if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Ανατροπή: Το FBI δεν θα διώξει την Κλίντον

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το θρίλερ με του emailgate της Χίλαρι Κλίντον ενώ μένουν μόνο δύο ημέρες μέχρι τις εκλογές στις ΗΠΑ. Με νέα επιστολή του ο επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμει ενημερώνει το Κογκρέσο την Κυριακή το απόγευμα ότι η υπηρεσία του διατηρεί τη γνώμη ότι δεν υπάρχει λόγος άσκησης δίωξης σε βάρος της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο Τζέιμς Κόμει σημειώνει στην επιστολή του ότι «έχοντας δουλέψει νυχθημερόν για την εξέταση της υπόθεσης των νέων emails που βρέθηκαν στο laptop του πρώην γερουσιαστή Άντονι Γουέινερ, τα ευρήματα δεν αλλάζουν την άποψη που διατυπώσαμε τον Ιούλιο».

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η δημοσιοποίηση αυτή ισοδυναμεί με πόρισμα της έρευνας του FBI, ενώ η διακοίνωσή του στο Κογκρέσο και τα media είναι προφανές ότι στοχεύει στην αποκατάσταση της ισορροπίας μεταξύ των δυο υποψηφίων που είχε προκαλέσει η προηγούμενη έρευνα.

Με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δίνουν προβάδισμα στη Χίλαρι Κλίντον η ανακοίνωση του FBI μπορεί αποδειχθεί καταλυτική για την έκβαση των εκλογών παγιώνοντας την κατάσταση υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών και στερώντας ένα ιδιαίτερα δυνατό χαρτί από τα χέρια του αντιπάλου της, Ντόναλντ Τράμπ.

commey_letter

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version