if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

Brexit: Η Μέι παρακάμπτει το Κοινοβούλιο

Τη γραμμή του κοινοβουλευτικού by-pass επιβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσει η Τερέζα Μέι για την αναίρεση του άρθρου 50 της συνθήκης της ΕΕ και την ενεργοποίηση του Brexit.

 

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η απόφαση της νέας πρωθυπουργού της Βρετανίας ελήφθη καθώς η ήττα του Brexit τόσο στη Βουλή των Λόρδων όσο και στη Βουλή των Κοινοτήτων θεωρείται βέβαιη, ενώ η συζήτηση και μόνο θα δημιουργούσε ισχυρούς κλειδωνισμούς στους Συντηρητικούς και θα απελευθέρωνε δυναμικές που θα κλόνιζαν ακόμα την κυβέρνηση.

 

Διαβάστε επίσης: Brexit: Bypass της Βουλής αποφάσισε η Μέι
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να θέσει το ζήτημα του Brexit στο βρετανικό κοινοβούλιο, δήλωσε εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

 

Προ ημερών, η εφημερίδα Daily Telegraph είχε τονίσει ότι η κ. Μέι δεν πρόκειται να θέσει το θέμα στη Βουλή των Λόρδων και στη Βουλή των Κοινοτήτων, καθώς η απόφαση του βρετανικού λαού είναι δεσμευτική για την ίδια.
Τόσο στο άνω όσο και στο κάτω σώμα του βρετανικού κοινοβουλίου πλειοψηφούν, όπως έχει διαφανεί, οι υποστηρικτές της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ε.Ε..

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version