if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Τα μαζεύουν οι Ούγγροι για τις ΜΚΟ του Σόρος

George Soros, chairman of Soros Fund Management, speaks during a forum "Charting A New Growth Path for the Euro Zone" at the IMF/World Bank annual meetings in Washington, Saturday, Sept. 24, 2011. (AP Photo Manuel Balce Ceneta)

Αναθεωρούν τις προηγούμενες δηλώσεις για εκκαθάριση των ΜΚΟ του Τζωρτζ Σόρος Ούγγροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, αποδεικνύοντας ότι οι διεθνείς πιέσεις που ασκήθηκαν ήταν ισχυρές και αποτρεπτικές, αναγκάζοντας την ακροδεξιά κυβέρνηση Ορμπάν σε αναδίπλωση.

Διαβάστε επίσης: Σόρος

Σύμβουλος του πρωθυπουργού Ορμπάν και υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος Fidesz είχε δηλώσει προ μερικών ημερών ότι “θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή μας για να εξαλείψουμε τις ΜΚΟ του Σόρος”.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Σήμερα ο υπυοργός Εσωτερικών της χώρας, Janos Lazar, ανασκεύασε δηλώνοντας ότι οι Ούγγροι έχουν δικαίωμα να ξέρουν ποιός από το εξωτερικό προσπαθεί να τους επηρεάσει και προς ποιά κατεύθυνση, διευκρινίζοντας ότι “δεν θα εξαλείψουμε κανέναν”.

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας μπορεί να αναγκάστηκε να ανασκευάσει σε επίπεδο δηλώσεων, ωστόσο το πνεύμα και η πρακτική παραμένουν στην κατεύθυνση της φίμωσης κάθε διαφορετικής φωνής και του πλήρους ελέγχου των media.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version