• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ευτυχώς, η Ελλάδα έχει… πληθωρισμό

10 Μαρτίου 2017
Ο Γιώργος Στάσσης, CEO της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ μειώνει τα τιμολόγια τον Ιούνιο, ενώ η χονδρεμπορική ανεβαίνει

1 Ιουνίου 2025

Εκτός ελέγχου η κρίση με τη Μονή του Σινά – Στο Κάιρο σπεύδει ο Γεραπετρίτης

1 Ιουνίου 2025

Σκληραίνει η σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας δύο επιθέσεις με δεκάδες νεκρούς πριν από τις διαπραγματεύσεις

1 Ιουνίου 2025

Ο Παπαχελάς ξύνει την πληγή των Μνημονίων και “κόκκαλα τσακίζει”

1 Ιουνίου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: Με καλοκαιρία και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου

1 Ιουνίου 2025

Ποιές ομάδες έχουν κερδίσει τα περισσότερα Champions League

1 Ιουνίου 2025
Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

1 Ιουνίου 2025

Αυξάνονται τα πλοία, μικραίνει η χωρητικότητα

1 Ιουνίου 2025
Weather Update

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

1 Ιουνίου 2025
?????????????

Scope για Ελλάδα: Τα 4 προβλήματα που απειλούν την οικονομία

1 Ιουνίου 2025
8: Από αριστερά, Βίκυ Μαργαρίτη- Ακόλουθος Ψηφιακής Πολιτικής και ΤΝ,
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ, Αθανάσιος Κοσμόπουλος - Υπεύθυνος
Προστασίας Δεδομένων Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Επιχειρησιακός
Συντονιστής Παρατηρητηρίου Ανάλυσης Υβριδικών Απειλών, Δημοσθένης
Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής
Διακυβέρνησης – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δρ. Μαρία-Ωραιοζήλη
Κουτσουπιά,AI Legal Expert, Ιδρύτρια Ινστιτούτου Rythmisis, Γιώργος Γαλανόπουλος,
Συνιδρυτής - Πρόεδρος Rythmisis και Δικηγόρος και Στέλλα Τσαγκαράκη – Δ/ντρια
Επικοινωνίας και Marketing Ινστιτούτου Rythmisis.

Δίκαιο και Τεχνητή Νοημοσύνη

31 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Scope: Επιβεβαιώνει το BBB για την Ελλάδα – Σταθερό outlook παρά τις διαρθρωτικές αδυναμίες

31 Μαΐου 2025

Η Εθνική έχει λεφτά για εξαγορές – Ο Μυλωνάς όμως… δεν βιάζεται

30 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά

30 Μαΐου 2025

«Κλειδώνουν» κέρδη στο κλείσιμο 5μήνου – Έπεσε ξύλο σε πολλά blue chips

30 Μαΐου 2025
Δικαστήριο

ΗΠΑ: Νίκη Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο – Ξεμπλόκαραν οι μαζικές απελάσεις

30 Μαΐου 2025

Οι Big Tech κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο

30 Μαΐου 2025
Global pollution concept with fossil fuel and industrial toxic waste as the planet earth eating petroleum and dirty polluted energy as an environmental icon with 3D illustration elements.

Η Κομισιόν προωθεί πολύ χαλαρή Κλιματική Στόχευση…

30 Μαΐου 2025

Κοπελούζος, Ανδρεάδης και Lamda Dev. +8 ακόμη θέλουν την Ακτή Ποσειδίου

30 Μαΐου 2025

Η Ινδία θα γίνει η τέταρτη οικονομία στον κόσμο – Πάνω από Ιαπωνία, ΗΒ, Γαλλία

30 Μαΐου 2025

Η Ελληνική Ναυτιλία στο Προσκήνιο της Βιώσιμης Ανάπτυξης

30 Μαΐου 2025

Νέο φωτοβολταϊκό 88 MW από τη ΔΕΗ στη Βουλγαρία

30 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Ευτυχώς, η Ελλάδα έχει… πληθωρισμό

NewsRoomΑπόNewsRoom
10 Μαρτίου 2017
Στις Crisis Zone, The Wire, Ελληνική κρίση, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
42
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τη μεγαλύτερη ετήσια άνοδο από το 2012 σημείωσε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο με ρυθμό 1,3%, οριακά χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για 1,4%. Σε μηνιαία βάση ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή υποχώρησε κατά 0,3%, έναντι μείωσης 0,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Φεβρουαρίου του 2016 με τον Ιανουάριο του 2016.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι η άνοδος οφείλεται κυρίως στα μη-αλκοολούχα ποτά (1,4% από 1,1% τον Ιανουάριο), τη μετακίνηση (7,1% έναντι 4,6%) τις τιμές κατοικιών και κοινής ωφέλειας.

Ο πληθωρισμός επέστρεψε σε ανοδικό έδαφος μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας παραμείνει σε αρνητικό έδαφος από τον Μάρτιο του 2013.
Ο μέσος Δείκτης Τιμών Καταναλωτή του δωδεκαμήνου Μαρτίου 2016-Φεβρουαρίου 2017, σε σύγκριση με τον δείκτη του δωδεκαμήνου Μαρτίου 2016-Φεβρουαρίου 2016 παρουσίασε μείωσε 0,5%, έναντι μείωσης 1,4% που σημειώθηκε κατά το αντίστοιχο προηγούμενο δωδεκάμηνο.

ieconomics

Σχετικάθέματα

Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: Με καλοκαιρία και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου

1 Ιουνίου 2025
Weather Update

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

1 Ιουνίου 2025
?????????????

Scope για Ελλάδα: Τα 4 προβλήματα που απειλούν την οικονομία

1 Ιουνίου 2025

Σύγκριση Φεβρουάριου 2017 με Ιανουάριο 2017
Η μείωση του Γενικού ΔΤΚ κατά 0,3% τον μήνα Φεβρουάριο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Ιανουαρίου 2017, προήλθε κυρίως από τις ακόλουθες μεταβολές των δεικτών:
1. Από τις μειώσεις των δεικτών:
• Κατά 0,1% της ομάδας Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά, λόγω μείωσης κυρίως των τιμών σε: αρνί και κατσίκι, πουλερικά, ελαιόλαδο, νωπά λαχανικά. Μέρος της μείωσης αντισταθμίστηκε από την αύξηση των τιμών σε: νωπά φρούτα,
πατάτες, καφέ.
• Κατά 8,5% της ομάδας Ένδυση και Υπόδηση, λόγω των γενικών χειμερινών εκπτώσεων.
• Κατά 0,5% της ομάδας Διαρκή αναθά – Είδη νοικοκυριού και υπηρεσίες, λόγω των γενικών χειμερινών εκπτώσεων.
• Κατά 0,9% της ομάδας Υνεία, λόγω μείωσης κυρίως των τιμών στα φαρμακευτικά προϊόντα.
• Κατά 0,3% της ομάδας Άλλα αγαθά και υπηρεσίες, λόγω μείωσης κυρίως των τιμών στα είδη ατομικής φροντίδας.
2. Από τις αυξήσεις των δεικτών:
• Κατά 0,2% της ομάδας Αλκοολούγα ποτά και καπνός, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στον καπνό.
• Κατά 0,2% της ομάδας Στέγαση, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στο φυσικό αέριο. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση των τιμών στο πετρέλαιο ϋέρμανσης.
• Κατά 1,3% της ομάδας Μεταφορές, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στα εισιτήρια μεταφοράς επιβατών με αεροπλάνο.
• Κατά 0,3% της ομάδας Ξενοδοχεία – Καφέ – Εστιατόρια, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στα εστιατόρια – ζαχαροπλαστεία – καφενεία – κυλικεία.

Σύγκριση Φεβρουαρίου 2017 με Φεβρουάριο 2016

Η αύξηση του Γενικού ΔΤΚ κατά 1,3% τον μήνα Φεβρουάριο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Φεβρουαρίου 2016, προήλθε κυρίως από τις ακόλουθες μεταβολές:
1. Από τις αυξήσεις των δεικτών:
• Κατά 1,4% της ομάδας Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: νωπά φρούτα, νωπά λαχανικά, ελαιόλαδο, πατάτες, καφέ. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών σε: ψωμί και δημητριακά, κρέατα (γενικά), νωπά ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς.
• Κατά 2,4% της ομάδας Αλκοολούχα ποτά και καπνός, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: αλκοολούχα ποτά (μη σερβιριζόμενα), τσιγάρα.
• Κατά 4,1% της ομάδας Στέγαση, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: πετρέλαιο ϋέρμανσης, φυσικό αέριο. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών στον ηλεκτρισμό.
• Κατά 7,1% της ομάδας Μεταφορές, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: καύσιμα και λιπαντικά, εισιτήρια μεταφοράς επιβατών με αεροπλάνο. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση των τιμών στην αγορά αυτοκινήτων.
• Κατά 2,1% της ομάδας Επικοινωνίες, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στις τηλεφωνικές υπηρεσίες.
• Κατά 1,6% της ομάδας Ξενοδοχεία – Καφέ – Εστιατόρια, λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στα εστιατόρια – ζαχαροπλαστεία – καφενεία – κυλικεία. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση των τιμών στα ξενοδοχεία – μοτέλ – πανδοχεία.
2. Από τις μειώσεις των δεικτών:
• Κατά 6,7% της ομάδας Ένδυση και Υπόδηση, λόγω μείωσης των τιμών στα είδη ένδυσης και υπόδησης.
• Κατά 2,2% της ομάδας Διαρκή αγαθά – Είδη νοικοκυριού και υπηρεσίες, λόγω μείωσης κυρίως των τιμών σε: υφαντουργικά προϊόντα οικιακής χρήσης, μεγάλες οικιακές συσκευές (ηλεκτρικές ή μη), είδη άμεσης κατανάλωσης νοικοκυριού.
• Κατά 2,7% της ομάδας Υνεία, λόγω μείωσης κυρίως των τιμών σε: φαρμακευτικά προϊόντα, παραιατρικές υπηρεσίες.
• Κατά 1,3% της ομάδας Αναψυχή – Πολιτιστικές δραστηριότητες, λόγω μείωσης κυρίως των τιμών στον οπτικοακουστικό εξοπλισμό – υπολογιστές – επισκευές. Μέρος της μείωσης αυτής αντισταθμίστηκε από την αύξηση των τιμών στην εισφορά ΕΡΤ- συνδρομητική τηλεόραση.
• Κατά 0,3% της ομάδας Εκπαίδευση, λόγω μείωσης κυρίως των τιμών στα δίδακτρα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
• Κατά 1,2% της ομάδας Άλλα αγαθά και υπηρεσίες, λόγω μείωσης κυρίως των τιμών σε: είδη ατομικής φροντίδας, ασφάλιστρα οχημάτων.
Παράλληλα, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε και τα στοιχεία για την εξέλιξη του Εναρμονισμένου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΕνΔΤΚ) του μηνός Φεβρουαρίου 2017. Αναλυτικά, ο ΕνΔΤΚ του μηνός Φεβρουαρίου 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Φεβρουαρίου 2016, παρουσίασε αύξηση 1,4% έναντι αύξησης 0,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 με το 2015.
Ο ΕνΔΤΚ κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2017, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2017, παρουσίασε μείωση 0,1% έναντι μηδενικής μεταβολής που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.
Ο μέσος ΕνΔΤΚ του δωδεκαμήνου Μαρτίου 2016 – Φεβρουαρίου 2017, σε σύγκριση με τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Μαρτίου 2015 – Φεβρουαρίου 2016, παρουσίασε αύξηση 0,3% έναντι μείωσης 0,7% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Σχετικά

Tags: ΕλλάδαΟικονομίαΠληθωρισμός
Share17Tweet11Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Weather report, δελτίο καιρού, καιρός
The Wire

Καιρός: Με καλοκαιρία και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου

1 Ιουνίου 2025
Weather Update
The Wire

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

1 Ιουνίου 2025
?????????????
The Wire

Scope για Ελλάδα: Τα 4 προβλήματα που απειλούν την οικονομία

1 Ιουνίου 2025
Επόμενο άρθρο

Μήνυμα Τσίπρα: Είμαστε στην "ίδια σελίδα" με Λαγκάρντ, πάμε για Απρίλιο

Europol: Το έγκλημα έγινε hitech και... δύσκολα πιάνεται

MostPopular

  • Ο Παπαχελάς ξύνει την πληγή των Μνημονίων και “κόκκαλα τσακίζει”

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Σκληραίνει η σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας δύο επιθέσεις με δεκάδες νεκρούς πριν από τις διαπραγματεύσεις

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Η ΔΕΗ μειώνει τα τιμολόγια τον Ιούνιο, ενώ η χονδρεμπορική ανεβαίνει

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2081 shares
    Share 832 Tweet 520

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr