• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τα media για το Συλλαλητήριο: Ακροδεξιοί οι διοργανωτές, κατώτερο το 1992

22 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Τα media για το Συλλαλητήριο: Ακροδεξιοί οι διοργανωτές, κατώτερο το 1992

NewsRoomΑπόNewsRoom
22 Ιανουαρίου 2018
Στις The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
20 0
0
54
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Το προφίλ των διοργανωτών, τον όγκο του κόσμου, συγκρίσεις με το αντίστοιχο που πραγματοποιήθηκε πριν την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την ιστορία της αντιπαράθεσης για το ονοματολογικό της πΓΔΜ εστιάζουν τα διεθνή media, σκιαγραφώντας το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, ενώ τα ελληνικά αναδεικνύουν επικείμενες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και τα περιθώρια της διαπραγμάτευσης, λόγω της μαζικότητας και του συνεπακόλουθου πολιτικού κόστους.

Η πλευρά που αγνοείται τόσο από τα ελληνικά όσο και τα διεθνή media είναι η χρονική, καθώς το Σκοπιανό έχει συμπεφωνημένο ορίζοντα ωρίμανσης έξι μηνών, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη μαζικότητα ενός πολιτικά ετερογενούς, υπό διαμόρφωση εθνικού κινήματος. Επίσης, αγνοείται το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο συλλαλητήριο, στην Αθήνα, αυτή την εβδομάδα, από τον όγκο, τη μαζικότητα και την ένταση του οποίου επίσης θα εξαχθούν συμπεράσματα.

Τα γερμανικά media, προεξάρχουσας τη Die Zeit κάνει λόγο για ακροδεξιές και εθνικιστικές οργανώσεις, που διοργάνωσαν το συλλαλητήριο, επισημαίνει ότι τοπικοί άρχοντες, πολιτική, πολιτειακή και θρησκευτική ηγεσία αποκήρυξαν τα συλλαλητήρια, ενώ αναφέρεται στους υπολογισμούς της αστυνομίας για το πλήθος σε 50,000, αριθμός που απέχει από τους υπολογισμούς των διοργανωτών για 500,000.

Σχετικάθέματα

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

«Στη διαδήλωση καλούσαν ακροδεξιές οργανώσεις, καθώς και οργανώσεις με εθνικιστικό προσανατολισμό. Τα περισσότερα ελληνικά κόμματα, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και η ηγεσία της ορθόδοξης εκκλησίας είχαν ταχθεί εναντίον των διαδηλώσεων. Η αστυνομία υπολογίζει τον αριθμό των διαδηλωτών σε 50.000».

Στα διεθνή media επίσης, δεν αναφέρονται τα συνθήματα, τα οποία ήταν απαξιωτικά για το πολιτικό σύστημα καθώς και το γεγονός ότι απέπνεαν άρωμα “δικτατορίας”.

Η επίσης γερμανική, Tageszeitung του Βερολίνου σημειώνει ότι

«δεν ήταν μία νέα έκδοση του μεγάλου συλλαλητηρίου που είχε γίνει το 1992, όταν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συνέρρεαν στους δρόμους, διαδηλώνοντας υπέρ του ʻελληνικού χαρακτήρα της Μακεδονίαςʼ».

Η εφημερίδα επίσης αναδεικνύει τις εκτιμήσεις της αστυνομίας για το πλήθος των διαδηλωτών:

«Ήρθαν ωστόσο τουλάχιστον 50.000 διαδηλωτές σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη Θεσσαλονίκη» σημειώνει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι «οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να διατηρήσει η γειτονική χώρα την ονομασία ‘Δημοκρατία της Μακεδονίαςʼ που προβλέπει στο σύνταγμά της».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «η Ελλάδα επιθυμεί να κρατήσει την ονομασία αυτή ως μέρος της ιστορικής της κληρονομιάς και επιπλέον φοβάται πιθανές εδαφικές διεκδικήσεις προς την ομώνυμη επαρχία της. Τα επιχειρήματα αυτά επαναλήφθηκαν με πάθος στο συλλαλητήριο της Κυριακής. ʻΔιαδηλώστε αδέρφια μουʼ έλεγε ο ιδιαίτερα συντηρητικός μητροπολίτης Θεσσαλονίκης».

Για προσέλευση που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες κάνουν λόγο οι New York Times, το Γαλλικό Πρακτορείο και το Sky News

«Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή για να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση της λέξης Μακεδονία στο όνομα της γειτονικής πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας εν μέσω συνομιλιών των δύο εθνών με στόχο την επίλυση της μακρόχρονης διαμάχης»

επισημαίνουν σε σημερινό δημοσίευμά τους οι New York Times.

Μετά από μια σύντομη περιγραφή των τελευταίων εξελίξεων στο θέμα, η αρθρογράφος δίνει μια περιγραφή του «παλμού» της συγκέντρωσης, επισημαίνοντας ότι «ορισμένοι διαδηλωτές φορούσαν παραδοσιακές στολές» ενώ άλλοι είχαν ντυθεί σαν τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ειδική αναφορά κάνει το δημοσίευμα στην παρουσία ακροδεξιών πολιτικών αλλά και «σκληροπυρηνικών κληρικών» μεταξύ των χιλιάδων διαδηλωτών που «κυμάτιζαν σημαίες» αλλά και στην διάσταση απόψεων μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Κάμμενου σχετικά με το θέμα της συμπερίληψης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Με εκτενές δημοσίευμα του, το Γαλλικό Πρακτορείο επισημαίνει ότι αν και η προσέλευση στη μεγάλη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε τις εκτιμήσεις που είχαν διατυπωθεί τις περασμένες μέρες,

«οι Έλληνες φαίνονται να είναι λιγότερο μάχιμοι αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα συγκριτικά με το παρελθόν»

Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο επιχειρώντας τη σύγκριση με το 1992

«Το 1992 πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, 10% του πληθυσμού είχαν συμμετάσχει σε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, διακηρύσσοντας ότι “Η Μακεδονία είναι Ελληνική”»

Το δημοσίευμα κάνει επίσης λόγο για την παρουσία ακροδεξιών δυνάμεων και σκληροπυρηνικών ιερέων στο συλλαλητήριο αλλά και στην παράξενη «σύνθεση» του πλήθους που περιλάμβανε «Κρητικούς με παραδοσιακές στολές που ταξίδεψαν από το νησί τους με τα άλογά τους αλλά και Βορειοελλαδίτες με στολές μακεδονομάχων» από έναν αιώνα πριν, που βρίσκονταν στον Λευκό Πύργο από το πρωί της Κυριακής.

Η λαϊκίστικη Daily Mail όμως αναφέρθηκε με άρθρο στο site της στο χθεσινό συλλαλητήριο, επισημαίνοντας ότι οι

«Έλληνες πιστεύουν ακράδαντα ότι η χρήση του ονόματος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων αποτελεί σφετερισμό της κληρονομιάς τους και υποδηλώνει εδαφικές διεκδικήσεις στην επικράτειά τους».

Το συντηρητικό Sky News, ήταν το μόνο διεθνές δίκτυο που ανέβασε το επίπεδο της συμμετοχής πάνω από τα στοιχεία της αστυνομίας:

«Πάνω από 100. 000 Έλληνες συγκεντρώθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης απαιτώντας η ΠΓΔΜ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον όρο Μακεδονία στην ονομασία της»

επισημαίνει σημερινό άρθρο του Sky News.

Όπως αναφέρει, το χθεσινό συλλαλητήριο εντάσσεται στο πλαίσιο μιας κόντρας 27 ετών μεταξύ της ελληνικής επικράτειας της Μακεδονίας, που έχει ως πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη και τη γειτονική χώρα της Ελλάδας γνωστή ως FYROM, ενώ ειδική αναφορά γίνεται και στην ατυχή αναγνώριση της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονίας» από τον πρόεδρο Μπους το 2004, που είχε προκαλέσει την οργή των Ελλήνων.

Το Protothema.gr προσεγγίζει το συλλαλητήριο από την πλευρά της μαζικότητας, επιχειρεί να αναγνωρίσει αλλαγή στάσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να δώσει αίσθηση ρήξης με την κυβέρνηση στο θέμα, προσφέροντας διέξοδο από την “παγίδα” της συνεννόησης και το ενδεχόμενο συναίνεσης.

Στο δημοσίευμά του στην ηλεκτρονική του έκδοση επισημαίνει:

Η όλη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια «θολώνει» μετά το εντυπωσιακό και πέρα από κάθε αρχικό υπολογισμό της κυβέρνησης, αλλά και των ίδιων των διοργανωτών, για τη δυναμική που έχει το όλο ζήτημα στην ελληνική κοινή γνώμη.

Αποστάσεις από το συλλαλητήριο λαμβάνει με σειρά άρθρων η Καθημερινή, με μόνη εξαίρεση τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, το οποίο αν και το είχε ως πρώτο θέμα, μετά το συλλαλητήριο, εν τούτοις δεν αποτέλεσε θέση του μέσου. Ειδικότερα όπως επισημαίνει ο ανταποκριτής της Καθημερινής στις ΗΠΑ, Ανασάσιος Έλλις:

Ενα συλλαλητήριο για να πετύχει πρέπει να γίνει τη σωστή στιγμή και να είναι, άμεσα ή έστω και έμμεσα, μέρος μιας συνολικής εθνικής στρατηγικής. Στην περίπτωση αυτού που διοργανώθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για το όνομα της ΠΓΔΜ, δεν ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Υπό αυτό το πρίσμα δεν θα αποφέρει οφέλη στην Ελλάδα.

Μουδιασμένο περιγράφει το πολιτικό σκηνικό και το capital.gr εστιάζοντας στην διεύρυνση της απόστασης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μετά το συλλαλητήριο:

Καρφωμένο στο συλλαλητήριο ήταν χθες το βλέμμα στα “κεντρικά” του Μαξίμου, καθώς η συμμετοχή, τα μηνύματα των ομιλητών αλλά και η στάση της αντιπολίτευσης στη διαδήλωση, αποτελούν “βαρόμετρο” στο τοπίο της διαπραγμάτευσης με την FYROM για το ονοματολογικό.

ενώ συνεχίζει:

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το πέρας της εκδήλωσης πάντως, εξαγρίωσε τε και προβλημάτισε το πρωθυπουργικό επιτελείο.

Στο Μαξίμου “διαβάζουν” ως θωπεία του προέδρου της Ν.Δ ακόμη και των ακραίων εθνικιστικών στοιχείων που έδωσαν χθες το “παρών” στο συλλαλητήριο και εκτιμούν ότι θα συνταχθεί το κόμμα με το “κύμα της οργής” των νέων “μακεδονομάχων”.

Σχετικά

Tags: mediaΕλλάδαΣυλλαλητήριο για Σκοπιανό
Share22Tweet14Share4Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
The Wire

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός
The Wire

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

ΗΠΑ: Τρίτη ημέρα σε shutdown η ομοσπονδιακή κυβέρνηση

Στο στόχαστρο ξανά ο Πουτζεμόντ, ενεργοποιείται το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

MostPopular

  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    972 shares
    Share 389 Tweet 243
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2038 shares
    Share 815 Tweet 510
  • Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr