά στη δικαστική εξουσία, σύμφωνα με την έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες του 2017 και στις αρχές του 2018 η κυβέρνηση Ράμα έχει ενισχύσει τη συνεργασία με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές, βοηθώντας στην εξάρθρωση κυκλωμάτων διακινητών ναρκωτικών και εμπόρων ανθρώπων, ωστόσο απέφυγε να άρει την ασυλία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος που καταζητείται από τις ιταλικές αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η οποία καταλαμβάνει την ίδια θέση με την Αλβανία και στα δύο χρόνια, αποτελεί περίπτωση «σαφούς στασιμότητας», χωρίς ουσιαστικές μεταβολές αλλαγή τα τελευταία 10 χρόνια.

«Είναι μία από αυτές τις χώρες που κάνουν ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω»,

είπε ο Abel.

Από όλες τις χώρες των Βαλκανίων, η πΓΔΜ είχε την πιο απότομη πτώση – από την 90η θέση το 2016 σε 107 το 2017 – αλλά ο Abel αποδόθηκε αυτό το φθινόπωρο σε σοκ αποκαλύψεις διαφθοράς στον πρώην πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι.

“Ευτυχώς, ο Γκρουέφσκι δεν εξελέγη ξανά και υπάρχουν σοβαρές ελπίδες για τη νέα κυβέρνηση”, ο επικεφαλής της Transparency International.

Οι μόνες χώρες που έχουν σημειώσει πρόοδο σε σχέση με το προηγούμενο έτος είναι η Βουλγαρία, η οποία ανέβηκε από την 75η στην 71η θέση και το Κοσσυφοπέδιο, το οποίο ανέβηκε από την 95η θέση στην 85η θέση. Ωστόσο, ο Abel υπογραμμίζει ότι η βελτίωση σε ένα ενός έτους δεν είναι στατιστικά σημαντική.

«Μιλώντας για βελτίωση, δεν ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο διαφθοράς που παρατηρήθηκε σε όλες τις διάφορες έρευνες που έκαναν πρόσφατα οι εταίροι μας στο Κοσσυφοπέδιο»,

ανέφερε.

Όσον αφορά τη Βουλγαρία, δεν υπάρχει “αποτελεσματική δομή κατά της διαφθοράς”, καθώς ο πολυαναμενόμενος νόμος κατά της διαφθοράς δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, πρόσθεσε ο Αμπέλ.

Στην Κροατία, η οποία κράτησε σχεδόν το ίδιο διάστημα – υποχώρησε από την 55η θέση στην 57η θέση – τα προβλήματα έχουν επιδεινωθεί, ιδιαίτερα στην πολιτική πολυφωνία.

Σύμφωνα με τον Abel, αυτό συνοδεύτηκε από την αποδυνάμωση των ανεξάρτητων θεσμών και των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, ενώ και ο δείκτης τιμών καταναλωτή της Κροατίας επιδεινώθηκε από τότε που εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2013.

Το Μαυροβούνιο παραμένει η μόνη χώρα που έμεινε αμετακίνητη στον δείκτη και τον πίνακα κατάταξης καθώς η εικαζόμενη προσπάθεια πραξικοπήματος “ανέκοψε κατά κάποιο τρόπο τις προσπάθειες κατά της διαφθοράς”.

Η Ρουμανία, η οποία έπεσε από την 57η στην 59η θέση στην κατάταξη, ξεχωρίζει για τις μαζικές διαμαρτυρίες κατά της διαφθοράς του περασμένου έτους.

“Ο τελικός στόχος είναι να έχουν οι πολίτες ενδιαφέρον να παρακολουθούν τη δική τους κυβέρνηση και τα θεσμικά τους όργανα”, δήλωσε ο Abel.

Ωστόσο, προειδοποίησε ότι δεν αρκεί μόνο ένα θεσμικό όργανο να κάνει τη δουλειά του, αλλά το “ολόκληρο σύστημα”.

Ένα άλλο πράγμα που σημειώνει η Transparency International είναι η σχέση μεταξύ διαφθοράς, ελευθερίας του Τύπου και της κοινωνίας των πολιτών.

Ο Abel ανέφερε τα στοιχεία της επιτροπής για την προστασία των δημοσιογράφων, λέγοντας ότι 368 δημοσιογράφοι πέθαναν ενώ παρακολουθούσαν ιστορίες το 2012 και το 96% αυτών των θανάτων ήταν σε χώρες των οποίων οι ΔΤΚ είναι μικρότεροι από 45.

Αυτή είναι ότι η διαφάνεια έχει επισημάνει “περισσότερες επιθέσεις κατά δημοσιογράφων καθώς και αυξανόμενη πίεση στην κοινωνία των πολιτών” καταγράφονται σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. “Αυτό … προσθέτει σε ένα περιβάλλον στο οποίο διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, σκιώδεις επιχειρηματίες και άτομα από το οργανωμένο έγκλημα μπορούν να ενεργούν ατιμώρητα, η εποπτεία λείπει », κατέληξε.

Σχετικά

Tags: ΑλβανίαΒόρεια ΜακεδονίαΜαυροβούνιοΣερβία
Share45Tweet28Share8Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

ΔΕΣΦΑ και NOMAGAS ενισχύουν τη συνεργασία τους

29 Απριλίου 2025
The Wire

Καταρρέει η κυβέρνηση της Σερβίας – Πρόωρες εκλογές

19 Μαρτίου 2025
Crisis Zone

Διαδηλώσεις στη Βόρεια Μακεδονία για τους νεκρούς στο Κότσανι

17 Μαρτίου 2025
Επόμενο άρθρο
Mario Draghi

Ντράγκι: Όλα καλά με Τσακαλώτο, κλείνουν τα προαπαιτούμενα εντός δυο εβδομάδων

Terrorism Alert Desk, τρομοκρατία

H Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών-FAI/IRF έβαλε τις βόμβες στη Μαρέβα και τον Καρατζαφέρη

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    318 shares
    Share 127 Tweet 80
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    565 shares
    Share 226 Tweet 141

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr