• Τελευταία
  • Trending
  • All
Παρέμβαση Παπαχελά: Ο Ερντογάν μπορεί να μην ελέγχει τον στρατό

Τα media έβαλαν φωτιά στις πάγιες δηλώσεις Ερντογάν

6 Δεκεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 8 Δεκεμβρίου 2017

O Γιώργος Πετρέας με την κούπα του Πρωταθλητή στο ΟΠΑΠ Game Time

16 Μαΐου 2025

2η Drydockers Regatta: Μια γιορτή ιστιοπλοΐας, δικτύωσης και βιωσιμότητας

16 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Κατάσχεση 81 kgr κοκαΐνης, αξίας άνω των 2,2 εκατ. ευρώ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

16 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Όχι στα fake news. Ναι στην καθαρή ενέργεια!

16 Μαΐου 2025

Στην Μολδαβία από 19 Μαΐου με Boeing της SkyUp Airlines

16 Μαΐου 2025

Greenpeace: Εκδήλωση για κλιματική κρίση –  βιώσιμο μέλλον στη Θεσσαλονίκη

16 Μαΐου 2025

ΠΟΞ: Υπογραφή νέας ΣΣΕ με τους ηλεκτρολόγους των ξενοδοχείων

16 Μαΐου 2025

Τριπλασιάστηκαν οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην τριετία

16 Μαΐου 2025

Στρατηγική επένδυση του Halcyon Equity Partners στην AlfaOmega

16 Μαΐου 2025

Ρωσία – Ουκρανία: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στην Τουρκία

16 Μαΐου 2025

Το Ιράν έτοιμο για deal με τις ΗΠΑ για πυρηνικά και κυρώσεις

16 Μαΐου 2025

Ψήφος εμπιστοσύνης JPMorgan σε Metlen – Μυτιληναίο ενόψει IPO

16 Μαΐου 2025

Helleniq Energy: Το master plan Σιαμισίη για την επόμενη μέρα

16 Μαΐου 2025

Σε κρίσιμη καμπή οι εμπορικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ – Ινδίας

16 Μαΐου 2025
φοινικέλαιο

Φοινικέλαιο: Η χαμηλή ζήτηση από Ινδία πιέζει τις τιμές

16 Μαΐου 2025

Παίρνουν κέρδη από τον χρυσό – αλλάζει το σκηνικό

16 Μαΐου 2025
Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

ΠΟΥ: Εκτός λειτουργίας το τελευταίο νοσοκομείο για καρκινοπαθείς στη Γάζα λόγω ισραηλινής επίθεσης

16 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Καιρός: Από που θα περάσει η κακοκαιρία “INES” σήμερα

16 Μαΐου 2025
Ο Τζερόμ Πάουελ

Σειρήνες από Powel-Fed: Πληθωρισμός, επιτόκια και μεταβλητότητα

15 Μαΐου 2025

Βρεττού: Η Attica Bank θα βγει στις αγορές με Tier2 και AT1 ομόλογα

15 Μαΐου 2025

Κόκκαλης, Φάις, REDS και “Γρηγόρης” θέλουν την Ακτή Βουλιαγμένης

15 Μαΐου 2025

Οι χώρες που διαθέτουν πυρηνικά όπλα

15 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Τα media έβαλαν φωτιά στις πάγιες δηλώσεις Ερντογάν

NewsRoomΑπόNewsRoom
6 Δεκεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 8 Δεκεμβρίου 2017
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
Παρέμβαση Παπαχελά: Ο Ερντογάν μπορεί να μην ελέγχει τον στρατό

Παρέμβαση Παπαχελά:

44
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τις γκρίζες ζώνες, που έμειναν αδιευκρίνιστες στις επαφές των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας εκμεταλλεύθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Σκάι και τον Αλέξη Παπαχελά, η οποία μεταδόθηκε μερικές ώρες πριν την επίσκεψή του στην Αθήνα, που θα είναι η πρώτη Τούρκου προέδρου μετά από 65 χρόνια.

Επιμένοντας στη μαξιμαλιστική εξωτερική πολιτική, προβάλλοντας το σκληρό εθνικιστικό του προφίλ και θέλοντας να ανοίξει τις διαπραγματεύσεις από τη δυνατόν καλύτερη θέση ο Τούρκος πρόεδρος έθεσε ανοιχτά θέμα “επικαιροποίησης” της Συνθήκς της Λωζάνης, επανέφερε το θέμα των 8 κατηγορούμενων πραξικοπηματιών και άφησε να εννοηθεί πως στο παρελθόν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας αν και προσέγγιζαν την Τουρκία εν τέλει υπαναχωρούσαν, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τα περιθώρια ελιγμών και να στείλει μηνύματα στο εσωτερικό της χώρας του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αλέξη Παπαχελά, επανέλαβε την πάγια και διαρκή θέση του για την ανάγκη “επικαιροποίησης” της Συνθήκης της Λωζάνης, η οποία καθορίζει τα σύνορα της Ελλάδας-Τουρκίας καθώς και της ευρύτερης περιοχής στα ανατολικά της.

Σχετικάθέματα

Ο Ερντογάν εντείνει τις πιέσεις για Κυπριακό – Ανακοίνωσε η ηλεκτρική διασύνδεση

4 Μαΐου 2025

Χατίρι Τραμπ σε Ερντογάν… παίρνει πίσω τη Γενοκτονία των Αρμενίων

24 Απριλίου 2025

Με 289 μετασεισμούς συνεχίζεται η «ακολουθία» των 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

24 Απριλίου 2025

Αν και από τα ελληνικά media η τοποθέτηση αυτή του Τούρκου προέδρου εκλαμβάνεται ως πρόκληση, διπλωματικά και πολιτικά αποτελεί επανάληψη γνωστής θέσης της Άγκυρας, η οποία ωστόσο δεν γίνεται αποδεκτή, ούτε ως ενδεχόμενο από την Αθήνα.

Ωστόσο η ανάδειξη του ζητήματος με εμπρηστική διάθεση και εθνικιστική χροιά, φαίνεται να εξυπηρετεί άλλη ατζέντα, η οποία σε αυτή τη φάση δεν είναι εύκολα διακριτή, επιτυγχάνει όμως την άνοδο της ακροδεξιάς και περιορίζει τα περιθώρια ελιγμών, πολιτικών προσεγγίσεων και οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

«Η Συνθήκη της Λωζάνης δεν περιβάλλει μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την περιοχή. Αυτή η Συνθήκη αφορά ολόκληρη την περιοχή και ακριβώς εξαιτίας αυτού, πιστεύω ότι συν τω χρόνω, όλες οι Συνθήκες χρειάζονται μια επικαιροποίηση. Και η Λωζάνη, με βάση τα πρόσφατα γεγονότα, χρειάζεται μια επικαιροποίηση. Αυτή η επικαιροποίηση δεν αφορά μόνο την Τουρκία, αλλά και την Ελλάδα»

ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας:

«Θα μπορούσε να είναι αμοιβαία επωφελής, ωστόσο προφανώς υπάρχουν όλοι εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται για το τι ακριβώς πρόκειται. Εκείνοι που δεν έχουν αρκετή γνώση για το τι εμπεριέχει η Συνθήκη, αμέσως με κατηγορούν και προσπαθούν να βρουν νέες ερμηνείες πίσω από τις δηλώσεις μου, όμως δεν υπάρχει κάτι που κρύβεται πίσω από αυτές τις δηλώσεις. Η ασφάλεια και η φιλία μεταξύ των χωρών μας, μπορούν να κάνουν περισσότερα για να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας και τη φιλία μας. Δεν θέλω να εισέλθω σε λεπτομέρειες. Η συζήτηση για τα νησιά και άλλα θέματα συνεχίζεται, και μόνο από μια εξέλιξη, τα πράγματα περιπλέκονται. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπερβούμε σε μια μεγάλη θάλασσα όπως το Αιγαίο. Τα ταξίδια των εμπορικών και των τουριστικών πλοίων θα πρέπει να γίνονται ανενόχλητα και θα πρέπει να υπερβούμε τις όποιες περιπλοκές. Γι’ αυτό το λόγο φέρνω το θέμα αυτό στην επικαιρότητα».

Συνεχίζοντας, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε:

«Όταν μιλάω για επικαιροποίηση, μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα, από το Α έως το Ω. Μπορεί η Ελλάδα να ενοχλείται με κάποια θέματα, με συγκεκριμένες προβλέψεις, αλλά μπορούμε να καθίσουμε κάτω και να συζητήσουμε. Και υπάρχουν αρκετές κρίσεις που θα μπορούσαν να είχαν διευθετηθεί, όλοι οι Υπουργοί Εξωτερικών είχαν συναντήσεις και τα συζητούν, αλλά συνεχώς χρησιμοποιούνται διαφορετικές ιδέες σε διαφορετικές προτάσεις. Ο ένας Υπουργός Εξωτερικών χρησιμοποιεί διαφορετικές προτάσεις και ο άλλος πράττει διαφορετικά και όλα τα προβλήματα συνεχίζουν σε διαφορετικές θεματικές. Για να ξεπεράσουμε την κρίση θα πρέπει να έρθουμε κοντά και να συζητήσουμε ακόμη μια φορά. Κι αυτό θεωρώ πως θα είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον των χωρών μας, μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας μέσα από το διάλογο. Χωρίς να μιλάμε, χωρίς να ερχόμαστε κοντά, οι διαφωνίες δεν μπορούν να λυθούν. Οπότε, πιστεύω πως χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς δισταγμούς, μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

Ο Τούρκος πρόεδρος έθεσε επί τάπητος το μείζον θέμα του Τουρισμού, όπου σημειώθηκε εμπλοκή το καλοκαίρι, καθώς λόγω εντάσεων και τιμών υπήρξε “υφαρπαγή” τουριστών με αποτέλεσμα να ληφθούν μέτρα από το υπουργείο Εξωτερικών και τις λιμενικές αρχές.

«Ένας πολύ σημαντικός αριθμός τουριστών ταξιδεύουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και αντίστοιχα, εμείς υποδεχόμαστε ένα μεγάλο αριθμό τουριστών, παρά τα εμπόδια που εμφανίζονται κατά καιρούς, διότι υπάρχει διάλογος μεταξύ των κρατών μας κι έχουμε χτίσει σημαντικές «γέφυρες» συνομιλίας. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό μέσα στο χρόνο. Τα νησιά είναι δημοφιλείς προορισμοί για τους Τούρκους τουρίστες και για να μπορέσουμε να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας θα πρέπει να κάνουμε αποφασιστικά βήματα μπροστά. Είτε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είτε με τον εκλεκτό Πρωθυπουργό, συζητάμε για αυτά τα προβλήματα που θα μπορούσαν να λυθούν»

συμπλήρωσε.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, επέμεινε επίσης και στο θέμα των 8 Τούρκων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα και παραμένουν στην Ελλάδα με αποφάσεις του Αρείου Πάγου, επαναφέροντας το θέμα της μεταξύ τους, υπόσχεσης του Έλληνα πρωθυπουργού για άμεση απέλασή τους, δέσμευση που εκ των πραγμάτων δεν τηρήθηκε.
Οι «οκτώ»

«Όταν οι Τούρκοι πραξικοπηματίες, ήρθαν στην Ελλάδα και αναζήτησαν καταφύγιο, κάλεσα αμέσως τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα. Του είπα, «Αγαπητέ μου φίλε, αυτή είναι η κατάσταση. Δραπέτευσαν από την Τουρκία και προσγειώθηκαν στην Ελλάδα. Αυτά τα άτομα οργάνωσαν πραξικόπημα, ή επιχείρησαν να οργανώσουν πραξικόπημα και θέλω την έκδοσή τους στην Τουρκία». Αυτή ήταν την πρώτη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος. Και μου είπε ότι θα δρομολογήσει την κατάσταση, και ότι σε 15 με 20 ημέρες θα εκδίδονταν στην Τουρκία. Αυτό είπε. Αλλά δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα».

Η ελληνική πλευρά γνωρίζοντας ότι το θέμα αυτό θα τεθεί σε πρώτη ευκαιρία από τον ΤΟύρκο πρόεδρο, προσπάθησε να βγει μπροστά από τις εξελίξεις, με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει -εγκαίρως- ότι η Ελλάδα δεν κάνει δεκτούς πραξικοπηματίες, δήλωση, που υπό τις περιστάσεις ήταν αρκετή για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης, καθώς κινείται -και αυτή- στις γκρίζες γραμμές, καθώς οι 8 είναι κατηγορούμενοι, όχι καταδικασμένοι, ενώ λόγω του πογκρόμ στη Δικαιοσύνη η Τουρκία δεν θεωρείται ασφαλής χώρα, κατά τον Άρειο Πάγο. Συνεπώς, υπ αυτό το πρίσμα, η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα απαντά στις αιτιάσεις του Ταγίπ Ερντογάν, χωρίς ωστόσο να λύνει το πρόβλημα στις διμερείς σχέσεις που ανακύπτει εξ αυτής της αφορμής.

Από την πλευρά του ο Ταγίπ Ερντογάν επίσης γνωρίζει την ευρωπαϊκή πολιτική επ αυτού του ζητήματος και συνεπώς έχει συναίσθηση των περιορισμών, πιέζοντας με δηλώσεις όμως, επιτυγχάνει να στηρίξει το σκληρό και εθνικιστικό του προφίλ στο εσωτερικό, ενώ θέτοντας το θέμα ως διαπραγματευτικό χαρτί προσδοκά σε αντισταθμιστικά οφέλη.

Ακόμη, υποστήριξε ότι σε ανάλογη περίπτωση, η Αγκυρα θα εξέδιδε αυτά τα άτομα στην Ελλάδα:

«Πρέπει να παρακολουθήσουμε αυτές τις εξελίξεις αρκετά διεξοδικά. Αν ένα τέτοιο γεγονός είχε διαπραχθεί εναντίον της Ελλάδας, εμείς θα ήμασταν πολύ προσεκτικοί, την στιγμή που θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Θα είχαμε αμέσως θέσει υπό κράτηση αυτά τα άτομα και θα τα εκδίδαμε στην Ελλάδα. Απόπειρα πραξικοπήματος. Τί είναι η απόπειρα πραξικοπήματος; Πώς το τόλμησαν; Η λέξη πόλεμος δε θα έπρεπε ποτέ να ακουστεί, δε θα έπρεπε ποτέ να ειπωθεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε, γιατί όταν μιλάμε για πόλεμο, ποιος θα είναι ο πρώτος που θα επηρεαστεί; Ο λαός. Ο τουρκικός λαός, ο ελληνικός λαός. Θα θορυβηθούν και θα αρχίσουν να ρωτάνε, αν υπάρχει ακόμη αυτός ο κίνδυνος. Όχι, ποτέ. Ας το διαγράψουμε από την ατζέντα μας. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε τις σχέσεις μας πάνω στην ειρήνη, και ολόκληρος ο κόσμος θα πρέπει να οικοδομηθεί πάνω στην ειρήνη. Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε. Δε νομίζετε;»

διερωτήθηκε, ενώ έκανε λόγο για δυσαρέσκεια απέναντι στη στάση της Αθήνας:

«Αυτή τη στιγμή προφανώς και είμαστε δυσαρεστημένοι και την ίδια στιγμή διαταράσσεται ο σεβασμός μας για την ελληνική Δικαιοσύνη. Αρα συμπεραίνω πως μέχρι εκεί λειτουργεί το δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα. Πέραν αυτού, οι στρατιωτικές σχέσεις, οι εμπορικές σχέσεις και οι πολιτικές σχέσεις μεταξύ των δυο κρατών θα συνεχίσουν να ενδυναμώνουν με πολύ αποφασιστικό και θετικό τρόπο».

Σχετικά

Tags: Ταγίπ Ερντογάν
Share18Tweet11Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Ο Ερντογάν εντείνει τις πιέσεις για Κυπριακό – Ανακοίνωσε η ηλεκτρική διασύνδεση

4 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Χατίρι Τραμπ σε Ερντογάν… παίρνει πίσω τη Γενοκτονία των Αρμενίων

24 Απριλίου 2025
The Wire

Με 289 μετασεισμούς συνεχίζεται η «ακολουθία» των 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη

24 Απριλίου 2025
Επόμενο άρθρο

Αδειάζει η Μέι τον Τραμπ για την Ιερουσαλήμ

Ο Ερντογάν στην Ελλάδα: Το πρόγραμμα για Αθήνα και Θράκη

MostPopular

  • Ο Βόλοντμιρ Ζελένσκι

    “Κάψανε” τη συνάντηση Κορυφής στην Τουρκία για Ουκρανία – Δεν πάει ούτε ο Ζελένσκι

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Κακοκαιρία “INES”: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • Σύγκρουση ταξιτζίδων – ΔΑΑ για την πιάτσα Uber

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Helleniq Energy: Το master plan Σιαμισίη για την επόμενη μέρα

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Κόκκαλης, Φάις, REDS και “Γρηγόρης” θέλουν την Ακτή Βουλιαγμένης

    56 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr