• Τελευταία
  • Trending
  • All
ΔΝΤ

ΔΝΤ προς Ευρώπη: Λύστε τα χέρια του Ντράγκι αν θέλετε ανάπτυξη

16 Ιουνίου 2017 - Ενημερώθηκε: 19 Ιουνίου 2017

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

ΔΝΤ προς Ευρώπη: Λύστε τα χέρια του Ντράγκι αν θέλετε ανάπτυξη

NewsRoomΑπόNewsRoom
16 Ιουνίου 2017 - Ενημερώθηκε: 19 Ιουνίου 2017
Στις Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
ΔΝΤ

ΔΝΤ

41
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σαφείς, επιθετικές και ξεκάθαρες υποδείξεις προς την Ευρωζώνη κάνει με έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, υποστηρίζοντας ότι η Ευρωζώνη πρέπει να αποδεχθεί την ιδέα πληθωρισμού πάνω από 2% για ικανό χρονικό διάστημα ώστε να εμπεδωθεί η αναπτυξιακή δυναμική και να ξεπεραστούν διαρθρωτικές αγκυλώσεις και προβλήματα.

Με τον τρόπο αυτό το ΔΝΤ εισηγείται χαλάρωση των πιέσεων στην ΕΚΤ για αύξηση των επιτοκίων και περιορισμό του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης. Παράλληλα το ΔΝΤ κάνει λόγο για “βαθιά ριζωμένες διαρθρωτικές αδυναμίες και ανισορροπίες”, ενώ επισημαίνει ότι η διαδικασία σύγκλισης έχει διακοπεί με αποτέλεσμα να πλήττεται η αξιοπιστία της ένωσης:

Η σύγκλιση των πραγματικών εισοδημάτων μεταξύ των δώδεκα βασικών χωρών του ευρώ έχει σταματήσει, θέτοντας σε αμφισβήτηση την υπόσχεση για υψηλότερα εισοδήματα μέσω της ολοκλήρωσης.

Στην έκθεσή του το ΔΝΤ στέκεται στο χάσμα ανταγωνιστικότητας και στην ανάγκη αύξησης της παραγωγικότητας ως εργαλείο αντιστάθμισης των προβλημάτων και προώθησης των μεταρρυθμίσεων:

Σχετικάθέματα

χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025

Συναγερμός ΔΝΤ για τα data centers – Καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τη Γαλλία

20 Μαΐου 2025

Το deal Ευρώπης – ΗΠΑ θα έχει σίγουρα δασμούς – Ακόμα παίζεται… ποιους

16 Μαΐου 2025

Το χάσμα ανταγωνιστικότητας μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης διευρύθηκαν τα χρόνια μετά την υιοθέτηση του ευρώ και παραμένουν ευρείες, παρά τις οδυνηρές προσαρμογές μετά την κρίση, οι οποίες, σε ορισμένες από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο, αναπόφευκτα επικεντρώθηκαν στην απόσπαση εργατικού δυναμικού. Η μείωση αυτών των κενών στον τομέα της ανταγωνιστικότητας απαιτεί πλέον ταχύτερη αύξηση της παραγωγικότητας – πέραν της αύξησης των ονομαστικών μισθών – στις χώρες που παρουσιάζουν υστέρηση.

Στο εισηγητικό της έκθεσης αφιερώνει μια παράγραφο που αν και σκιαγραφεί το ελληνικό παράδειγμα δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στη χώρα, λέγοντας:

Πρέπει να ενισχυθούν οι μηχανισμοί για την παροχή κινήτρων στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Η ανεπαρκής εφαρμογή των συστάσεων για μεταρρυθμίσεις στις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υπόκεινται σε ειδική παρακολούθηση λόγω ανισορροπιών, υποδηλώνει ότι η διαδικασία μακροοικονομικής ανισορροπίας δεν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά. Η αυστηρότερη εφαρμογή μπορεί να συνδυαστεί με κίνητρα υπό μορφή στοχοθετημένης στήριξης από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία και ταμεία επενδύσεων και συγκριτική αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων βάσει αποτελεσμάτων. Χώρες με δημοσιονομικό χώρο θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τις επιπτώσεις των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Οι χώρες χωρίς δημοσιονομικό χώρο θα πρέπει να ακολουθήσουν προσεκτικά τις μεταρρυθμίσεις, δίνοντας προτεραιότητα σε μεταρρυθμίσεις που συνεπάγονται λίγες βραχυπρόθεσμες δαπάνες και βοηθούν στη δημιουργία δημοσιονομικού χώρου.

Ακολουθεί αυτούσια η έκθεση του ΔΝΤ στα ελληνικά

Η ανάκαμψη έχει ανακτήσει δυναμική, με έναν ενάρετο κύκλο ιδιωτικής κατανάλωσης και δημιουργίας θέσεων εργασίας. Αυτό παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να προχωρήσουμε με αρχιτεκτονικές μεταρρυθμίσεις για την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ). Ταυτόχρονα, απαιτούνται διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε εθνικό επίπεδο για την τόνωση της αύξησης της παραγωγικότητας, τη μείωση των ελλείψεων ανταγωνιστικότητας και την αναζωογόνηση της σύγκλισης των εισοδημάτων στο σύνολο της Ένωσης. Οι χώρες υψηλού χρέους θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπο παράθυρο της νομισματικής στέγασης για την ανασυγκρότηση των αποθεμάτων πολιτικής. Οι χώρες που ήδη λειτουργούν με χωρητικότητα θα πρέπει να υποστηρίξουν τη διαδικασία επούλωσης, μεταξύ άλλων με την αποδοχή πληθωρισμού άνω του 2% για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και με την αύξηση της εσωτερικής ζήτησης.

Η ανάκαμψη στη ζώνη του ευρώ ενισχύεται και γίνεται πιο ευρεία. Η διασπορά των ρυθμών αύξησης μεταξύ των χωρών βρίσκεται πλέον στο χαμηλότερο σημείο από την εισαγωγή του ευρώ. Η πρόοδος είναι εγχώρια, οδηγούμενη από την εγχώρια ζήτηση και υποστηριζόμενη από την αναζωογόνηση της πίστωσης – την αποπληρωμή των ετών αποκατάστασης των ισολογισμών, των ευνοϊκών πολιτικών και της θεσμικής ανάπτυξης. Ωστόσο, οι πληθωριστικές προσδοκίες και οι πληθωριστικές προσδοκίες παραμένουν υποτονικές, με τον πυρήνα του πληθωρισμού σε ανεπιθύμητα χαμηλά επίπεδα.

Η δύναμη της ανάκαμψης και το ευνοϊκό πολιτικό περιβάλλον αποτελούν ευκαιρία για την εμβάθυνση της ολοκλήρωσης. Πρέπει να ανανεωθεί η δέσμευση για την ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης, την προώθηση της Ένωσης Κεφαλαιαγοράς και τη δημιουργία μιας κοινής δημοσιονομικής ικανότητας. Αυτά τα σχέδια θα έχουν ευρύτατα οφέλη για τα κράτη μέλη, ενώ θα αυξήσουν την ανθεκτικότητα της νομισματικής ένωσης.

Παρά τη σταθερή κυκλική ανάκαμψη, η ζώνη του ευρώ αντιμετωπίζει βαθιά ριζωμένες διαρθρωτικές αδυναμίες και ανισορροπίες. Η σύγκλιση των πραγματικών εισοδημάτων μεταξύ των δώδεκα βασικών χωρών του ευρώ έχει σταματήσει, θέτοντας σε αμφισβήτηση την υπόσχεση για υψηλότερα εισοδήματα μέσω της ολοκλήρωσης. Ταυτόχρονα, το χάσμα ανταγωνιστικότητας μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης διευρύθηκαν τα χρόνια μετά την υιοθέτηση του ευρώ και παραμένουν ευρείες, παρά τις οδυνηρές προσαρμογές μετά την κρίση, οι οποίες, σε ορισμένες από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο, αναπόφευκτα επικεντρώθηκαν στην απόσπαση εργατικού δυναμικού. Η μείωση αυτών των κενών στον τομέα της ανταγωνιστικότητας απαιτεί πλέον ταχύτερη αύξηση της παραγωγικότητας – πέραν της αύξησης των ονομαστικών μισθών – στις χώρες που παρουσιάζουν υστέρηση.

Ορισμένες χώρες υψηλού χρέους ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αυξανόμενες διαφορές των κρατικών ομολόγων όταν μειώνεται η στέγαση της νομισματικής πολιτικής. Για να αποφευχθεί το υψηλότερο κόστος χρηματοδότησης απαιτούνται φιλόδοξα σχέδια πολιτικής που να συνοδεύονται από ισχυρή εφαρμογή. Σε γενικές γραμμές, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν αβεβαιότητες γύρω από το παγκόσμιο εμπόριο, το Brexit και τη γεωπολιτική, και τα αποθέματα πολιτικής εξαντλούνται. Ενώ η κυκλική ανάκαμψη ήταν εντυπωσιακά ανθεκτική στις διαταραχές μέχρι στιγμής, η συνεχιζόμενη σταθερότητα απαιτεί μεγαλύτερη πρόοδο στην επίλυση των υπολειμμάτων κρίσης.

Εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων για την αύξηση της παραγωγικότητας και την προώθηση της σύγκλισης

Οι χώρες θα πρέπει να επωφεληθούν από τις ανάσες που προσφέρει η ανάκαμψη για να προωθήσουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Οι καλά σχεδιασμένες μεταρρυθμίσεις μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας χωρίς οδυνηρές περικοπές θέσεων εργασίας. Η ταχύτερη αύξηση της παραγωγικότητας στις καθυστερημένες χώρες θα διευκολύνει τη σύγκλιση και θα μειώσει το σχετικό κόστος εργασίας ανά μονάδα προϊόντος, περιορίζοντας έτσι τα κενά στον τομέα της ανταγωνιστικότητας. Η κύρια ευθύνη για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων των προϊόντων και της αγοράς εργασίας βρίσκεται σε εθνικό επίπεδο.

Πρέπει να ενισχυθούν οι μηχανισμοί για την παροχή κινήτρων στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Η ανεπαρκής εφαρμογή των συστάσεων για μεταρρυθμίσεις στις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υπόκεινται σε ειδική παρακολούθηση λόγω ανισορροπιών, υποδηλώνει ότι η διαδικασία μακροοικονομικής ανισορροπίας δεν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά. Η αυστηρότερη εφαρμογή μπορεί να συνδυαστεί με κίνητρα υπό μορφή στοχοθετημένης στήριξης από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία και ταμεία επενδύσεων και συγκριτική αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων βάσει αποτελεσμάτων. Χώρες με δημοσιονομικό χώρο θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τις επιπτώσεις των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Οι χώρες χωρίς δημοσιονομικό χώρο θα πρέπει να ακολουθήσουν προσεκτικά τις μεταρρυθμίσεις, δίνοντας προτεραιότητα σε μεταρρυθμίσεις που συνεπάγονται λίγες βραχυπρόθεσμες δαπάνες και βοηθούν στη δημιουργία δημοσιονομικού χώρου.

Οι εθνικές προσπάθειες πρέπει να συμπληρωθούν με μέτρα για την ενίσχυση της ενιαίας αγοράς. Η μεγαλύτερη ολοκλήρωση των αγορών στον τομέα της ενέργειας, των μεταφορών και των ψηφιακών υπηρεσιών θα ενίσχυε την παραγωγικότητα. Οι προσπάθειες για την προώθηση φιλόδοξων συμφωνιών ελεύθερων συναλλαγών πρέπει να επιδιωχθούν σθεναρά.

Χρησιμοποιήστε δημοσιονομικό χώρο όπου είναι διαθέσιμο, συμμορφώστε με τους κανόνες και δημιουργήστε μια κεντρική δημοσιονομική ικανότητα

Η δημοσιονομική πολιτική θα πρέπει να προσαρμόζεται στις ειδικές για κάθε χώρα περιστάσεις. Ο φορολογικός χώρος είναι άνισα κατανεμημένος και λείπει όπου τα κενά εξόδου είναι τα μεγαλύτερα. Χώρες με δημοσιονομικό χώρο, όπως η Γερμανία και οι Κάτω Χώρες, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν για πρωτοβουλίες που θα εξαλείψουν τη δυνητική ανάπτυξη. Αυτό θα βοηθήσει επίσης με την εξωτερική επανεξισορρόπηση. Οι χώρες υψηλού χρέους με ελάχιστο ή μηδενικό δημοσιονομικό χώρο, κυρίως την Ιταλία και την Πορτογαλία, αλλά και τη Γαλλία, θα πρέπει να σταθεροποιηθούν σταδιακά, με τρόπο φιλικό προς την ανάπτυξη, ώστε να αποκατασταθούν τα αποθέματα, εκμεταλλευόμενοι την ανάκαμψη και το υπόλοιπο παραθεριστικό νομισματικής πολιτικής. Συνολικά, οι δημοσιονομικές μας συστάσεις θα οδηγήσουν σε ουδέτερη δημοσιονομική στάση στο επίπεδο της ένωσης για το 2018, η οποία είναι περίπου

Σχετικά

Tags: ΔΝΤΕυρωζώνη
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

χρηματιστήριο, χρηματιστής
The Wire

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Συναγερμός ΔΝΤ για τα data centers – Καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τη Γαλλία

20 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Το deal Ευρώπης – ΗΠΑ θα έχει σίγουρα δασμούς – Ακόμα παίζεται… ποιους

16 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ο Τραμπ παγώνει την πολιτική Ομπάμα για Κούβα

Ρωσία: Μικρή μείωση των επιτοκίων δεν κάλυψε τις αγορές

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    75 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    964 shares
    Share 386 Tweet 241
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr