if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Αττική: Στους 21 οι νεκροί, ένας ακόμα αγνοείται

Μεγαλώνει ακόμη ο κατάλογος των νεκρών από τις πλημμύρες που έπληξαν την Αττική και ιδιαίτερα τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, με τις αρχές να ανασύρουν νεκρό έναν ακόμη αγνοούμενο στις 8 το πρωί, ανεβάζοντας τον βαρύ απολογισμό των νεκρών στους 21, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος αγνοείται.

Η σορός του άνδρα, του οποίου τα στοιχεία ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, βρέθηκε στο περιβάλλοντα χώρο του αμαξοστασίου του δήμου Μάνδρας, εκεί όπου το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί ακόμα μία σορός.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων έχουν επικεντρωθεί στο σημείο αυτό τα τελευταία 24ώρα, καθώς υπάρχει ακόμα ένας αγνοούμενος. Το σημείο έχει καλυφθεί πλήρως με τόνους λάσπης και φερτών υλικών, καθώς βρίσκεται πάνω στο ρέμα, από το οποίο πέρασε ο κύριος όγκος του νερού προτού κατακλύσει την πόλη της Μάνδρας.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εύρος της καταστροφής είναι τέτοιο που το 66% των κτισμάτων έχουν υποστεί ζημιές, ενώ και οι άνθρωποι έχουν απολέσει ακόμα και τα προσωπικά τους έγγραφα. Για το λόγο αυτόν, το Τμήμα Έκδοσης Ταυτοτήτων της Μάνδρας ανακοίνωσε την παράταση του ωραρίου του, από τις 7:30 μέχρι τις 22:00, για την όσο το δυνατό τάχιστη έκδοση ταυτοτήτων που είναι απαραίτητες και για τη χορήγηση των αποζημιώσεων.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version