if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('above-header'); }
if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('logo-banner-728-90'); }

BIS για Brexit: Θα έχουμε αναταράξεις, χρειάζεται συνεργασία

Αυξημένη μεταβλητότητα στις αγορές προκάλεσε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος στη Βρετανία σύμφωνα με ανακοίνωση της Bank for International Settlements, η οποία επισημαίνει ότι σχέδια εκτάκτου ανάγκης τόσο από τον Δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα έχουν τεθή σε ισχύ.

Η BIS υπογραμμίζει ότι η πολιτική αυξημένων κεφαλαιακών διαθεσίμων που ακολουθήθηκε τα τελυταία χρόνια στον χρηματοοικονομικό τομέα βοήθησε στην απορρόφηση των κραδασμών του Brexit.

Οι Κεντρικές Τράπεζες συνεργάζονται και παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στις αγορές, όντας σε επιφυλακή για να παρέμβουν αν χρειαστεί με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργάις του συστήματος.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('inarticle1'); }

Η BIS εκτιμά ότι θα υπάρξει μια παρατεταμένη περίοδος αβεβαιότητας και προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Όπως αναφέρει χαρακτητιστικά στην ανακοίνωσή της:

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ στενά διασυνδεδεμένο με την παγκόσμια οικονομία και αποτελεί ένα από παγκόσμια οικονομικά κέντρα. Με καλή συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο είμαστε βέβαιοι ότι η αβεβαιότητα μπορεί να ελεγχθεί και οι προσαρμογές μπορούν να γίνουν όσο πιο ομαλά γίνεται.

if( function_exists('the_ad_placement') ) { the_ad_placement('fp-300-1st'); }
Exit mobile version