if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

ΗΠΑ: Θα στριμώξουν Τίλερσον για Τράμπ-Ρωσία στο Κογκρέσο

Σε ρωσο-σκεπτικιστική γραμμή αναμένεται να κινηθεί, ο Ρεξ Τίλερσον, κατά τη σημερινή κατάθεσή του στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας, προκειμένου να μετριάσει τα χτυπήματα που θα δεχθεί μετά τις αποκαλύψεις του CNN και τη διαρροή των επιστευτικών σημειωμάτων για τις σχέσεις Τράμπ-Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον πρόλογο της ομιλίας του που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο νέος -υπό έγκριση- υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην επικεφαλής της Exxon Mobil, θα εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με τις ενέργειες της Ρωσίας.
[graphiq id=”hKf9XYrwDxr” title=”Δημοσκόπηση (ΗΠΑ): Πως κρίνετε τη στάση του Ντόναλντ Τράμπ απέναντι στη Ρωσία” width=”700″ height=”498″ url=”https://w.graphiq.com/w/hKf9XYrwDxr” ]

Η ομάδα μεταβίβασης εξουσίας του Τραμπ, έδωσε στη δημοσιότητα την εισαγωγή της ομιλίας του, στην αρμόδια επιτροπή ακροάσεων της Γερουσίας, για την επικύρωση του διορισμού του, στο αμερικανικό ΥΠΕΞ.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Στην ομιλία του ο Τίλερσον θα υποστηρίξει ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να θορυβηθεί από την «επιστροφή» της Μόσχας. Παράλληλα θα εξηγήσει γιατί ο Τραμπ υποστηρίζει την αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Μόσχας, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη που υπάρχει για τη διεξαγωγή ενός ανοιχτού και ειλικρινούς διαλόγου με τη Ρωσία.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version