if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ο Τράμπ ορκίζεται, FBI, NSA, CIA και Γερουσία ξεσκονίζουν τους ανθρώπους του

Ενώ οι εκδηλώσεις που περιβάλλουν την τελετή ορκωμοσίας, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα, έχουν ξεκινήσει από χθες, η προσοχή όλων είναι επικεντρωμένη στην πρώτη ομιλία του Ντόναλντ Τράμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι διαδηλώσεις κατά την Ορκωμοσία του Ντόναλντ Τράμπ (σε χάρτη)

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Ο Ντόναλντ Τράμπ αναμένεται να απευθυνθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνές ακροατήριο δίνοντας το στίγμα των πρώτων ημερών και σκιαγραφώντας την πορεία που θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ κατά την προεδρία του.
[graphiq id=”j1sTsmDOSfb” title=”Πόσο σηματική είναι η πρώτη ομιλία του Τράμπ” width=”700″ height=”498″ url=”https://w.graphiq.com/w/j1sTsmDOSfb” ]

Στην ομιλία του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να είναι ενωτικός, επιχειρώντας να ξεπεράσει το πολωτικό κλίμα της προεκλογικής περιόδου. Παράλληλα θα επιχειρήσει να στείλει μηνύματα προς πολλαπλούς αποδέκτες επιδεικνύοντας ισχυρή πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και ακραίων φαινομένων.

[graphiq id=”lLNG9Chl9Wd” title=”Δημοσκόπηση(ΗΠΑ): Βαθμός αξιοπιστίας Υπηρεσιών Πληροφοριών και φορέων” width=”700″ height=”566″ url=”https://w.graphiq.com/w/lLNG9Chl9Wd” ]

Ο Ντόναλντ Τράμπ αναμένεται να μιλήσει υπέρ μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων με επίκεντρο τον άνθρωπο και περισσότερες ευκαιρίες.
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα ζητήσει ειλικρινή συνεργασία από τους εταίρους των ΗΠΑ και θα επιχειρήσει να θέσει τη βάση για την επαναπροσέγγιση με χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα.
Την ώρα όμως που θα ορκίζεται πίστη στο Σύνταγμα και τα αμερικανικά ιδεώδη ο Ντόναλντ Τράμπ το FBI σε συνεργασία με την NSA και τη CIA θα ερευνούν –εκ νέου- τις σχέσεις ανθρώπων του επιτελείου του, τόσο του νέου, όσο και του προηγούμενου με τη Ρωσία ή/και άλλες χώρες.

[graphiq id=”9pi90YUuSjz” title=”Πόσα λεφτά άντλησε η Επιτροπή Προεδρικής Ορκωμοσίας ανά πρόεδρο” width=”700″ height=”620″ url=”https://w.graphiq.com/w/9pi90YUuSjz” ]

Αντιστοίχως ανοιχτή παραμένει και στη Γερουσία η υπόθεση της διερεύνησης των εκθέσεων και των σχέσεων του Ντόναλντ Τράμπ και των ανθρώπων του με του με το περιβάλλον του Κρεμλίνου καθώς και το εύρος της παρέμβασης του Βλάντιμιρ Πούτιν στις αμερικανικές εκλογές.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version