if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Συνάντηση Λαγκάρντ με Τσακαλώτο-Χουλιαράκη το Σάββατο

Greek Finance Minister Euclid Tsakalotos, right, speaks with Managing Director of the International Monetary Fund Christine Lagarde during a round table meeting of eurogroup finance ministers at the EU Lex building in Brussels on Sunday, July 12, 2015. Greece has another chance Sunday to convince skeptical European creditors that it can be trusted to enact wide-ranging economic reforms which would safeguard its future in the common euro currency. (AP Photo/Michel Euler)

Κλειστή συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ, θα έχουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Χουλιαράκης στο περιθώριο της Συνόδου του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον το Σάββατο, προλειαίνοντας το έδαφος τόσο για την αξιολόγηση όσο και και για την έλευση του Έλληνα πρωθυπουργού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στο περιθώριο της Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Εκεί θα συζητηθεί η στάση που αναμένεται να τηρήσει το ΔΝΤ εν όψει της έναρξης των διαπραγματεύσεων για τη γ’ αξιολόγηση, το πρόγραμμα με το ΔΝΤ αλλά και το θέμα του χρέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επίσκεψη των επικεφαλής των θεσμών αναμένεται να διαρκέσει περίπου 10 ημέρες. Ανάλογα με την πρόοδο στην υλοποίηση των 95 προαπαιτούμενων οι θεσμοί θα επιστρέψουν εντός του Νοεμβρίου.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Σημειώνεται ότι κυβερνητικά στελέχη έχουν θέσει ως ορόσημο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης έως το Eurogroup της 4ης Δεκεμβρίου.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version