if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ο Τραμπ περιμένει Ρωσία και Κίνα να λύσουν τα προβλήματα

Προσπάθεια να “μπαζώσει” επικοινωνιακά το αρνητικό πολιτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των σκληροπυρηνικών υποστηρικτών του κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ/

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τη στροφή 180 μοιρών στη Συρία και τη δραματική επιδείνωση των σχέσεων με τη Ρωσία και την απροσδόκητη προσέγγιση με την Κίνα, επανέρχεται στην επικαιρότητας με δηλώσεις του που προσπαθεί να πείσει ότι “όλα θα πάνε καλά”.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κατάσταση με τη Ρωσία «θα τακτοποιηθεί» και ότι η Κίνα θα είναι σε θέση να διευθετήσει το ζήτημα των πυρηνικών της Βόρειας Κορέας.
Σε ένα πρώτο μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι «τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Την κατάλληλη στιγμή, όλοι θα έρθουν στα λογικά τους και θα υπάρξει διαρκής ειρήνη».

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Αμέσως μετά ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε ότι έχει «μεγάλη εμπιστοσύνη» στην Κίνα όσον αφορά το θέμα του πυρηνικού οπλοστασίου της Βόρειας Κορέας, αλλά επανέλαβε ότι, εάν δεν επιτύχει η προσέγγιση με το Πεκίνο, οι ΗΠΑ «και οι σύμμαχοί του θα ασχοληθούν» με αυτό.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version