• Τελευταία
  • Trending
  • All

ΗΠΑ: Επιχείρηση διάσπασης του ευρωπαϊκού μετώπου και ενεργειακής αποσύνδεσης από τη Ρωσία

27 Ιουλίου 2017 - Updated On 29 Ιουλίου 2017

Γενική Συνέλευση Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

30 Ιουνίου 2022

Η νίκη απόψε με τη Μ. Βρετανία φέρνει πιο κοντά στα τελικά την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

30 Ιουνίου 2022
Evangelos Mytilineos

Μυτιληναίος: Μπάχαλο τα ESG – και η Πράσινη μετάβαση

29 Ιουνίου 2022

Η πολιτική ομίχλη καθήλωσε το Χρηματιστήριο

29 Ιουνίου 2022
Τζο Μπάιντεν και Ταγίπ Ερντογάν

Διπλό εξοπλιστικό deal Τουρκίας – ΗΠΑ: Αναβάθμιση και αγορά νέων F-16

29 Ιουνίου 2022

Intrakat: Ράλι άνω του +10% – Πάνω από 1,1 δισ. το ανεκτέλεστο

29 Ιουνίου 2022
Άδωνις Γεωργιάδης

ΕΔΕ-αντιπύρ από Άδωνι για Turkaegean…

29 Ιουνίου 2022
Eurobank logo

Eurobank: Νέο δάνειο Green Fast Loan για οικιακών συσκευών, συσκευών κλιματισμού – θέρμανσης και ευέλικτων οικολογικών μέσων μετακίνησης

29 Ιουνίου 2022

Προσφορές σε αξεσουάρ και gadget τεχνολογίας από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

29 Ιουνίου 2022

Η Τουρκία βάζει άγριο «χέρι» σε Σουηδία και Φινλανδία

28 Ιουνίου 2022 - Updated On 29 Ιουνίου 2022
Ν
α επιβάλλει διευρυμένη ατζέντα διαλόγου και να εξαναγκάσει την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του NATO επιχειρεί η Τουρκία,

NATO: Η Τουρκία αίρει το veto για Σουηδία και Φινλανδία

28 Ιουνίου 2022

SKY express: στρατηγική συνεργασία με την Emirates

28 Ιουνίου 2022

Εκτός ευρωκλίματος το Χρηματιστήριο της Αθήνας

28 Ιουνίου 2022
Ο Κικίλιας «καρφώνει» Δένδια για «Turkaegean»

Ο Κικίλιας «καρφώνει» Δένδια για «Turkaegean»

28 Ιουνίου 2022
eldorado gold, ελληνικός χρυσός

Σημαντική διάκριση για την Ελληνικός Χρυσός και το πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης «FLAIM TRAINER»

28 Ιουνίου 2022
χρυσός, gold

Υπό πίεση ο χρυσός παρά τον πληθωρισμό και την αβεβαιότητα

28 Ιουνίου 2022
Ο δείκτης του δολαρίου έχει ανακτήσει έδαφος και κινείται στην περιοχή των 104,60, ανακάμπτωντας από τα ημερήσια χαμηλά

Ώθηση στο δόλαριο από τη NY Fed: Επιτόκια στο 3,5% και ανάπτυξη!

28 Ιουνίου 2022

Δυνατό πρόγραμμα με Κόπα Λιμπερταδόρες, Wimbledon και Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

28 Ιουνίου 2022
πετρέλαιο

Τρίτη σερί άνοδος για το πετρέλαιο

28 Ιουνίου 2022
Σε νέο ιστορικό χαμηλό υποχώρησε ο δείκτης κατανλωτικού κλίματος στη Γερμανία για τον Ιούλιο, με επίδοση όμως ελαφρώς καλύτερη από τις προσδοκίες,

Γερμανία: Καταναλωτική… κατάθλιψη

28 Ιουνίου 2022

Νέα μοναδική υπηρεσία “Public now, Pay later” 

28 Ιουνίου 2022
Ο Ταγίπ Ερντογάν

Ο Ερντογάν ζητά να συμμαζευτεί ο Μητσοτάκης… για να συναντηθούν

28 Ιουνίου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

ΗΠΑ: Επιχείρηση διάσπασης του ευρωπαϊκού μετώπου και ενεργειακής αποσύνδεσης από τη Ρωσία

NewsRoomΑπόNewsRoom
27 Ιουλίου 2017 - Updated On 29 Ιουλίου 2017
Στις Cyber Security, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
Reading Time: 1 min read
15 0
0
41
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στο επόμενο στάδιο, της προπαγάνδας και της δημιουργίας κλίματος, εισέρχεται πλέον η προσπάθεια των ΗΠΑ να αυξήσουν την πίεση προς τη Ρωσία δημιουργώντας ρήγματα στο ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο εξωτερικής πολιτικής, μετά την ευθεία απειλή του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ για ενεργοποίηση σχεδίου-απάντησης εάν θιγούν από τις νέες κυρώσεις που ψήφισε η αμερικανική Βουλή των αντιπροσώπων ευρωπαϊκές εταιρίες και ιδιαίτερα η ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ.

Ενώ οι ΗΠΑ προωθούν νέο πακέτο σκληρότερων κυρώσεων κατά της Ρωσίας με διακομματική στήριξη, το οποίο μπορεί να ανακόψει με veto, μόνο ο Ντόναλντ Τραμπ, η Ευρώπη ανθίσταται και αντιμετωπίζει την κίνηση των ΗΠΑ ως εμπορικό πόλεμο σε βάρος της Ρωσίας στην οποία επιχειρείται να χρησιμοποιηθούν οι ευρωπαϊκές ενεργειακές εταιρίες ως μοχλός πίεσης.

Το μείζον θέμα είναι ευρωπαϊκές εισαγωγές LNG για τις οποίες δημιουργείται νέος αγωγός της Gazprom από τη Ρωσία μέσα από τις χώρες της Βαλτικής, οι οποίες αν και αντιδρούν είναι αναγκασμένες να τον δεχθούν. Οι ίδιες χώρες όμως είναι σε αντιπαράθεση για πλειάδα ζητημάτων με τις Βρυξέλλες και αισθάνονται πιο άνετα κάτω από τον νατοϊκό μανδύα, παρά από την γερμανική ηγεμονία μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχετικάθέματα

Η Τουρκία βάζει άγριο «χέρι» σε Σουηδία και Φινλανδία

28 Ιουνίου 2022 - Updated On 29 Ιουνίου 2022
Ο δείκτης του δολαρίου έχει ανακτήσει έδαφος και κινείται στην περιοχή των 104,60, ανακάμπτωντας από τα ημερήσια χαμηλά

Ώθηση στο δόλαριο από τη NY Fed: Επιτόκια στο 3,5% και ανάπτυξη!

28 Ιουνίου 2022
Mohamed Abara

Τουρκία: «Τυρί» η σύλληψη Έλληνα κατασκόπου… που είναι η φάκα

26 Ιουνίου 2022

Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται ότι εντάσσονται νέες διαρροές από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών προς τα media, σύμφωνα με τις οποίες Ρώσοι πράκτορες επιχείρησαν να κατασκοπεύσουν την προεκλογική εκστρατεία του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν δημιουργώντας πλαστά προφίλ στο Facebook.

Όπως γράφει στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Reuters, επικαλούμενο βουλευτή του αμερικανικού Κογκρέσου και με δύο ακόμη πρόσωπα που γνωρίζουν την υπόθεση, περίπου 24 λογαριασμοί στο Facebook δημιουργήθηκαν για να παρακολουθούν αξιωματούχους της εκστρατείας του Μακρόν και άλλα κοντινά πρόσωπα του κεντρώου προέδρου την περίοδο που επεδίωκε να νικήσει την ακροδεξιά υποψήφια Μαρίν Λεπέν στις εκλογές που διεξήχθησαν σε δύο γύρους.

Το ζήτημα της προσπάθειας παρακολούθησης ή ακόμακαι παρέμβασης της Ρωσίας στις εκλογές στη Γαλλία και γενικότερα στην Ευρώπη δεν αποτελεί είδηση, καθώς προεκλογικά το επιτελείο του Μακρόν είχε κάνει σχετικές καταγγελίες για hacking, ενώ είχε αποκλείσει τα ρωσικά media από τις συνεντεύξεις Τύπου. Ωστόσο η ανακίνηση του θέματος από το Reuters με βάση πληροφορίες από βουλευτές και “ανώνυμες πηγές” καθιστά σαφές ότι στόχο έχει τη δημιουργία κλίματος.

Το Facebook ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι έλαβε μέτρα κατά πλαστών λογαριασμών, οι οποίοι διέσπειραν παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με τις γαλλικές εκλογές. Η Ρωσία έχει επανειλημμένως στο παρελθόν αρνηθεί κάθε ανάμειξη στις γαλλικές εκλογές μέσω υποκλοπών και διαρροών emails και εγγράφων.

Τον Μάιο αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών δήλωσαν στο Reuters ότι στις υποκλοπές εμπλέκονταν χάκερς με διασυνδέσεις στη ρωσική κυβέρνηση, αλλά δεν είχαν απολύτως διακριβωμένες πληροφορίες ότι αυτό είχε συμβεί κατόπιν εντολής του Κρεμλίνου.

Το Facebook επιβεβαίωσε στο Reuters ότι είχε εντοπίσει κατασκοπευτικούς λογαριασμούς στη Γαλλία και τους απενεργοποίησε. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι αυτό κατέστη δυνατό χάρις στον συνδυασμό ενός βελτιωμένου αυτόματου εντοπισμού και των ανθρώπινων προσπαθειών που έχουν αυξηθεί για τον εντοπισμό πολύ εξελιγμένων επιθέσεων.

Αξιωματούχοι της εταιρείας ενημέρωσαν για τα ευρήματά τους τα μέλη επιτροπής του Κογκρέσου και τα μέλη του προσωπικού μεταξύ άλλων. Πρόσωπα που εμπλέκονταν στις συνομιλίες επίσης είπαν ότι ο αριθμός των λογαριασμών του Facebook που απενεργοποιήθηκαν στη Γαλλία για προώθηση προπαγάνδας ή για αποστολή μηνυμάτων spam–μεγάλος αριθμός των οποίων σχετίζονταν με την εκλογές–ανήλθε σε 70.000, μεγάλη άνοδος από τους 30.000 λογαριασμούς που η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έκλεισε τον Απρίλιο. Το Facebook δεν αμφισβήτησε τον αριθμό αυτόν.

Η αρχιτεκτονική της ρωσικής παρεμβολής

Στην εκστρατεία κατασκοπείας συμμετείχαν Ρώσοι πράκτορες που υποδύονταν τους φίλους…φίλων συνεργατών του Μακρόν και προσπαθούσαν να αποσπάσουν από αυτούς προσωπικές πληροφορίες, σύμφωνα με τον αμερικανό βουλευτή του Κογκρέσου και με τις άλλες δύο πηγές.

Υπάλληλοι του Facebook παρατήρησαν τις προσπάθειές τους στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και τους εντόπισαν χρησιμοποιώντας μέσα τα οποία στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, η GRU–δήλωσαν οι πηγές αυτές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή συζητούσαν ευαίσθητες κυβερνητικές και ιδιωτικές διαβαθμισμένες πληροφορίες.

Το Facebook είπε στους αμερικανούς αξιωματούχους ότι δεν θεωρεί πως οι πράκτορες είχαν “σκάψει αρκετά βαθιά” ώστε να επιτύχουν τον στόχο της εγκατάστασης κακόβουλου λογισμικού ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή τους, που θεωρούν ότι ενδεχομένως να ήταν και ο στόχος της επιχείρησης.

Η ίδια μονάδα της GRU, με την ονομασία Fancy Bear ή APT28 κατηγορήθηκε ότι είχε διεισδύσει στα συστήματα της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος στην διάρκεια των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ το 2016 και ότι είχε χακάρει πολλούς άλλους πολιτικούς στόχους. Η GRU πάντως δεν απάντησε στο αίτημα να σχολιάσει.

Ηλεκτρονικοί λογαριασμοί που ανήκουν σε αξιωματούχους της εκστρατείας του Μακρόν παραβιάστηκαν και το περιεχόμενό τους διασκορπίστηκε στο διαδίκτυο κατά τις τελευταίες μέρες πριν από τον επαναληπτικό γύρο μεταξύ Μακρόν και Λεπέν.

Οι γαλλικές αρχές δεν έχουν δημοσίως κατηγορήσει κάποιον για τις προεκλογικές επιθέσεις.

Όπως γράφει το Politico, η προεκλογική εκστρατεία του Μακρόν, επειδή ακριβώς ανέμενε μαζική επίθεση υποκλοπής, είχε δημιουργήσει δεκάδες πλαστούς λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για να προκαλέσει σύγχυση στους επίδοξους χάκερς.

Υπάρχουν λίγα γνωστά παραδείγματα εξελιγμένων προσπαθειών κατασκοπείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2015 η εγχώρια υπηρεσία αντικατασκοπείας της Βρετανίας MI5 προειδοποίησε ότι εχθρικές δυνάμεις χρησιμοποιούσαν το δίκτυο LinkedIn για να συνδεθούν και να προσπαθήσουν να στρατολογήσουν κυβερνητικούς υπαλλήλους.

Το Facebook, το οποίο δέχεται αυξανόμενες πιέσεις από κυβερνήσεις ανά τον κόσμο για να ελέγξει τα fake news και την προπαγάνδα μέσα από την πλατφόρμα του, έκανε ένα βήμα διαφάνειας με έκθεσή του τον Απρίλιο σχετικά με “επιχειρήσεις πληροφόρησης”, όπως τις χαρακτήρισε. Ο μεγαλύτερος όγκος αυτού του εγγράφου αναφερόταν στις αποκαλούμενες επιχειρήσεις επηρεασμού, που περιλαμβάνουν λογαριασμούς οι οποίοι διασπείρουν συνδέσμους παραπέμποντας σε ψευδείς ειδήσεις προκειμένου να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

Σχετικά

Tags: ΓαλλίαΓαλλικές εκλογέςεκλογικό hackingΕμμάνουελ ΜακρόνΕμπάργκο στη ΡωσίαΕυρωπαϊκή ΈνωσηΗΠΑΚατασκοπεία
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Αμυνα & Διπλωματία

Η Τουρκία βάζει άγριο «χέρι» σε Σουηδία και Φινλανδία

28 Ιουνίου 2022 - Updated On 29 Ιουνίου 2022
Ο δείκτης του δολαρίου έχει ανακτήσει έδαφος και κινείται στην περιοχή των 104,60, ανακάμπτωντας από τα ημερήσια χαμηλά
Αγορές

Ώθηση στο δόλαριο από τη NY Fed: Επιτόκια στο 3,5% και ανάπτυξη!

28 Ιουνίου 2022
Mohamed Abara
Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: «Τυρί» η σύλληψη Έλληνα κατασκόπου… που είναι η φάκα

26 Ιουνίου 2022
Επόμενο άρθρο

Η έκθεση της Εθνικής Τράπεζας για ανεργία κερδίζει... εκλογές

Ο Τραμπ αδειάζει δημοσίως την Ουκρανία, δίνει χώρο στον Πούτιν

MostPopular

  • Evangelos Mytilineos

    Μυτιληναίος: Μπάχαλο τα ESG – και η Πράσινη μετάβαση

    154 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Διπλό εξοπλιστικό deal Τουρκίας – ΗΠΑ: Αναβάθμιση και αγορά νέων F-16

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Intrakat: Ράλι άνω του +10% – Πάνω από 1,1 δισ. το ανεκτέλεστο

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Ο Κικίλιας «καρφώνει» Δένδια για «Turkaegean»

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • ΕΔΕ-αντιπύρ από Άδωνι για Turkaegean…

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}