• Τελευταία
  • Trending
  • All
"Γιουρούσι" Λαγκάρντ στις αγορές για να πέσουν τα επιτόκια

ΔΝΤ/WEO: Το μέτωπο κατά του λαϊκισμού κρύβει TPP

5 Οκτωβρίου 2016 - Ενημερώθηκε: 7 Οκτωβρίου 2016

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025

Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

25 Μαΐου 2025

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025

Οι 7 πιθανοί διάδοχοι του Τραμπ το 2028 και δύο twists…

25 Μαΐου 2025

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 26 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

ΔΝΤ/WEO: Το μέτωπο κατά του λαϊκισμού κρύβει TPP

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
5 Οκτωβρίου 2016 - Ενημερώθηκε: 7 Οκτωβρίου 2016
Στις Crisis Zone, The Wire, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνική κρίση, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 1
0
"Γιουρούσι" Λαγκάρντ στις αγορές για να πέσουν τα επιτόκια
45
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σκηνικό ιδεολογικής, πολιτικής και οικονομικής σύγκρουσης σκιαγραφεί η έκθεση World Economic Outlook του ΔΝΤ, η οποία δημοσιεύθηκε χθες, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η φθινοπωρινή σύνοδος του Ταμείου στην Ουάσιγκτον. Είναι ίσως η πρώτη φορά που το ΔΝΤ επιρρίπτει ευθύνες για την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας, γεγονός που επισημάνθηκε από τον Τύπο, αρχής γενομένης από τον γερμανικό.

Graphiq

Σχετικάθέματα

A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

Η Οικονομία του Μέλλοντος: Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο με Ισχυρή Βιομηχανία

20 Μαΐου 2025

Συναγερμός ΔΝΤ για τα data centers – Καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τη Γαλλία

20 Μαΐου 2025

Πρόκειται για μια πολιτική θέση του Ταμείου, η οποία στόχο έχει να συνταχθεί στο μέτωπο κατά της ακροδεξιάς, που ανεβαίνει στην Ευρώπη και της εκλογής του Ντόναλντ Τράμπ στις ΗΠΑ.
Η ενσωμάτωση της θέσης αυτής σε μια τεχνοκρατική έκθεση-βαρόμετρο οικονομικής συγκυρίας καθιστά σαφές ότι οι κοινωνικές εκρήξεις και ο πολιτικός του αντίκτυπος έχουν σαφείς και μετρήσιμες οικονομικές επιπτώσεις.
«Ο πολιτικός λαϊκισμός, η οικονομική περιχαράκωση και η γενικευμένη κριτική κατά της παγκοσμιοποίησης δημιουργούν σοβαρά εμπόδια στην ανάπτυξη». Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)στην έκθεσή του.
Ως επιβαρυντικοί παράγοντες για την παγκόσμια οικονομία αναφέρονται στην έκθεση, το Brexit, το οποίο θα μειώσει κατά το ήμισυ την ανάπτυξη της Μ. Βρετανίας, δηλαδή στο 1,1%, ποσοστό το οποίο μεταφράζεται σε σχεδόν 30 δισ. ευρώ. Επίσης, γίνεται αναφορά και στον αμερικανικό προεκλογικό αγώνα κατά τον οποίο για πρώτη φορά και οι δύο υποψήφιοι προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος εκφράζοντας σκεπτικισμό για το ελεύθερο εμπόριο, όπως επίσης και στα υψηλά ποσοστά συμπάθειας για τον Ντόναλντ Τραμπ.

FindTheData | Graphiq

Οι διατυπώσεις και η δημόσια και πλέον ρητώς εκπεφρασμένη θέση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου φέρνουν την Κριστίν Λαγκάρντ σε ευθεία σύγκρουση με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.
Οι φωνές για λιγότερη ολοκλήρωση και περισσότερα εμπόδια στο εμπόριο αποτελούν, επίσης, κινδύνους για τις μοχλευμένες χρηματοπιστωτικές αγορές, οι οποίες παραμένουν ευαίσθητες σε ξαφνικές αλλαγές του επενδυτικού κλίματος, όπως φάνηκε από την πρόσφατη νευρικότητα για την οικονομική ευρωστία της Deutsche Bank, καταλήγει το Bloomberg.
Η τοποθέτηση αυτή όμως έχει και πολλές παγίδες, καθώς αναφέρεται στο εμπόριο και τις διεθνείς συμφωνίες, όπως η TPP, την οποία αν και προωθούν οι ΗΠΑ η Ευρώπη αντιδρά σε όλα τα επίπεδα, όπως και πολλές άλλες χώρες.

InsideGov | Graphiq

Η προσπάθεια όμως του ΔΝΤ να προτάξει τον λαϊκισμό στοχοποιώντας ακόμα όσους αντιτίθενται στην TPP ακυρώνει την ίδια την πρωτοβουλία και αποδυναμώνει τον αντίκτυπο της εκθεσης.

Το γεγονός ότι το ΔΝΤ κάνει αναφορά στον λαϊκισμό στην εξαμηνιαία έκθεσή του για την ανάπτυξη, η οποία παρουσιάστηκε χτες στην Ουάσινγκτον, είναι πρωτόγνωρο, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.

Σε πολιτικό επίπεδο η αναφορά στον “λαϊκισμό” στηρίζει κυβερνήσεις όπως του Φρανσουά Ολάντ και της Άνγκελα Μέρκελ που καλούνται να αντιμετωπίσουν εκλογές το 2017 καθώς και τη Χίλαρι Κλίντον.

Από τις ΗΠΑ και τον Ντόναλντ Τράμπ, μέχρι τη Βρετανία με το Brexit και την άνοδο της ακροδεξιάς σε Γερμανία και Γαλλία το ΔΝΤ συμπαρατάσσεται με τις μετριοπαθείς κυβερνήσεις, ζητώντας τους όμως άμεσο αντάλλαγμα να κατεβάσουν τους τόνους και να ενισχύσουν την παγκοσμιοποίηση μέσω του διεθνούς εμπορίου.
Στην πραγματικότητα το ΔΝΤ ζητά στήριξη της TPP και προσφέρει οικονομικές λύσεις και… εκθέσεις.

Οι προβλέψεις του ΔΝΤ

To ΔΝΤ εκφράζει την απαισιοδοξία του για την παγκόσμια ανάπτυξη και θεωρεί ότι ένας από τους λόγους είναι και οι αντίπαλοι της παγκοσμιοποίησης. Οι οικονομολόγοι του προειδοποιούν δε ότι οι αυξανόμενοι «πολιτικοί κίνδυνοι» θα φρενάρουν την ανάπτυξη το 2017 σε πολλές περιοχές. Ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία για την οικονομία είναι η έξοδος της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ και ο σκεπτικισμός για το ελεύθερο εμπόριο.

Graphiq

Στην έκθεση του ΔΝΤ για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας (World Economic Outlook), το Ταμείο τόνισε τις απειλές για την ήδη υποτονική ανάπτυξη, που κινήθηκε με ρυθμό 3,2% το 2015.
Η παγκόσμια οικονομία θα επιβραδυνθεί και θα τρέξει με ρυθμό 3,1% φέτος, πριν ανακάμψει το 2017 με έναν ρυθμό 3,4%, σύμφωνα με την έκθεση.
Στις ΗΠΑ η ανάπτυξη θα περιοριστεί φέτος στο 1,65, αντί του αναμενόμενου 2,2%, ενώ για το 2017 προβλέπει 2,2 αντί του προβλεφθέντος 2,5%. Η Γερμανία θα είναι κάπου στο μέσον μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών με ανάπτυξη 1,4%, ενώ φέτος ήταν 1,7%.
Θετικότερο για την οικονομία της Βρετανίας είναι το ΔΝΤ προβλέποντας ανάπτυξη 1,1%, αντί για 0,8% που προέβλεπε μετά το Δημοψήφισμα. Ωστόσο η απώλεια δυναμικής υπολογίζεται σε 30 δισ. δολάρια στο ΑΕΠ της Μεγάλης Βρετανίας.
Για την Ελλάδα τα ΔΝΤ εμφανίζεται «υπεραισιόδοξο» προβλέποντας ότι φέτος το πραγματικό ΑΕΠ θα κλείσει με θετικό πρόσημο (0,1% του ΑΕΠ), αλλά και ότι το 2017 η ανάπτυξη θα φτάσει το 2,8% του ΑΕΠ!
Οι εκτιμήσεις αυτές υπερβαίνουν ακόμα και αυτές του προϋπολογισμού που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση όπου προβλέπεται ύφεση 0,3% για το τρέχον έτος και ανάπτυξη 2,7% για το επόμενο.
Στην έκθεση του Ταμείου εκτιμάται ότι το τέταρτο τρίμηνο φέτος θα κλείσει με ανάπτυξη 0,7% του ΑΕΠ σε ετήσια βάση και ότι η οικονομία θα τρέξει στο τέταρτο τρίμηνο του 2017 με ρυθμό +3,7% ενώ το 2021 η ανάπτυξη θα είναι 1,8% του ΑΕΠ.
Ωστόσο οι προβλέψεις του ΔΝΤ λαμβάνουν ως προϋπόθεση την πλήρη εφαρμογή από τις αρχές του πακέτου δημοσιονομικής πολιτικής που συμφωνήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης από τον ESM.
Οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ έρχονται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο του «άρθρου 4» του ΔΝΤ. Με αφορμή αυτό, σε τηλεδιάσκεψη η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου είχε αρνηθεί να δώσει συγκεκριμένη πρόβλεψη για την πορεία του ΑΕΠ, αρκούμενη να σημειώσει ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υπολογισμοί.
Ενδεικτικό της αλλαγής πολιτικής και στάσης απέναντι στην Ελλάδα είναι ότι στην προηγούμενη έκδοση του World Economic Outlook, την άνοιξη, οι προβλέψεις για τη φετινή χρονιά ήταν πολύ χειρότερες. Συγκεκριμένα, τότε το ΔΝΤεκτιμούσε ότι η οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 0,6% του ΑΕΠ το 2016, πριν ανακάμψει κατά την επίσημη πρόβλεψη (2,7% του ΑΕΠ) το 2017.

Σχετικά

Tags: ΔΝΤΟικονομία
Share18Tweet11Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.
On the Radar

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025
The Wire

Η Οικονομία του Μέλλοντος: Ένα Νέο Παραγωγικό Μοντέλο με Ισχυρή Βιομηχανία

20 Μαΐου 2025
On the Radar

Συναγερμός ΔΝΤ για τα data centers – Καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τη Γαλλία

20 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Βρετανία: Το UKIP σύεται, παραιτήθηκε και η Τζέιμς

Προσφυγικό: Μύθοι και πραγματικότητα σε 9 γραφήματα

MostPopular

  • Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    988 shares
    Share 395 Tweet 247

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr