• Τελευταία
  • Trending
  • All

8ο Risk Management & Compliance Forum: Εφικτή η μείωση των κόκκινων δανείων κατά 44%(!)

29 Νοεμβρίου 2016
Αριστοτέλης Παντελιάδης

Metro: Οι αυξήσεις μισθών ροκκάνισαν κέρδη και περιθώρια- Οι προβλέψεις για το 2025

21 Μαΐου 2025

Η ΕΕ απέτυχε να υλοποιήσει τους στόχους της για τις επικουρικές συντάξεις

21 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025

A. Agarwal (Citi): Custody και χρηματοπιστωτικό σύστημα – Προκλήσεις και τάσεις

21 Μαΐου 2025
Ο Βαίλης Ψάλτης

Ψάλτης: Η Alpha Bank σε διαδικασία… αντεπίθεσης

21 Μαΐου 2025

ΕΚΤΕΡ: Προσωρινός ανάδοχος έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

21 Μαΐου 2025
Χωρίς εθνική στρατηγική για τον τουρισμό οδεύει η Ελλάδα, αφήνοντας ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σήμερα έχει στα χέρια της για ανάπτυξη,

Τουρισμός: Νέα ρεκόρ το 2025 – Στρατηγική και προκλήσεις 

21 Μαΐου 2025

Παπασταύρου: Το νέο σχέδιο για οικισμούς και η στρατηγική στην ενέργεια

21 Μαΐου 2025

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025

Η Hästens και η τέχνη του ύπνου: Sleep Well – Live Well

21 Μαΐου 2025

Σε λειτουργία το νέο αιολικό πάρκο της VALOREM στο όρος Άσκιο, στην Κοζάνη

21 Μαΐου 2025

realme: Συνεργασία με την Aston Martin F1 Team – νέο συλλεκτικό GT 7 Dream Edition

21 Μαΐου 2025

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Scaling Up Summit 2025 by EO Accelerator: Πώς Επιχειρηματίες εκτοξεύουν τον τζίρο τους

21 Μαΐου 2025

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Το πρώτο “Suppliers’ Day” του ΔΕΣΦΑ: Κοινή πορεία προς ένα βιώσιμο μέλλον

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Management

8ο Risk Management & Compliance Forum: Εφικτή η μείωση των κόκκινων δανείων κατά 44%(!)

NewsRoomΑπόNewsRoom
29 Νοεμβρίου 2016
Στις Crisis Management, The Wire, Τράπεζες
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
44
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Πολύ πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στους τομείς της αντιμετώπισης και διαχείρισης προβληματικών απαιτήσεων, το απαιτητικό και πλήρως υποχρεωτικό θεσμικό πλαίσιο και η ευθυγράμμιση των τραπεζών με τους στόχους του Single Supervisory Mechanism ήταν τα βασικά σημεία στα οποία επικεντρώθηκε το 8ο Risk Management & Compliance Forum που διοργανώθηκε στις 24 Νοεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι των τραπεζών που μίλησαν στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και το PRMIA (Professional Risk Managers International Association), υπογράμμισαν ότι ο στόχος που έχει τεθεί για τη μείωση των κόκκινων δανείων (που προσεγγίζουν τα 110 δισ. ευρώ), κατά 44 δισ. ευρώ έως τα τέλη του 2019 είναι φιλόδοξος, αλλά μπορεί να επιτευχθεί εάν τηρηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες και αναληφθούν πρωτοβουλίες που θα επιτρέψουν την ενεργητική διαχείριση του τεράστιου όγκου τους, που κατατάσσει τη χώρα μας στη δεύτερη θέση μεταξύ των χωρών της ΕΕ, αμέσως μετά την Κύπρο.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τϋπου:

Σχετικάθέματα

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025
Oplus_16908288

Η Φλώρινα στο Επίκεντρο της Βιώσιμης Μετάβασης και Καινοτομίας

20 Μαΐου 2025

Η Οικονομία του Μέλλοντος: Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο με Ισχυρή Βιομηχανία

20 Μαΐου 2025

“Είναι σαφές πως η σύγκλιση των περιοχών του risk και του finance είναι μια απαίτηση που αποτελεί πλέον αναγκαιότητα και προτεραιότητα των χρηματοπιστωτικών οργανισμών.
Οι νέες εποπτικές ανάγκες καθώς και τα νέα διεθνή πρότυπα που καλούνται να υιοθετήσουν οι Τράπεζες, δεν αποτελούν πλέον απλά μια εποπτική υποχρέωση, όπως παλαιότερα, αλλά ενσωματώνουν σημαντικές αλλαγές στις πολιτικές, μεθοδολογίες, διαδικασίες, διακυβέρνηση δεδομένων και συστήματα, και προσθέτουν αξία στο επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας τους”.

Παράλληλα αναδείχθηκε ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζουν οι μονάδες διαχείρισης κινδύνων στην αναδιάρθρωση του Τραπεζικού συστήματος και στο νέο επιχειρηματικό τοπίο που επιβάλλεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Υιοθετούνται πλέον νέα μοντέλα λειτουργίας και διακυβέρνησης τόσο για εποπτικούς όσο και για επιχειρηματικούς λόγους, που επαναπροσδιορίζουν το ρόλο και τη συμβολή των μονάδων αυτών στο τραπεζικό γίγνεσθαι.

Σε αυτά εστίασε και o επικεφαλής Οικονομολόγος της Eurobank, Πλάτωνας Μονοκρούσος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάπτυξη και την πορεία του προγράμματος εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στις επενδυτικές ευκαιρίες και προοπτικές, Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι οι εξελίξεις στον εγχώριο τραπεζικό τομέα προσανατολίζονται στην αντιμετώπιση της μεγάλης πρόκλησης των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ο κ. Μονοκρούσος έθιξε και το πρόβλημα της υπερχρέωσης του δημόσιου τομέα καθώς και το πλαίσιο αντιμετώπισής του, ενώ σκιαγράφησε το πλαίσιο και τους στόχους για την αποκατάσταση της βιωσιμότητας των δημοσιονομικών.

Εν κατακλείδι αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας για να μπει στο δρόμο της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης, συνοψίζοντάς τες ως εξής: Εξισορρόπηση της οικονομίας μας ως προς την κατανάλωση (90% του ΑΕΠ στην Ελλάδα έναντι 76% κατά μέσο όρο στην Ευρωζώνη), τις επενδύσεις (11.5% στην Ελλάδα έναντι 20%), και τις εξαγωγές (30% έναντι 46%). Αντιμετώπιση της υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας. Διασφάλιση της δημοσιονομικής σταθερότητας μεσοπρόθεσμα. Αντιμετώπιση του ελλείμματος στο συνταξιοδοτικό σύστημα (11% του ΑΕΠ έναντι 2½% στην Ευρωζώνη). Αποκατάσταση της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους. Προσέλκυση σημαντικών ξένων επενδύσεων. Αύξηση της αποταμίευσης (10% του ΑΕΠ, έναντι 23% στην Ευρωζώνη). Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα να αντιμετωπιστεί η ανταγωνιστικότητα ως πρώτη εθνική προτεραιότητα.

Το συνέδριο χαιρέτισαν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Γιώργος Νασούλης, ο πρόεδρος του Professional Risk Managers International Association, κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κρισιμότητα των κόκκινων δανείων για τη βιωσιμότητα του Τραπεζικού Συστήματος και την αναδιάταξη και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και ο κ. Νίκος Χριστοδούλου, πρόεδρος της Δ. Ε. του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και Επικοινωνιών της ΕΕΔΕ. Ο κ. Χριστοδούλου, αναφέρθηκε στη φρενίτιδα που επικρατεί στον τραπεζικό χώρο αυτή την περίοδο, η οποία οδηγείται από κανονιστικές υποχρεώσεις και reporting και από νέα πρότυπα τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, το στοίχημα είναι, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕ του ΕΙΠ, πως το risk management θα υποστηρίξει ενεργητικά και σωστά τις ανάγκες των χρηματοπιστωτικών οργανισμών και δεν θα γίνεται μοχλός καθυστέρησης του έργου τους.

Στην πρώτη ενότητα που αφορούσε στη στρατηγική διαχείρισης των NPEs παρουσιάσθηκαν τεχνικές και μεθοδολογίες διαχείρισης προβληματικών απαιτήσεων, τόσο στον τομέα των collections όσο και στον τομέα των ρυθμίσεων και αναδιαρθρώσεων. Αναλύθηκαν οι στρατηγικές και μεθοδολογίες διαχείρισης προβληματικών απαιτήσεων σε συνάρτηση με το υφιστάμενο θεσμικό και εποπτικό πλαίσιο. Αποτυπώθηκαν τα αποτελέσματα που ήδη διαφαίνονται στην κατεύθυνση μείωσης των δανείων σε καθυστέρηση και συζητήθηκαν τα βήματα που έχουν κάνει οι Τράπεζες για την υιοθέτηση νέων οργανωτικών, λειτουργικών και τεχνικών μοντέλων με γνώμονα την προσαρμογή τους στο νέο εποπτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στη δεύτερη ενότητα που αφορούσε το νέο διεθνές πρότυπο Χρηματοοικονομικής Αναφοράς IFRS9, παρουσιάσθηκαν τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου προτύπου και οι αλλαγές που συνεπάγονται. Αναλύθηκαν οι κύριες επιπτώσεις εφαρμογής του στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και συζητήθηκαν τα βήματα και ο προγραμματισμός που έχουν κάνει οι Τράπεζες για την υιοθέτηση νέων πολιτικών, διαδικασιών και συστημάτων, ώστε να προσαρμοσθούν στο νέο διεθνές πρότυπο.

Στη τρίτη ενότητα που αφορούσε τη διακυβέρνηση των δεδομένων παρουσιάσθηκαν μοντέλα και πολιτικές διακυβέρνησης δεδομένων, καθώς και η προστιθέμενη αξία που δίνουν στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση και ο προγραμματισμός που υπάρχει στους τραπεζικούς οργανισμούς σε αυτόν τον τομέα και αναδείχθηκε η σημασία της διασύνδεσης και ευθυγράμμισης του πλαισίου διακυβέρνησης των δεδομένων με το νέο εποπτικό και επιχειρηματικό μοντέλο των Τραπεζών.

Η τέταρτη ενότητα αφορoύσε το panel των Chief Risk Officers όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον ρόλο της Μονάδας Διαχείρισης Κινδύνων στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων απαιτήσεων, την συνεισφορά της στην υλοποίηση του νέου προτύπου IFRS9, και τον ρόλο της στο πλαίσιο της νέας δομής εταιρικής διακυβέρνησης των Τραπεζών. Ακόμα, διατυπώθηκαν απόψεις και προβληματισμοί σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στη ρευστότητα και τις καταθέσεις του Τραπεζικού μας Συστήματος

Σχετικά

Tags: κόκκινα δάνειαΣυνέδρια
Share18Tweet11Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025
Oplus_16908288
The Wire

Η Φλώρινα στο Επίκεντρο της Βιώσιμης Μετάβασης και Καινοτομίας

20 Μαΐου 2025
The Wire

Η Οικονομία του Μέλλοντος: Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο με Ισχυρή Βιομηχανία

20 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Navigator 2016: 500 στελέχη της Ναυτιλίας έδωσαν τον "μπούσουλα" της αγοράς

Ο Μιχάλης Σάλλας

Game starter: Ο Σάλλας παίρνει 15% της Παγκρήτιας, αναμένονται εξελίξεις

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    931 shares
    Share 372 Tweet 233
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Το τρελό ράλι της Alpha οδηγεί το Χρηματιστήριο σε νέα υψηλά

    52 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr