• Τελευταία
  • Trending
  • All

Μεταναστευτικό: Μείωση-έκπληξη ροών προς Ιταλία, τι κρύβεται από πίσω

5 Αυγούστου 2017 - Ενημερώθηκε: 9 Αυγούστου 2017
Weather Report, δελτίο καιρού

Καιρός; Οι καταιγίδες σήμερα περιορίζονται σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και στο Αιγαίο

17 Μαΐου 2025

Ουκρανία: 9 νεκροί σε ρωσική επίθεση σε λεωφορείο με πολίτες στο Σούμι

17 Μαΐου 2025
Η εκεχειρία μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν που ανακοινώθηκε το προηγούμενο Σάββατο διατηρείται, παρά τους ισχυρισμούς και από τις δύο πλευρές ότι έχει παραβιαστεί.

Ινδία και Πακιστάν διαλύουν το Κασμίρ… επί δεκαετίες

17 Μαΐου 2025
Η Εθνική Ασφαλιστική πωλείται! Σήμερα η απόφαση του ΤΧΣ

Φάουλ από τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Στα κάγκελα οι φορείς

17 Μαΐου 2025
Λαθρεμπόριο καυσίμων πίσω από τέσσερις δολοφονίες - Ουρές με εφοπλιστές και... πολιτικούς

Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

17 Μαΐου 2025

Σφαλιάρα Moody’s στις ΗΠΑ – Προειδοποίηση στον Τραμπ

17 Μαΐου 2025

Η Fitch έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά αναβάθμισης… αλλά μίλησε και για τα Τέμπη!

17 Μαΐου 2025

kariera.gr polls: Τάσεις και προκλήσεις στα ΙΤ επαγγέλματα

17 Μαΐου 2025

WEF: Οι 10 startups που κερδίζουν στον «Quantum for Sustainability»

17 Μαΐου 2025

Πέμπτη σερί άνοδος για τον S&P πριν… τη σφαλιάρα της Moody’s

17 Μαΐου 2025
Boeing Defence

Στα μαλακά η Boeing για δύο πολύνεκρα δυστυχήματα του 737 MAX

16 Μαΐου 2025

Το deal Ευρώπης – ΗΠΑ θα έχει σίγουρα δασμούς – Ακόμα παίζεται… ποιους

16 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Στον αστερισμό του Ταύρου

16 Μαΐου 2025

Ακόμα δεν έχουμε νιώσει το Trump-effect… Θα πονέσει!

16 Μαΐου 2025

ΕΤΕ: Αποκωδικοποιώντας τα οφέλη ESG δράσεων για τις μικρές επιχειρήσεις

16 Μαΐου 2025

Στην Αθήνα το συνέδριο των Financial Times για την Ενεργειακή Μετάβαση

16 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Διήμερη επίσκεψη στη Ρόδο της Διοίκησης

16 Μαΐου 2025

Agentic AI Hub στην Κύπρο από LTIMindtree, Eurobank και Fairfax

16 Μαΐου 2025

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: 4ήμερο δωρεάν δράσεων

16 Μαΐου 2025

O Γιώργος Πετρέας με την κούπα του Πρωταθλητή στο ΟΠΑΠ Game Time

16 Μαΐου 2025

2η Drydockers Regatta: Μια γιορτή ιστιοπλοΐας, δικτύωσης και βιωσιμότητας

16 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Κατάσχεση 81 kgr κοκαΐνης, αξίας άνω των 2,2 εκατ. ευρώ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

16 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 17 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Μεταναστευτικό: Μείωση-έκπληξη ροών προς Ιταλία, τι κρύβεται από πίσω

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
5 Αυγούστου 2017 - Ενημερώθηκε: 9 Αυγούστου 2017
Στις Crisis Zone, The Wire, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 1
0
42
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ενδείξεις ανάσχεσης των προσφυγικών ροών από την Αφρική προς την Ιταλία παρουσιάζουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών για τον Ιούλιο και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και ενώ η κυβέρνηση της χώρας ενέκρινε τη συμμετοχή του πολεμικού ναυτικού σε επιχειρήσεις στα λιβυκά χωρικά ύδατα. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται πρωτοβουλίες τόσο από την ΕΕ όσο και από τη Γαλλία και τη Γερμανία σε επίπεδο συμφωνιών με αμφιλεγόμενα αφρικανικά καθεστώτα που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος που βρίσκεται σε καλπάζουσα μορφή σύμφωνα με τη Frontex.

Οι μεταναστευτικές ροές μπορεί να παρουσιάζουν κάμψη τον Ιούλιο, ένδειξη απολύτως ενθαρρυντική, ωστόσο πέρα από τις ανθρωπιστικές οργανώσεις η συζήτηση για το πολιτικό κόστος των εφαρμοζόμενων λύσεων δεν έχει ανοίξει και επιχειρείται να συγκαλυφθεί.

Σχετικάθέματα

Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Λιβύη: Νέες μάχες μεταξύ αντίπαλων ένοπλων ομάδων στην Τρίπολη

15 Μαΐου 2025

METLEN: 10ετές PPA με την Iliad για προμήθεια «πράσινης» ενέργειας

13 Μαΐου 2025
ω

Λιβύη: Σφοδρές συγκρούσεις ένοπλων ομάδων στην Τρίπολη

13 Μαΐου 2025

Διαβάστε επίσης: Το plan B της Μέρκελ για το προσφυγικό

Τα στοιχεία από το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών δείχνουν ότι περίπου 11.100 μετανάστες πέρασαν τη Μεσόγειο τον Ιούλιο σε σύγκριση έναντι διπλάσιου αριθμού τον αντίστοιχο μήνα του 2016 (λίγο πάνω από 23.500). Οι ενδείξεις μεταβολής στα πρότυπα μετανάστευσης συνεχίστηκαν τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Οι στατιστικές που δημοσιεύθηκαν από το υπουργείο Πέμπτη δείχνουν ότι από τον Ιανουάριο έως τις δύο πρώτες ημέρες του Αυγούστου περίπου 95.200 άνθρωποι διέσχισαν τη Μεσόγειο από τη Λιβύη προς την Ιταλία, έναντι 98.500 την ίδια περίοδο πέρυσι σημειώνοντας οριακή μείωση 3,42%.

Τα νέα στοιχεία αντιβαίνουν τα προηγούμενα δεδομένα και την ανάλυση της Frontex που έβλεπε δραματική αύξηση των ροών του 2017, αν και ακόμα είναι νωρίς, ωστόσο η θερινή περίοδος είναι αυτή που παρατηρείται παραδοσιακά η κορύφωση. Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM) έγραψε ότι τα στοιχεία του Ιουλίου υπογράμμισαν “μια τάση” που παρατηρήθηκε από την επιβράδυνση των ροών στην Ιταλία κατά τα μέσα του καλοκαιριού και λιγότερους θανάτους (περίπου οι μισοί από αυτούς που καταγράφηκαν τον Ιούλιο του 2015 και το 2016).

Τον Ιούνιο, ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Μάρκο Μινίτι σήμανε συναγερμό για τη μετανάστευση, ασκώντας πιέσεις προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εκπονήσει ένα σχέδιο δράσης για τον περιορισμό των ροών από τον κεντρικό μεσογειακό διάδρομο.

Ορισμένοι ιταλικοί αξιωματούχοι κατηγόρησαν επίσης ΜΚΟ που διεξάγουν αποστολές έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο για συνεννόηση-συνδιαλλαγή με τους διακινητές, ενώ η Ρώμη συνέταξε νέο κώδικα δεοντολογίας για τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιούνται στη θάλασσα. Μόνο μερικές ΜΚΟ αποδέχτηκαν τους κανόνες, ενώ την Τετάρτη οι ιταλικές αρχές δέσμευσαν πλοίο που που εκμεταλλεύεται η γερμανική ΜΚΟ Jugend Rettet με την υποψία ότι το σκάφος χρησιμοποιήθηκε «για δραστηριότητες που διευκολύνουν την παράνομη μετανάστευση».

[infogram id=”italy_immigrants” prefix=”0Ef” format=”interactive” title=”Italy Immigrants”]

Θολές οι πολιτικές διαδρομές

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες με πρώτη την Άγκελα Μέρκελ έχουν κατ επανάληψη προσπαθήσει να ανακόψουν τις προσφυγικές-μεταναστευτικές ροές με συμφωνίες με αμφιλεγόμενα και πολλές φορές αυταρχικά αφρικανικά καθεστώτα, με γνώμονα το εσωτερικό πολιτικό κόστος και αγνοώντας τη συνεργασία πολλές φορές με εγκληματίες πολέμου.

Διαβάστε επίσης: Ιταλία: Πολεμικό ναυτικό για περιορισμό των μεταναστευτικών ροών από τη Λιβύη

Η Ιταλία που μπαίνει τελευταία σε αυτό το παιχνίδι, εν όψει εκλογών, προσπαθεί να επιδείξει πυγμή, αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, εμπλέκοντας το πολεμικό ναυτικό σε επιχειρήσεις επιτήρησης των λιβυκών χωρικών υδάτων και αποτροπής, υποστηρίζοντας όχι έχει λάβει σχετικό αίτημα από την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ κυβέρνηση της χώρας, η οποία ωστόσο δεν ελέγχει παρά την πρωτεύουσα και η οποία φοβούμενη το πολιτικό κόστος διαψεύδει την υποβολή σχετικού αιτήματος.

“Από την αρχή του έτους υπάρχει μείωση των ανθρώπων που διασχίζουν τη Λιβύη από τον Νίγηρα”,

δήλωσε ο Ευγένιο Αμπρόσι, διευθυντής της ΕΕ στο IOM. Αυτό είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, είπε, από την καλύτερη πληροφόρηση για όσους σκοπεύουν να μεταναστεύσουν σε συμφωνίες με τον Νίγηρα για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης: Προσφυγικό: Το πρόβλημα είναι στην Ιταλία, όχι στην Ελλάδα

“Η εντύπωση είναι ότι ο όγκος των ανθρώπων που θέλουν να φύγουν από τη Λιβύη τελειώνει”, είπε, προσθέτοντας ότι μόνο το 20% των μεταναστών που φτάνουν στη Λιβύη προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία: 100 δισ. και συμφωνίες με δικτάτορες για τους πρόσφυγες

Παρά την πολιτική αναταραχή στη Λιβύη, η χώρα – η οποία έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στην Αφρική – εξακολουθεί να προσελκύει εργαζόμενους από άλλες χώρες: για παράδειγμα, περισσότερα από μισό εκατομμύριο Αιγύπτιοι εργάζονται στη Λιβύη.

Η ΕΕ έχει επίσης πιέσει για μεγαλύτερες προσπάθειες για τη διευκόλυνση των εθελοντικών επιστροφών από τη Λιβύη, αριθμός που φθάνει πάνω από 6.000 μέχρι στιγμής φέτος σε σύγκριση με 2.700 σε ολόκληρο το 2016. Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έχουν επίσης εκταμιεύσει εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση για τις αφρικανικές χώρες.

Διαβάστε επίσης: Η Μέρκελ στηρίζει τον δικτάτορα του Σουδάν

Στη Ρώμη, οι αξιωματούχοι προσδιορίζουν τη συνεργασία με την ακτοφυλακή της Λιβύης ως έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους υπάρχουν λιγότερες αφίξεις. Τις τελευταίες εβδομάδες, η ακτοφυλακή επέστρεψε 10.000 ανθρώπους.

Οι Ιταλοί και η ΕΕ δεν είναι οι μόνοι που προσπαθούν να συνεργαστούν με τους Λιβύους. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν ενίσχυσε την εμπλοκή του την περασμένη εβδομάδα υπογράφοντας μια εύθραυστη συμφωνία ειρήνης ανάμεσα στις αντιμαχόμενες φατρίες της Λιβύης.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ σε χώρες της Αφρικής και συμφωνίες με άλλες επίσημες και με άλλες παρασκηνιακές για την ανακοπή των μεταναστευτικών ροών.

Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν μπορούν να έχουν ούτε μόνιμο, ούτε μακροπρόθεσμο χαρακτήρα καθώς τα κεφάλαια του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση του λιμού και της χολέρας είναι πενιχρά, ενώ η κλιμάκωση των εμφύλιων συγκρούσεων οδηγούν σε εσωτερικό εκτοπισμό πληθυσμών που υπολογίζονται στα 17 εκατ. και εν συνεχεία στη μετανάστευση.

Σχετικά

Tags: ΑφρικήΙταλίαΛιβύη
Share17Tweet11Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)
Crisis Zone

Λιβύη: Νέες μάχες μεταξύ αντίπαλων ένοπλων ομάδων στην Τρίπολη

15 Μαΐου 2025
On the Radar

METLEN: 10ετές PPA με την Iliad για προμήθεια «πράσινης» ενέργειας

13 Μαΐου 2025
ω
Crisis Zone

Λιβύη: Σφοδρές συγκρούσεις ένοπλων ομάδων στην Τρίπολη

13 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Κομφούζιο στο Αιγαίο: 32 παραβιάσεις, 4 αερομαχίες

Spiegel: Μαριονέτες του Σόιμπλε το Eurogroup, η Μέρκελ απέτρεψε το #Grexit

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    705 shares
    Share 282 Tweet 176
  • Σύγκρουση ταξιτζίδων – ΔΑΑ για την πιάτσα Uber

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Helleniq Energy: Το master plan Σιαμισίη για την επόμενη μέρα

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Ακόμα δεν έχουμε νιώσει το Trump-effect… Θα πονέσει!

    46 shares
    Share 18 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr