• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το Σκοπιανό θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα;

12 Ιουλίου 2017 - Ενημερώθηκε: 14 Ιουλίου 2017

ΗΠΑ και Κίνα σπάνε τον πάγο…

9 Μαΐου 2025

Συνάντηση Παπασταύρου–Chevron με φόντο τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

9 Μαΐου 2025

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

9 Μαΐου 2025
Ο Βασίλης Ψάλτης

Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

9 Μαΐου 2025

Εικονική η μείωση του πληθωρισμού – Ράλι στα ενοίκια στραγγαλίζει τα νοικοκυριά

9 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις οι εξαγωγές της Κίνας

9 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Τραμπ – Μερτς και δηλώσεις χωρίς… περιεχόμενο

9 Μαΐου 2025

Αντώνης Πετρόπουλος και Γιώργος Αλεξόπουλος στο pre-game show του Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta

9 Μαΐου 2025

Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

9 Μαΐου 2025

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε σφοδρές συγκρούσεις στη νότια Λωρίδα της Γάζας

9 Μαΐου 2025

Flame – Meteo: Μειώνονται οι πυρκαγιές, όχι όμως και τα καμμένα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

9 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Το Σκοπιανό θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα;

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
12 Ιουλίου 2017 - Ενημερώθηκε: 14 Ιουλίου 2017
Στις The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 0
0
47
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Με την εκταμίευση της δόσης από τον ESM και την ολοκλήρωση της υλοποίησης δράσεων από ελληνικής πλευράς σε συνδυασμό με την προοπτική βελτίωσης της κατάστασης που εκπέμπεται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το ζήτημα της οικονομίας υποχωρεί αισθητά στην πολιτική ατζέντα, η οποία όμως κυριαρχείται τώρα από μείζονα εθνικά θέματα που για καιρό παρέμεναν θαμμένα. Το ζητήματα όμως αυτά είναι πολύ πιο ευαίσθητα, περίπλοκα, απέχουν από την κοινωνική καθημερινότητα και μπορούν να γεννήσουν πολύ μεγαλύτερες εντάσεις και να αναδειχθούν σε καταλύτες πολιτικών εξελίξεων, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Με το Κυπριακό να έχει περάσει στη φάση αποθέμανσης, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις να τελούν υπό την κηδεμονία ΕΕ και NATO, το προσφυγικό να έχει ατονίσει στο ελληνικό του μέτωπο, το Σκοπιανό έχει πλέον προοπτική ανάδειξης σε μείζον εθνικό θέμα το προσεχές χρονικό διάστημα. Υπό καθεστώς διεθνών πιέσεων και επιρροών επί του συγκεκριμένου θέματος οι αντιδράσεις αναμένονται έντονες και πολυεπίπεδες. Ο αντίκτυπος των διεργασιών για την επίλυση του θέματος της ονομασίας της πΓΔΜ αναμένεται ότι θα έχει ολοένα και μεγαλύτερη επίδραση στην ελληνική πολιτική σκηνή, ενώ ο χρόνος ωρίμανσης του θέματος είναι αυτός που θα κρίνει τελικά αν μπορεί το θέμα να αναδειχθεί σε καταλύτη πολιτικών εξελίξεων ακόμα και ανατροπών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα την πολυπλοκότητα του πολιτικού σκηνικού στα Σκόπια και την ικανότητα του NATO και της ΕΕ να προωθήσουν την ατζέντα τους, το Σκοπιανό φαίνεται να βρίσκεται σε έναν 9μηνο κύκλο ωρίμανσης, που συνεπάγεται ότι από το Νοέμβριο και μετά αναμένεται να κυριαρχήσει και στην ελληνική πολιτική ατζέντα.

Σχετικάθέματα

G. Simion: Θαυμαστής του Trump και της Meloni – persona non grata στην Ουκρανία

5 Μαΐου 2025

Εκλογές στη Ρουμανία: Ο τραμπικός Σιμιόν μπαίνει με διαφορά στον δεύτερο γύρο

5 Μαΐου 2025

Η ακτινογραφία του εργατικού δυναμικού στον Τουρισμό στην Ευρώπη

4 Μαΐου 2025

Το πλαίσιο

Αν και σε αυτή τη φάση η συζήτηση για το Σκοπιανό είναι πρώιμη καθώς η νέα κυβέρνηση στη γείτονα μόλις έχει αναλάβει τα καθήκοντά της ακόμα προσπαθεί να αποκτήσει τα ηνία διακυβέρνησης του κράτους που ισορροπεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, θέλοντας να επαναφέρει στις ευρωατλαντικές ράγες, στόχος που κάθε άλλο παρά εύκολος είναι, καθώς βέβαιη θεωρείται η ενεργή εμπλοκή της Ρωσίας.

Η αντιπαράθεση NATO-Ρωσίας στο πλαίσιο προσπάθειας αναδιάταξης των σφαιρών επιρροής στα Βαλκάνια αποτελεί παραδοσιακά πηγή έντασης για την περιοχή. Η δέσμευση της νέας κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ να επαναφέρει τη χώρα σε τροχιά ένταξης στο NATO και την Ευρώπη, γεννά ντε φάκτο πιέσεις προς την Ελλάδα για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, καθώς η Ελλάδα έχει θέσει veto στην ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωατλαντική συμμαχία χωρίς λύση για το όνομα.

Με το Μαυροβούνιο έχει ήδη ενταχθεί στο NATO, τη Σερβία να επιζητά ευρωπαϊκή αλλά όχι νατοϊκή πορεία και στενότερη σχέση με τη Ρωσία, την Αλβανία και το Κοσυφοπέδιο να παραμένουν στον δυτικό δακτύλιο, η πΓΔΜ είναι ίσως το τελευταίο από τα κράτη της περιοχής που είχε “παραστρατήσει” τα τελευταία χρόνια της προεδρίας του Νίκολα Γκρουέφσκι, Με αφορμή το ελληνικό veto για την ένταξη στο NATO, λόγω του ονόματος, που λειτούργησε ως προπέτασμα καπνού για τις αλυτρωτικές πολιτικές του VMRO, η πΓΔΜ άνοιξε διάδρομο προς ανατολάς προσεγγίζοντας τη Μόσχα, η οποία χρησιμοποιεί τα Σκόπια ως χαρτί σε μια ευρύτερη διαπραγμάτευση τόσο με την ΕΕ όσο και με το NATO.

Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα

Στην Αθήνα το Σκοπιανό είναι ακόμη χλιαρό και όλοι γνωρίζουν ότι η προοπτική κλιμάκωσης της έντασης επ αυτού θα πάρι καιρό, ενώ ουδείς έχει ακόμη σαφή και διαμορφωμένη θέση, πέραν της απόφασης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών του 2008, όπου συμφωνήθηκε ομόφωνα, πλην ΚΚΕ, να μη χρησιμοποιηθεί η λέξη “Μακεδονία”.

Υπ αυτό το πρίσμα τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγού προλειαίνουν το έδαφος και εξερευνούν τις προθέσεις του διεθνούς παράγοντα προβαίνοντας σε δηλώσεις και ανεβάζοντας τους τόνους θέλοντας να προσεγγιστούν από τους παράγοντες που επιλαμβάνονται της κατάστασης έτσι ώστε να ανοίξουν οι συζητήσεις σε πολυπολική βάση και από ισχυρή βάση.

Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται ότι εντάσσεται και η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή επ αφορμής παλαιάς ανακοίνωσης στο site του υπουργείο Εξωτερικών, που οδήγησε σε μια μίνι σύγκρουση υψηλών τόνων, αναδεικνύοντας ότι αν και ανώριμο το Σκοπιανό μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Τούτων δοθέντων αν συμπέσει το κατάλληλο πολιτικό timing το Σκοπιανό μπορεί να αποτελέσει μπαλαντέρ για την πρόκληση πρόωρων εκλογών και για την επιβολή πολιτικής ατζέντας στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Με τη δυναμική αυτή να βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση οι κινήσεις στο σκηνικό δεν έχουν ιδιαίτερα αποτελέσματα σε αυτή τη φάση, δίδεται όμως η ευκαιρία για μια πρώτη μέτρηση του αντίκτυπου μιας παγωμένης υπόθεσης στην κοινή γνώμη και στο εσωτερικό των κομμάτων. Παράλληλα ξεκινούν οι διεργασίες σε εσωκομματικό επίπεδο για την παραγωγή θέσεων και τη διαμόρφωση πλαισίου διαλόγου και αντιπαράθεσης.

Η κλιμάκωση και ένταση των διεθνών διεργασιών και παρεμβάσεων σε συνδυασμό με την κατάσταση της οικονομίας και τη δυναμική που αποκτά εσωτερικά σε κάθε κόμμα το ζήτημα του ονόματος της πΓΔΜ, το θέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την Αξιωματική αντιπολίτευση ως μοχλός πίεσης και εφαλτήριο για πρόωρες εκλογές.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής καταγράφηκαν οι πρώτες αντιδράσεις και αποστάσεις, ενώ δόθηκε το σήμα της έναρξης των διαβουλεύσεων, απαντώντας στις σχετικές παροτρύνσεις που έχει ατύπως και παρασκηνιακά λάβει η Ελλάδα τόσο από τις ΗΠΑ και το NATO όσο και από την ΕΕ.

Η αντιπαράθεση στη Βουλή

Ειδικότερα στην παρέμβασή του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «δεν γίνεται για ένα κορυφαίο ζήτημα εξωτερικής πολιτικής ο υπουργός Άμυνας και ο υπουργός Εξωτερικών και ο πρωθυπουργός να έχουν διαφορετική άποψη. Αυτή η ετερόκλητη συμμαχία που έχετε οικοδομήσει έχει έναν συνεκτικό παράγοντα, την παραμονή στην εξουσία. Δεν μπορεί να είναι συμμαχία α λα καρτ. Τίθεται θέμα δεδηλωμένης», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα που διαβεβαίωσε ότι «με την ίδια υπευθυνότητα που διαχειριστήκαμε κρίσιμες φάσεις στο Κυπριακό θα χειριστούμε και το ονοματολογικό».
Έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση των κομμάτων και επισήμανε ότι όταν έρθει η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων «μέλημά μας δεν θα είναι μόνο σύμπτωση εντός του κυβερνητικού συνασπισμού αλλά μία ευρεία σύμπτωση που θα αφορά όλες τις πτέρυγες του κοινοβουλίου».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της ΠΓΔΜ από την πρώτη του τοποθέτηση υπενθυμίζοντας ότι επίσημη και επικυρωμένη θέση από την ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει και είναι η σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις, όπως αποτυπώθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή το 2007 και μετά τις διαπραγματεύσεις στο Βουκουρέστι.

Νωρίτερα ο κ. Καμμένος είχε υποστηρίξει ότι όσον αφορά την επίσημη θέση για το όνομα της ΠΓΔΜ η μόνη απόφαση που υπάρχει, σε επίπεδο εθνικής θέσης, είναι αυτή του συμβουλίου αρχηγών κομμάτων, υπό την προεδρία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το συμβούλιο αρχηγών κομμάτων αποφάσισε ομόφωνα, εκτός του ΚΚΕ, τη μη χρήση του όρου Μακεδονία.
Απευθύνθηκε, υπό τις έντονες αντιδράσεις της Ν.Δ. και του προέδρου της, προς τον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας πως «άλλαξε τη θέση της Ν.Δ.» και σχολίασε: «Αν επιθυμείτε να αλλάξετε τις θέσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μπορείτε να ζητήσετε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, αλλά πριν φτάσετε εκεί ρωτήστε τους βουλευτές της Μακεδονίας».

Παίρνοντας τον λόγο, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, τόνισε ότι έχει δίκιο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πράγματι υπάρχει ανάρτηση στο υπουργείο Εξωτερικών από το 2007. Απαντώντας προς τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος παρενέβη από τα έδρανα στο θέμα, ο κ. Κοτζιάς εξήγησε πως έχει αποφασίσει «να μην την πειράξει» (την ανάρτηση) διότι – ενώ από το 2007 θεωρείται ότι είναι η συνέχεια – εάν την πείραζε και την άλλαζε, θα θεωρείτο ότι έχουμε μια καινούργια πολιτική γραμμή.

Σχετικά

Tags: NATOΒόρεια ΜακεδονίαΕκλογέςΕυρωπαϊκή Ένωση
Share19Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

G. Simion: Θαυμαστής του Trump και της Meloni – persona non grata στην Ουκρανία

5 Μαΐου 2025
The Wire

Εκλογές στη Ρουμανία: Ο τραμπικός Σιμιόν μπαίνει με διαφορά στον δεύτερο γύρο

5 Μαΐου 2025
Spotlight

Η ακτινογραφία του εργατικού δυναμικού στον Τουρισμό στην Ευρώπη

4 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Γαλλικές φρεγάτες και αμερικανικό χαλινάρι στην Τουρκία για κυπριακή ΑΟΖ

Ξανά στο προσκήνιο το κουρδικό, "στα κάγκελα" η Τουρκία

MostPopular

  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    127 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    258 shares
    Share 103 Tweet 65
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

    60 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr