• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ακροδεξιά και Ρωσία δίδυμη απειλή για την Ελλάδα

4 Δεκεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 5 Δεκεμβρίου 2017

Πιέσεις στον χρυσό μετά τις back-to-back συμφωνίες το Σαββατοκύριακο

12 Μαΐου 2025
Risk, Ρίσκο

Οι αγορές θα ξεκινήσουν με πάρτι… η συνέχεια είναι ζαριά! Ό,τι πρέπει να ξέρετε

12 Μαΐου 2025

Ο τουρισμός της εμπειρίας εκτοξεύεται! Από συναυλίες μέχρι ιατρικές πραξεις

12 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week Ahead: Διαπραγματεύσεις και… macro στο επίκεντρο

12 Μαΐου 2025
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν να κάτσουν στο τραπέζι - Το μπαλάκι στις αγορές

ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν να κάτσουν στο τραπέζι – Το μπαλάκι στις αγορές

11 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 12 Μαΐου 2025

Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Λος Άντζελες με 260 ευρώ από τη Norse

11 Μαΐου 2025

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Women in Law στης 14 Μαΐου

11 Μαΐου 2025

Η Κίνα κρατάει την Ευρώπη απ’ τα… λιμάνια

11 Μαΐου 2025

Athex TEch Summit 2025: Οι ηγέτες της επόμενης μέρας συζητούν

11 Μαΐου 2025

ATHEX Tech Summit 2025: Empowering Digital Transformation for a Competitive Future

11 Μαΐου 2025
Weather news, Καιρός

Αίθριος ο καιρός το πρώι-Χαλάει από το μεσημέρι

11 Μαΐου 2025

Ο Λέων είναι ο νεότερος Πάπας από τον Ιωάννη-Παύλο ΙΙ

10 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι “κλείδωσαν” στήριξη Τραμπ σε μήνυμα στον Πούτιν

10 Μαΐου 2025

BIS: Οι τραπεζίτες επιμηκύνουν τις κρίσεις… από φόβο

10 Μαΐου 2025

Μήνυμα Σεζουρνέ στους Ευρωπαίους βιομηχάνους: Σας ακούμε, θα μειώσουμε τη γραφειοκρατία

10 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Επιστροφή στην κορυφή

10 Μαΐου 2025

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

10 Μαΐου 2025

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα… τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

9 Μαΐου 2025

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Οι πιστοί ανά τον κόσμο

9 Μαΐου 2025

Στα 563 εκατ. η ζήτηση για το IPO της Qualco

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Έρχονται μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

9 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Ακροδεξιά και Ρωσία δίδυμη απειλή για την Ελλάδα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
4 Δεκεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 5 Δεκεμβρίου 2017
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 0
0
46
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε ιδιαίτερα ευαίσθητη διπλωματικά, κρίσιμη πολιτικά και καταλυτική για την οικονομική προοπτική περίοδο εισέρχεται η Ελλάδα, καθώς κυβέρνηση και κόμματα του συνταγματικού τόξου καλούνται να καθαρίσουν σκελετούς από την ντουλάπα, ενώ ο κίνδυνος εσωτερικά και διεθνή παράκεντρα εξουσίας να χρησιμοποιήσουν το χαρτί της ακροδεξιάς και της μιντιακής προπαγάνδας για να δυναμιτίσουν το σκηνικό και να υποσκάψουν τις προσπάθειες, δεν είναι εύκολα ορατός, είναι όμως υπαρκτός.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητο και οι ισορροπίες εύθραυστες καθώς, αν και δεν φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, η Ελλάδα ετοιμάζεται να “εισάγει” τη διαμάχη NATO-Ρωσίας για τον καθορισμό σφαιρών επιρροής στα Βαλκάνια.

Η Ελλάδα de jure και de facto βρίσκεται εντάσσεται και ευθυγραμμίζεται με το ευρωατλαντικό μέτωπο, έχοντας ωστόσο επιτύχει να διατηρεί αξιοσημείωτη διπλωματική ουδετερότητα σε περιόδους έντονων αντιπαραθέσεων. Πολιτική που αν και απέτρεψε την εμπλοκή της σε ευρύτερες συγκρούσεις, παράλληλα έβαλε στην κατάψυξη μείζονα εθνικά ζητήματα, όπως οι ελληνοαλβανικές σχέσεις, το Σκοπιανό και τα ενεργειακά. Υπό την πίεση των διεθνών σχηματισμών στους οποίους συμμετέχει, η κυβέρνηση αναλαμβάνει πλέον πρωτοβουλία για την επίλυση διμερών διαφορών με τις χώρες στα βόρεια σύνορα, έτσι ώστε να απεμπλακούν οι διαδικασίες ένταξης τους στις ευρωατλαντικές δομές.

Σχετικάθέματα

Ασάφειες και προσανατολισμένη στο εσωτερικό και κεντρώο ακροατήριο ήταν η δήλωση του Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Τϊρανα στο πλαίσιο της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια,

Βαριά ήττα Μητσοτάκη: Η Αλβανία έλαβε πρόσκληση για ένταξη στην ΕΕ

28 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Φρέντη Μπελέρης

Ελεύθερος ο Φρέντη Μπελέρης με έναν περιοριστικό όρο

2 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Φρέντη Μπελέρης

Καθαιρέθηκε ο Μπελέρης από Δήμαρχος Χιμάρας

5 Ιουλίου 2024

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

Μέχρι στιγμής στην ελληνική πολιτική σκηνή εκδηλώνονται παρεμβάσεις από πολιτικούς παράγοντες της Δύσης, στο πλαίσιο στρατηγικής διασφάλισης της απαιτούμενης σταθερότητας για την προώθηση λύσεων. Το κλίμα που διαμορφώνεται, αν και συμβάλλει στην καλλιέργεια του εδάφους για συναινετικές πολιτικές σε επίπεδο εθνικών θεμάτων, τουλάχιστον στην κεντρική πολιτική σκηνή, μπορεί εύκολα να εκτραπεί, με εθνικιστικές κορώνες, είτε από την ακροδεξιά που καραδοκεί, είτε ακόμα και από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας που έχουν δυναμιτίσει προσπάθειες συναινετικής επίλυσης εθνικών προβλημάτων και στο παρελθόν.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Ο κίνδυνος αυτός εντείνεται από το ενδεχόμενο προσπάθειας εκτροχιασμού της διαδικασίας από τη Ρωσία η οποία διαθέτει ισχυρές προσβάσεις, στην ακροδεξιά, όπως έχει καταγραφεί πανευρωπαϊκά, αλλά και τις εν υπνώσει διασυνδέσεις της στα ελληνικά media. Το βεβαρυμένο παρελθόν της Ρωσίας, στη διαχείριση των media ως επιθετικά όπλα προπαγάνδας, η οξυνόμενη αντιπαράθεση με το NATO και η διαρκής διολίσθηση των σχέσεων Μόσχας-Ουάσιγκτον, αποτελούν εν δυνάμει αποσταθεροποιητικούς παράγοντες για την ελληνική πολιτική σκηνή.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας

Σε γενικές γραμμές το πολιτικό προσωπικό της χώρας φαίνεται να ευθυγραμμίζεται σε στις απαιτήσεις του ευρωατλαντικού άξονα, όπως αυτές διαμορφώνονται από την εν εξελίξει αντιπαράθεση με τη Ρωσία, την ανάγκη ελέγχου της τουρκικής επιρροής στα Βαλκάνια και την ανάγκη έμπρακτης απόδειξης της ευρωπαϊκής βούλησης για διασφάλιση της απρόσκοπτης ενταξιακής προοπτικής των βαλκανικών χωρών. Ωστόσο, μικρές διαφοροποιήσεις καταγράφονται σε σειρά επί μέρους ζητημάτων, οι οποίες αν και είναι θετικές για την διαπραγμάτευση με γείτονες και εταίρους, μπορούν να αποτελέσουν πρόσφορο έδαφος για την καλλιέργεια θέσεων που αντιτίθενται σε αυτή την προοπτική και εν τέλει μπορεί να απειλήσουν την πορεία επίλυσης προβλημάτων που διαιωνίζονται.

Η επιρροή που διαθέτουν στο πολιτικό σκηνικό πρόσωπα που ανήκουν στο παρελθόν, τα οποία έχουν σε διαφορετικές στιγμές δυναμιτίσει την προοπτική εξεύρεσης λύσεων στα εθνικά θέματα, σε συνδυασμό με ενδεχόμενες ρωσικές παρεμβάσεις και το υπό διαμόρφωση μιντιακό σκηνικό, σκιαγραφούν μια εν δυνάμει απειλή, η εξουδετέρωση της οποίας απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και προληπτική δράση, έτσι ώστε τα ενδεχόμενα οφέλη από μια τέτοια πολιτική αντιπαράθεση να είναι σαφώς λιγότερα από το κόστος που θα επωμιστούν.

Ενδεχόμενη πολιτική αποασταθεροποίηση στη βάση εθνικών θεμάτων, θα δημιουργούσε εκρηκτικό κλίμα, το οποίο θα ενεργοποιούσε τα πλέον συντηρητικά αντανακλαστικά μιας αγανακτισμένης κοινωνίας, που σε συνδυασμό με το προσφυγικό και την οικονομική κρίση, θα έδινε χώρο και ώθηση στην ακροδεξιά, ανάγοντας τη Χρυσή Αυγή, ή κάποιο νέο σχηματισμό σε ρυθμιστή που πολιτικού σκηνικού.

Σκοπιανό: Οι κινήσεις στη σκακιέρα

Το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ επανέρχεται επιτακτικά στην πολιτική και μιντιακή ατζέντα, με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά να έχει δηλώσει ότι η λύση θα έχει ωριμάσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018 και η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να την εφαρμόσει.

Ήδη η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια κινείται στην κατεύθυνση της οικοδόμησης εμπιστοσύνης με την Ελλάδα, ενώ κατά δήλωση του πρωθυπουργού της γείτονος, τις σκληρές θέσεις του φαίνεται να μετριάζει και το αντιπολιτεύομενο VMRO-DPNE, από την προεδρία του οποίου δήλωσε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί ο σκληροπυρηνικός πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρουέφσκι.

Πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ προλειαίνουν το έδαφος με δηλώσεις για αλλαγή των σχολικών βιβλίων, αλλαγή ονόματος του αεροδρομίου των Σκοπίων, απόσυρση αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μια σαφή διεθνή και εσωτερική πολιτική στροφή.

Από ελληνικής πλευράς αν και συζήτηση για την ονομασία δεν έχει γίνει, η θέση που θεσμικά επικρατεί είναι αυτή που είχε διατυπωθεί στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών του 2008 και σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα προέβαλε veto στην ένταξη της πΓΔΜ στο NATO και την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ.

Παρέμβαση για το σκοπιανό έχουν πραγματοποιήσει και οι ΗΠΑ μέσω του βοηθού αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μπράιαν Γι, ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία της πΓΔΜ και με τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κινήσεις ανάκτησης εμπιστοσύνης στις ελληνοαλβανικές σχέσεις

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχονται πλέον και οι ελληνοαλβανικές θέσεις, καθώς η γειτονική χώρα έλαβε -με τη συγκατάθεση της Ελλάδας- εισήγηση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Άμεση είναι η αποτύπωση των σχέσεων σε μια σειρά από ζητήματα, στις διμερείς σχέσεις των δυο χωρών.

Ξεκινώντας από τα θέματα της μειονότητας η αλβανική κυβέρνηση πάγωσε την υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης της Χιμάρας, συνέβαλε στη σύλληψη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών και την κατάσχεση 1,5 τόνου ηρωίνης, ενώ πλέον θα πραγματοποιούνται συντονισμένες περιπολίες των δυνάμεων ασφαλείας για τη μείωση της εγκληματικότητας.

Ελληνοτουρκικά: Σε ρόλο ευρωπαϊκού αγγελιοφόρου η Ελλάδα

Σε τροχιά εξομάλυνσης φαίνεται να μπαίνουν και οι σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία, δρόμος ο οποίος προβλέπεται να έχει πολλά εμπόδια. Ωστόσο η ελληνική κυβέρνηση υποδέχεται τον Ταγίπ Ερντογάν αυτή την εβδομάδα, σε μια ιστορικής σημασίας επίσκεψη.

Η Ελλάδα, όπως φαίνεται από τις κινήσεις σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο, αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο, ως ανταποκριτής του μηνύματος της ΕΕ στην Τουρκία, ρόλος που αποτελεί σαφή αναβάθμιση και μέσω του οποίου μπορεί να βελτιώσει τις διμερείς σχέσεις με την Τουρκία.

Χρονικά η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν συμπίπτει με συναντήσεις και ενέργειες για το θέμα των Σκοπίων, όπου η Τουρκία έχει ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και στενούς δεσμούς με τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.

Σχετικά

Tags: ελληνο-αλβανικές σχέσειςΣχέσεις Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας
Share18Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Ασάφειες και προσανατολισμένη στο εσωτερικό και κεντρώο ακροατήριο ήταν η δήλωση του Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Τϊρανα στο πλαίσιο της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια,
The Wire

Βαριά ήττα Μητσοτάκη: Η Αλβανία έλαβε πρόσκληση για ένταξη στην ΕΕ

28 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Φρέντη Μπελέρης
The Wire

Ελεύθερος ο Φρέντη Μπελέρης με έναν περιοριστικό όρο

2 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Φρέντη Μπελέρης
The Wire

Καθαιρέθηκε ο Μπελέρης από Δήμαρχος Χιμάρας

5 Ιουλίου 2024
Επόμενο άρθρο

Ανεβαίνει η ένταση στην κορεατική χερσόνησο: Ξεκίνησε η κοινή άσκηση ΗΠΑ-Νοτίου Κορέας

Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Η εβδομάδα 04-11 Δεκεμβρίου: Ερντογάν, κορεατική χερσόνησος και

MostPopular

  • Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Λος Άντζελες με 260 ευρώ από τη Norse

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    325 shares
    Share 130 Tweet 81
  • ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν να κάτσουν στο τραπέζι – Το μπαλάκι στις αγορές

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Η Κίνα κρατάει την Ευρώπη απ’ τα… λιμάνια

    41 shares
    Share 16 Tweet 10

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr