• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η Μέρκελ μπαίνει στο Σκοπιανό και Μεσόγειο: Συνάντηση με Ζάεφ και Τσίπρα

21 Φεβρουαρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

BIS: Οι τραπεζίτες επιμηκύνουν τις κρίσεις… από φόβο

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Επιστροφή στην κορυφή

10 Μαΐου 2025

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

10 Μαΐου 2025

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025

Qualco: Τεράστια η ζήτηση στο IPO… Καταλύτης το τρίο cornerstone

9 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο 

9 Μαΐου 2025
piggy bank in pool, saving money for vacation time. Generative Ai

Ξενοδόχοι: Η Αθήνα χάνει τουρισμό λόγω προβλημάτων σε Μουσεία – Ακρόπολη

9 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις απέκτησε το 100% της Καλογήρου

9 Μαΐου 2025

Σε τροχιά υλοποίησης ο ΒΟΑΚ – Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

9 Μαΐου 2025

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Η Μέρκελ μπαίνει στο Σκοπιανό και Μεσόγειο: Συνάντηση με Ζάεφ και Τσίπρα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
21 Φεβρουαρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 23 Φεβρουαρίου 2018
Στις Crisis Zone, The Wire, Trump-effect, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
44
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Έτοιμη να χρησιμοποιήσει το ειδικό της βάρος στις εξελίξεις στη Βαλκανική χερσόνησο και στη Μεσόγειο εμφανίζεται η Άγκελα Μέρκελ, η οποία συναντάται σήμερα με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ και εν συνεχεία, την Παρασκευή, με τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία και χθες. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το ρόλο που επιφυλάσσει για τον εαυτό του, το Βερολίνο, τόσο στο Σκοπιανό όσο και απέναντι στην Τουρκία.

Η Γερμανίδα καγκελάριος έχει αναβαθμισμένη ευρωπαϊκή πολιτική ατζέντα, όπως συμφωνήθηκε προγραμματικά μεταξύ των κομμάτων στο πλαίσιο της δημιουργίας του νέου κυβερνητικού συνασπισμού. Ακόμα όμως πολλά πράγματα σε σχέση με αυτή την πολιτική παραμένουν θολά και ασαφή, καθώς η Γερμανία επιχειρεί επαναπροσέγγιση με την Τουρκία, να διατηρήσει τις ισορροπίες στο πλαίσιο του NATO και να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται από τη στρατηγική συμμαχία με τις ΗΠΑ, χωρίς να δίνει πατήματα στη Ρωσία για να ασκήσει επιρροή και παρεμβάσεις.

Η Ευρώπη έμεινε χωρίς πυξίδα τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η Γερμανία αναζητούσε χρυσή τομή για τον σχηματισμό κυβέρνησης και η Γαλλία αποδείχθηκε, για ακόμη μια φορά, αδύναμη να αναλάβει ηγεμονικό ρόλο στην Ευρώπη. Το Παρίσι δεν κατάφερε να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας τις ρωσικές παρεμβάσεις και την τουρκική προκλητικότητα, παρά τη στήριξη της Ιταλίας και υπό την πίεση Ελλάδας, Κύπρου και των συνθηκών. Το πρόσφατο crash test στην με την παρενόχληση του γεωτρύπανου της ENI στην κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία και η αδυναμία της Ρώμης να αποτρέψει και εν συνεχεία να χαλιναγωγήσει την Τουρκική προκλητικότητα, κατέστησε σαφές ότι η Ιταλία δεν προτίθεται να παίξει ρόλο ηγέτη της Μεσογείου, ούτε εξ ανάγκης.

Σχετικάθέματα

merkel

Μέρκελ: Καθυστερήσαμε τον Πούτιν – Δεν μπορούσαμε να τον αποτρέψουμε

8 Ιουνίου 2022
Άγκελα Μέρκελ

Γερμανία: Η Μέρκελ έβαλε το lockdown στο τραπέζι

25 Νοεμβρίου 2021
Άγκελα Μέρκελ και Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Μέρκελ – Μητσοτάκης: Τα μηνύματα και τα θέματα που δεν ακούμπησαν

29 Οκτωβρίου 2021

Η διαμορφούμενη συγκυρία, με την απόσυρση του άμεσου αμερικανικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της αλλαγής δόγματος στην Ανατολική Μεσόγειο, η ανάδειξη περιφερειακών δυνάμεων όπως η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία σε ρόλο ρυθμιστών και η εκτός ορίων προκλητικότητα της Τουρκίας έναντι όλων των γειτόνων της, καθιστούν επιτακτική πλέον την ανάδειξη της Ευρώπης, υπό την ηγεμονία του μόνου πρόθυμου και ικανού παίκτη, της Γερμανίας ως δύναμης σταθερότητας για τη διαχείριση των κρίσεων που αναδύονται.

Μια πρώτη γεύση των γερμανικών θέσεων θα λάβει η Ευρώπη, στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής, καθώς η Κύπρος θα θέσει θέμα τουρκικής προκλητικότητας, ενώ θα συζητηθεί και η πολιτική διεύρυνσης της ΕΕ προς τα Βαλκάνια, κατά τη συζήτηση της οποίας, σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, στη Σόφια, διαπιστώθηκαν αποστάσεις.

(L-R) U.S. President Donald Trump, NATO Secretary General Jens Stoltenberg and German Chancellor Angela Merkel gather with NATO member leaders to pose for a family picture before the start of their summit in Brussels, Belgium, May 25, 2017.REUTERS/Jonathan Ernst

Η έγκαιρη και σταθερή παρέμβαση της Γερμανίας στις αναδυόμενες κρίσεις στα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο, που προκαλούνται από την προσπάθεια αλλαγής του status quo στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης NATO-Ρωσίας και του νέου στρατηγικού δόγματος των ΗΠΑ, είναι ο μόνος τρόπος για τη διατήρηση δυνάμεων όπως η Τουρκία και η Ρωσία υπό έλεγχο.

Η αποστασιοποίηση του Βερολίνου και των Βρυξελλών από τις πολιτικές Τραμπ στη Μέση Ανατολή, το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης μπορούν να δράσουν θετικά, διασφαλίζοντας ικανό χώρο για την προώθηση μιας νέας ευρωπαϊκής προσέγγισης από τη Γερμανία. Για την ανάληψη μιας τόσο φιλόδοξης πρωτοβουλίας όμως απαιτείται ισχυρή πολιτική βούληση και απόδειξή της με αποφασιστικές δράσεις στα πρώτα βήματα, ώστε να κερδίσει αξιοπιστία και να πείσει.

Ανασταλτικό παράγοντα σε αυτή την κατεύθυνση αποτελούν οι αποδυναμωμένες ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας, κενό που μπορεί να καλύψει αρχικά η Γαλλία και εν συνεχεία ο ευρωστρατός, σχέδιο που αν και φιλόδοξο φαίνεται ότι αποτελεί αναπόδραστη προοπτική ελλείψει άλλων λύσεων και υπό τη σκιά διαρκώς κλιμακούμενων απειλών και της απομάκρυνσης της ΕΕ από τις ΗΠΑ, λόγω του Trump effect.

Πρώτη γεύση παίρνει ο Ζάεφ

Επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος θα συναντηθεί με την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και θα γίνει δεκτός και από τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος θα υποδεχτεί τον κ. Ζάεφ στην Καγκελαρία με στρατιωτικές τιμές στις 12:00 (τοπική ώρα), ενώ περί τις 13:15 αναμένεται να δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου Ουλρίκε Ντέμερ, στην ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνονται διμερή θέματα, αλλά και τα τρέχοντα ζητήματα ευρωπαϊκής και περιφερειακής πολιτικής.

Η πρώτη συνάντηση της κ. Μέρκελ με τον κ. Ζάεφ είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο, στο περιθώριο της Συνόδου Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων στην Τεργέστη.

Ακολουθεί ο Τσίπρας

Τηλεφωνική συνομιλία με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις συνομιλίες σε σχέση με το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ, την προκλητική αεροναυτική δραστηριότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις ευρωτουρκικές σχέσεις.

Επιπλέον, συζήτησαν για την παρεμπόδιση της εξόρυξης στην κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία.

Οι δύο ηγέτες αναμένεται να έχουν και συνάντηση την Παρασκευή στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των 27, σε συνέχεια της συνάντησης που θα έχει η Γερμανίδα Καγκελάριος με τον Ζόραν Ζάεφ στη Γερμανία, αλλά και προκειμένου να συνεχίσουν τη συζήτησή τους σε σχέση με την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στη συνομιλία του με την Αγκελα Μέρκελ και αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ υπογράμμισε την ανάγκη για οριστική λύση στο θέμα με αλλαγή και της συνταγματικής ονομασίας της γείτονος, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις τουρκικές ενέργειες της τελευταίας περιόδου, τονίζοντας πως ο σεβασμός του διεθνούς δικαιου σε Αιγαίο και Μεσόγειο από την Τουρκία αποτελεί προϋπόθεση για την προώθηση των ευρωτουρκικών σχέσεων.

Μέρκελ-Τουρκία… αμυντική βιομηχανία

Το αμυντικό λόμπι και την εκπεφρασμένη επιδίωξη της Άγκελα Μέρκελ να ενισχύσει τη γερμανική αμυντική βιομηχανία χρησιμοποιεί ως πολιορκητικό κριό ο Ταγίπ Ερντογάν στην προσπάθεια επαναπροσέγγισης και διαμόρφωσης σταθερών σχέσεων με τη Γερμανία.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Süddeutsche Zeitung, η Τουρκία στο πλαίσιο πολιτικής tit-for-tat, μετά την απελευθέρωση του Γερμανού δημοσιογράφου τουρκικής καταγωγής, Ντενίζ Γιουτσέλ, πιέζει τη γερμανική κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσουν από κοινού στην κατασκευή τεθωρακισμένων.

Η εφημερίδα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και σε δηλώσεις που έκανε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, στο περιθώριο της διάσκεψης για την ασφάλεια στο Μόναχο, όπου σημείωσε πως επιθυμεί τη γερμανική συμμετοχή στην κατασκευή τεθωρακισμένων. Ειδικότερα δε, η Άγκυρα φέρεται να προωθεί μια συνεργασία ευρύτερη συνεργασία στο θέμα των αμυντικών εξοπλισμών. Έτσι, θέτει υπό πίεση τη γερμανική κυβέρνηση.

Μετά τη συνάντηση της Άγκελα Μέρκελ με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ, στο Βερολίνο, η Άγκυρα αποφυλάκισε τον Γερμανό δημοσιογράφο Ντενίζ Γιουζέλ που κρατούσε ως διαπραγματευτικό χαρτί, κίνηση που δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν εντάσσεται στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης ή αν πρόκειται για “αλισβερίσι”.

Σχετικά

Tags: Άγκελα Μέρκελ
Share18Tweet11Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

merkel
Πολιτική & Οικονομία

Μέρκελ: Καθυστερήσαμε τον Πούτιν – Δεν μπορούσαμε να τον αποτρέψουμε

8 Ιουνίου 2022
Άγκελα Μέρκελ
The Wire

Γερμανία: Η Μέρκελ έβαλε το lockdown στο τραπέζι

25 Νοεμβρίου 2021
Άγκελα Μέρκελ και Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου
Αμυνα & Διπλωματία

Μέρκελ – Μητσοτάκης: Τα μηνύματα και τα θέματα που δεν ακούμπησαν

29 Οκτωβρίου 2021
Επόμενο άρθρο

Μάχη για το status και τα κλειδιά ESM και Eurogroup

Ο Τραμπ αδειάζει τον Μακμάστερ για Ρωσία, φήμες για καρατόμησή του

MostPopular

  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    318 shares
    Share 127 Tweet 80
  • Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    565 shares
    Share 226 Tweet 141

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr